Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
LOOOL
Ma vettem a telefont, a telenornál...
Kibontottam, bekapcsoltam, rádugtam a gépre, gondoltam még most úgy se állítottam be, megnézzük van-e friss firmware....
v10a lehetett rajta... mert a b-re akart frissíteni...
Ezt meg is tette, minden okés, kikapcsolt-bekapcsolt...
Majd az LG logó eltünése utána, hatalmas nagy Sárga képernyő fogadott... a frissítés közben semmi baj nem volt, nem is piszkálta senki sem...
Aztán még kb 2-3 szor megpróbáltam a "recovery" frissítést, hátha mégis én rontottam el, valamit... megint ugyanez..
Holnap viszem vissza... ez mennyire jellemző feature?
Egyébként ilyenre el lehet lőni a 3 napon belül inkább másik mobilt adjatok beszólást, vagy az már nincs is?! Egyből küldik a szervízbe aztán majd 3 hét múlva megkapom, vagy jó lesz vagy nem?!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
formax
tag
-
GrandeP
addikt
Húúú köszi, de mint írtam, SÁRGA a képernyő.... és csak a sárga szín van rajta ezen milyen kódot tudnál beütni?!
EGyébként reggel bevittem kaptam másikat... meg mondták, h egy ideig még hanyagoljuk a szoftver frissítést, mert valamit nagyon elszúrtak az lg-nél... már mosolyogtak, mikor a kezemben látták az lg dobozt...
-
GrandeP
addikt
válasz raziel01 #155 üzenetére
Simán...
Csak az a dúrva h a gyári update progi a gyári szerverről...
Egyébként azóta a 2. telót is be kellett ma cserélném, mert nem tudott sem küldeni sem fogadni sms-t...
Így most a harmadik azaz 3. gs290-et állítottam be újra magamnak...
Így kijelenthetjük h ez egy hulladék telefon...
-
raziel01
veterán
Én most úgy felbasztam magam ezen a szaron.
Benne volt a zsebemben és le volt zárva, ez a szar meg valahogy feloldotta a billentyűzárat és felhívott egy számot a telefonkönyvből, az 6 percig ment.
Most majd lehet magyarázkodnom, hogy miért is hívtam fel, közben nem is én voltam, ráadásul 300 Ft le is ment a kártyámról.Egyébként valahogy be lehet állítani, hogy jelszót kérjen a kimenő hívásokhoz vagy a billentyűzár feloldásához?
[ Szerkesztve ]
-
Radioactive
tag
válasz ||aNtHoNy|| #99 üzenetére
Teljes off, bocsi, töröltem volna ha tudtam volna, csak egy olyan hozzászólásra reagáltam ami 2 hónapos.
Egyébként ha már írtam, akkor barátnőmnek lassan fél éve van ilyen, néha-néha csinál hülyeséget, pl. a nem fogadott hívás csak úgy tűnik el, ha nem csak a naplót nyitod meg hanem még a kontakthoz tartozó naplót is... de egyébkét megbízható, jó teló, arra, amire kell.
[ Szerkesztve ]
"Genius by birth, Evil by choice" - "Te csak ezt tudod szajkózni hogy reklám reklám? Ez könnyű, bejövök ide és madár, madár..."
-
Radioactive
tag
-
hugoboss1245
csendes tag
Sziasztok! Én most szeretnék venni egy ilyet, és nem tudja valaki, hogy mennyi widget van ebben összesen? És lehet e valahol állítani, hogy melyeket szeretném kihelyezni oda, ahonnan tovább tehetem a kezdő képernyőre? (Úgy tudom ilyen a Samsungnál van)
-
raziel01
veterán
válasz hugoboss1245 #160 üzenetére
10 darab widget van, bővíteni nem lehet. Kis ablakból kell kihúzni a kezdőképernyőre, úgy rakod ki ahogy akarod.
-
raziel01
veterán
válasz hugoboss1245 #162 üzenetére
Naptár, rádió, zene, óra, keresés, facebook, emlékeztető, világóra,képnézegő, iwiw, időjárás
Első érintősnek jó lesz de csodát ne várj tőle. Nem okostelefon, sok mindent nem tud.
2 féle módon lehet feloldani a billentyűzárat. Be lehet állítani hogy szeretnéd. -
MODERÁTOR
Sziasztok!
Nővéremnek egy ilyen telója van, de egy ideje elkezdett szórakozni, és el-el tűnt a kép a kijelzőről. Ma oda jutott, hogy egyáltalán nincs. A teló bekapcsol, ha hívjuk csörög, csak kép nincs(háttérvilágítás van). Hardver, vagy szoft gond lehet? Ha utóbbi, frissítés megoldhatja? Csak ebben az esetben meg hogy választok módot PC-re kötéskor..
Ha valakinek van ötlete, ossza mmeg velem pls!
Ha már volt hasonló akkor bocs, de mobilról macerás volna visszakeresgetnem..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
zdanee
őstag
Sziasztok! Kishúgomnak ilyen telefonja van, és panaszkodott, hogy véletlenszerűen eltűnnek a memóriakártyájáról zenék. Megnéztem, és valóban, vannak olyan playlistek, amikben nem létező zenék vannak. A hibát persze reprodukálni nem tudtam. Egy 2 gigás Sandisk van benne, ezt alaposan megvizsgáltam (2x teleítram és visszaolvastam random adatokkal), de semmi baja (pár hónapos a kártya). Kizárásos alapon a telefon szoftverhibájára gyanakszom (v10I van rajta, gyárilag is ez volt), az eltűnt fileokban nincs semmi közös, vannak ékezetes filenevek, anélküliek, ID3-tagesek/tagtelenek, állítólag egyszer egy teljes könyvtár is eltűnt, annak tartalmával együtt a kártyáról. Miután jól teleírtam a kártyát amíg arra gyanakodtam, a testdisk-et már nem volt értelme futtatni, így többet nem tudok mondani a fileokról. Az adatokat kábelen, USB MassStorage módban másolja a húgom a telefonra, a kártyát soha nem veszi ki. Valakinek ötlet? Láttatok már hasonlót?
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
gzbotii
nagyúr
válasz MuzikJunkie #5 üzenetére
rengeteget valtozot a menu, 3 kepernyo van es a livesquare.. tudom mert volt nekem kp500 as is
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
zdanee
őstag
Még a partíciót is leszedtem róla, teleírtam 0-val, új partíció, formázás... Most 2 napja megint nem csinálja. A számítógépbe behelyezve a kártyán 0 byte méretű félreformázott filenevekként előkerültek a formázás óta "eltűnt" fileok. Kicsit meg vagyok lőve, mert ez megint lehet a kártya hibája is, de azt már tucatszor teszteltem, és semmi baja nem volt, ameddig számítógépben próbáltam...
-
gzbotii
nagyúr
Valaki tudja, most mar mukodik a frissites, tehat nem hibas?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Nem tudja valaki hogy és honnan lehet widgtetet letölteni, telepíteni erre a tipusra. Valami normális órát szeretnék rá.
Google Pixel 7 Pro, Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE
-
Zizi26
csendes tag
Sziasztok!
Remélem valaki tud segíteni, mert már ott tartok, hogy kivágom az ablakon ezt a telefont. Az lenne a problémám, hogy a telefon egy bizonyos számról nem fogadja a nekem küldött sms-eket, vagy legalábbis a jó részét nem. Beadtam szervizbe, szoftvert frissítettek rajta, de ez a hiba ugyanúgy változatlanul megmaradt. Gondoltam rá, hogy nem is az én telefonommal van a baj, de viszont a cserekészüléken minden, arról a számról küldött sms-t megkaptam. Találkozott valaki esetleg hasonló problémával, vagy tud rá valami megoldást? Előre is köszönöm a választ!
-
Pistike1985
aktív tag
Ezeket hogy lehet a telefonra "varázsolni" ? Sajnos nem értek oroszul. http://240x400.net.ru/load/temy_dlja_tachfonov_240x400/temy_dlja_lg_gs290/33
Google Pixel 7 Pro, Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE
-
Amur
addikt
Én ma próbálgatom.Képet már tudtam számhoz rendelni a telefonkönyvben,de egyedi csengőhangot kapcsolatokhoz még nem.Azt hol találom?
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
ÉN is így gondoltam,mert így logikus,de nincs ilyen lehetőség sem a telefonkönyvben,sem a zenéknél.
A zenék hallgatása közben elérhető menüben bal felül a használat opció kiválasztása után a csengőhangnak való beállítást hozza fel,de ott nem lehet kapcsolathoz rendelni,csak központi csengőhangnak kiválasztani .
Telefonkönyvben szerkesztés menüben pedig egyáltalán nem lehet ilyesmit!
Egy érdekesség még: amióta átállítottam hogy ne a telefonmemóriából hanem a sim-ről kezelje a névjegyeket,azóta képet sem tudok hozzárendelni(felhozza a keresés ablakot,de nem hoz telefonszámokat,névjegyeket...)Másik:mivel egész másképpen kezeli a telefonkönyv bejegyzéseket mint a sonyericssonom ami előtte volt igen kuszán vannak a nevek miután felmásoltam a simkártyáról.Most törölni szeretném mert kicsit átszabtam a sim-en lévő neveket és azokat másolnám fel újra.
(vagyis telefonmemóriából törölném az összes bejegyzést,de biztonsági kódot kér,azt honnan veszem? 1111 és 1234 már próbálva.)[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
zdanee
őstag
Üdv mindenki, újabb probléma, megint a memóriakártyával. Ha berakok egy memóriakártyát (mindegy mekkorát és milyen partíciókkal), a telefon újraindul. Ha a kártya benne marad, bebootol és ismét újraindul. Ha kiveszem a kártyát, minden jó. Ilyet még telefonnál (pláne featurephone-nál) nem láttam, pedig megfordult a kezem között egy pár. Jövőhéten megy szervizbe.
-
Ogla11
csendes tag
Üdv. Mindenki !
Segítségeteket kérem ... 2010 augusztusában megvettem ezt a kis telót,ami nekem nagyon is bevállt...eddig. Az történt ,hogy sms-em érkezett...és amikor elakartam olvasni már nem sikerült. Mi az,hogy nem sikerült...lefagyott az érintőképernyő....és minden eltünt róla. Ez 2 napja történt,azóta sem működik...be sem tudom kapcsolni,mert amikor a pin-t be akarom ütni...össze-vissza jeleníti meg a számokat: pl. ha a 4-est ütöm... az 1-esnek felel meg...és így tovább. Kitanulmányoztam,hogy melyik szám fellel meg a pinkódomnak(jelentem teljesen mások,mint az eredeti számok...ha leokéztam a zöld hívógomb volt a megfelelő ..tiszta kabaré)..és végül azt írta ,hogy csak vészhívásra.....és megint eltünt minden.Tök idegesen elővettem a kapott számlákat és a többi tájékoztatót,hogy majd beviszem szervizbe...de csak akkor vettem észre,hogy semmi jótállási papír nincs hozzácsatolva. ......pedig én konkrétan rákérdeztem és azt mondták minden benne van a dossziéba,amit a T-mobilosok adtak.Gondoltam kiverem a balhét,mert ez az ő saruk.... de előbb Tőletek kérek segítséget,hátha tudtok tanácsot adni és hátha közösen megoldható ez a telefontéma. Vagy szerintetek mégis szervíz lesz belőle ????
Válaszotokat előre is köszönöm,sziasztok. -
xSide
őstag
Biztonsági kódja 0000 gyárilag.
Csengőhangot és képet csak a készülék kapcsolatokhoz lehet beállítani a telefonkönyvben, a hanghoz lejjebb kell görgetni, belehet csoportokhoz is külön állítani egyénit.
Én a memóriakártyáról a használt hangokat, képeket (háttérhez is) átmásoltam a 'saját mappa'-ba, mert ìgy a kártya cserénél is megmaradnak a beállításaim.
A memkarim mappaszerkezete:
images
music
others
videosKèszülék közös memória (középső):
Alapértelmezett képek (gyári)
Alapértelmezett hangok (gyári)
Háttérkép
Csengőhangok
Others (gyári)
- contact_images (telefonkönyv képek)Ezzel a mappa szerkezettel rend is van
A csengést is könnyű kiválasztani hisz nincs memkari ikon előtte!
A készülék memóri első füle alatt lévő ömlesztett cuccokkal nem foglalkozom, java-t memkàrtyára telepítem. -
xSide
őstag
Az alábbi általam kedvelt és nélkülözhetetlen ingyenes alkalmazásokat teljes képernyőre optimalizáltam LG készülékekre:
- értelemszerűen nincs akksi sáv és navi gomb, teljes érintés vezérlésMIDlet-Touch-Support: True
LGE-MIDlet-Height:800
LGE-MIDlet-Width: 480
LGE-MIDlet-Indicator: HIDE
LGE-MIDlet-Display-Upscaling: yesTesztelve 800x480-as LG Arena és 400x240-es LG GS290 telefonokon
OperaMini 6 (legfrissebb verzió):
- mobilnézetben a zavaró [+] összezárható tartalom a config: url-ként való beírása után kikapcsolható "Fold linklists" NO-ra állításával
OperaMini6(Full).jarOperaMini 3 (módosított legstabilabb verzió)
- sok plusz funkció (szövegszerkesztő, ftp, letöltések stb.)
OperaMini3Full).jarGmail (2.0.6 verzió):
- a legegyszerűbb gmail levelezés (többfiókos)
Gmail(Full).jarGoogleMaps (2.3.2):
- nagyító ikon segít a térkép böngészéshez
GoogleMaps(Full).jarWeather:
- időjárás előrejelzés és aktuális helyzet
Weather(Full).jarForeca Weather:
- időjárás előrejelzés (10 nap) és aktuális helyzet
- térképek (időkép, radar, csapadék, szél, felhőzet, műhold)[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
-
Ogla11
csendes tag
Köszi a gyors választ...csak az a gond,hogy egyáltalán nem tudom beindítani a telót,mert amikor kéri a pinkódot...lehetetlen beütni....mert a felső számsort egyáltalán nem érzékeli a képernyő.....tehát olyan mintha 1 sorral lejjebb csúszott volna minden.....példa: a zöld hívógomb az OK -nak felel meg....de így sem sikerült beindítani Feltettem töltőre...hátha beindul....rákötöttem a pc-re..de sehol semmi .Segítsééééééééééég
-
xSide
őstag
Esetleg tedd át más készülékbe a simet és vedd le róla a pin kódot, vagy egyszerűen vedd ki a simet
Talán ezt be tudod ütni majd, ha igen szerencséd van:
Factory ResetFactory Mode / Factory Reset
[ Szerkesztve ]
-
Ogla11
csendes tag
Huráááááááááá Nagyon köszönöm....sikerült !! Kivettem a simet..és egy többszöri próbálkozás után "beadta a derekát" a kis szemét . Nagyon le volt ám fagyva a képernyő....még a lapozás sem ment...párszor megráztam ...és végül sikerült. Még egyszer ,nagyon szépen köszönöm.....legyen szép napod...nekem már az lett Szia.
-
xSide
őstag
Örülök, hogy segíthettem
-
Amur
addikt
Köszi a segítséget! Az volt persze a gond amit írtam is hogy a sim kártyáról való olvasást állítottam be a nevekhez,és így nem lehetett hozzárendelni sem képet sem csengőhangot,de miután sikerült törölni majd újramásolni a telefonmemóriába,már minden müködik!
Lenémitani csak a profilok átállításával tudom? Egy gomnyomásos verzió nincs valahogy?
-
-
xSide
őstag
Végre a firefox böngésző azonosítóját átírva sikerült letöltenem az Opera Mini 6 hitelesített verzióját, természetesen azon okból kifolyólag hogy teljes képernyőn tudjam használni navi gombok és akksi sáv nélkül úgy hogy pl oldal vagy egy kép mentésénél ne kérdezze folyamatosan, hogy engedélyezem-e a felhasználói olvasást és írást ezerszer
OperaMini6 jad fájl
OperaMini6 jar fájlTelepítés:
- mindkét fájlt a készülékre kell küldeni, vagy másolni kábelen keresztül és a mini.jad fájlt indítani...[ Szerkesztve ]
-
akosrikli
csendes tag
Tisztelettel vitatnám azt az állítást hogy nincsenek rajta(GS290)hosszú betűk.....mert vannak.
Nekem is ilyen van,ha elfektetjük a billentyűzetet,átváltunk szimbólumok és számok oldalára és megnyomjuk a shift-et (fel v. le mutató nyíl)megkapjuk a hosszú betűket is. -
xSide
őstag
válasz akosrikli #196 üzenetére
Másik (egyszerűbb) lehetőségként a jobb alsó sarokban lévő lefele nyilat nyomod meg, majd megbököd a képernyőt újra és lám új billentyű kiosztást kapunk, amit már meg is jegyez a továbbiakban
- alapból kapunk plusz á, é, ö betűket
- az o-t többször megnyomva lesz ö, ó, ő
- az u-t többször megnyomva lesz ú, ü, ű -
Fűrész
csendes tag
Nekem úgy 2 hónapja van ilyen telefonom, GSM boltban vettem az érintő 1 hónap után elszállt... kicsit pipa is lettem, de aztán ebay-ről rendeltem 3000-ért, kicseréltem és azóta is jól megy. ennyit még megért... amúgy szeretem ezt a telefont, jó a zenei hangzás, és amit kell azt tudja
-
xSide
őstag
Frissítve OperaMini 6.1 verzióra!
Opera Mini 6.1 jad file teljes kijelzőn (hitelesített verzió)
Opera Mini 6.1 jar teljes kijelzőn (hitelesített verzió)
Mindkét fájlt a készülékre vagy memkarira kell küldeni, majd a jad-ot indítani!Továbbá, a vodafonnál egy meglévő internet csomag előfizetés esetén (Profi vagy Hobby) INGYEN használható a facebook vodás minivel:
Opera Mini 5.1 vodafone verzió teljes kijelzőn[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest