- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
Azért csak nyolc magos a telefon míg a mienk csak 4 papíron erősebb s szerintem használatban is.
De itt egy videó ha nem hiszed.Kamerakép szerint viszont g5 a nyerő annak élénkebb színei vannak.
A g6 nekem se tetszik.
Nekem kinézetre a nagy kedvencem volt és marad a lumia 800 imádtam a lekerekített oldalait a kompakt méretét a telefonnak és a babakék szinét.
Ami még g5-nél is jobban tetszik most az a honor 8 de az kiesett a gyengébb kijelzővédelem miatt és hogy nincs rajta always on display.
Pedig gyönyörű telefon és egy két kamerás dologban ügyesebb szerintem mind a g5.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
rdt89
addikt
válasz mirci18 #7102 üzenetére
A videótesztet azért nem tartom reálisnak, mert azóta egy csomó hibajavítást kapott a G5 2016 március óta és a Note 5 addigra már rengeteg frissítésen és optimalizáláson túl volt. Egy processzornál nem a magok száma a lényeg, mert a S801 is 4 magos volt még se ért a közelébe 2 évig egy 8 magos se. Az s820 pedig minden szintetikus teszten jobb a 7420-nál. a Helio x20 10 magos és az se ér az s820 közelébe.
Azért a kyro magok elég combosak.
(#7105) raven24:
Igen az optimalizáláson is legalább annyi függ, mint a hardveren. De az S820 tavaly az egyik legerősebb lapka volt 4 magos létére.[ Szerkesztve ]
-
raven24
tag
válasz raven24 #7103 üzenetére
Láttam olyan videót is , hogy egy G2 majdnem győztesnek hoztak ki egy s7 mellett azert az komoly, meg azért a samsungot egy idő után felemészti a touchwiz, nekem volt anno s6 edgem tudom miről beszélek. Bár azt sem vettem volna meg aztmondták alaplap hibás és megvettem 10ért, közben meg halálra volt merülve gondolhatjátok milyen hozzáértő emberkénél volt
iPhone 14 Pro Max Deep Purple Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!
-
mirci18
addikt
Legyen igaza mindkettőtöknek.
Egy biztos az akkori videó alapján lassabb de nem annyira sokkal.
Másrészt szerintem ez egy kicsit túl van misztifikálva.
Mert a mobilozók nagy része 70-80 százaléka azt sem tudja milyen vasat használ csak megveszi a telefont a neve miatt.
Tehát míg mi méregetünk és versenyeztetjük a telefon hogy melyik gyorsabb addig a társadalom nagy része le sem tojja.Már párszor leírtam de még most is ide lyukadok ki hogy hálát adok annak hogy ez a telefon nem volt annyira kelendő.
Mert így megkaparinthattam 100-ért egy olyan vasat ami felér bármelyik konkurens márka telefonjával. Potom pénzért.Imádom csak gyakorolnom kell még sokat a fotózást meg keresnem hozzá jó appokat az utólagos kép szerkesztésekhez.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mg1992mg
senior tag
V20g-vel visszatért a szellemképesedés... De hiányzott..
[ Szerkesztve ]
-
jakec
tag
Sziasztok!
A napokba váltottam G4-ről. Lelkesen használom a telót. A tegnap megjött a frissités v20g-re.
Nincs menüikon?Mi a javaslatotok?
Milyen rendszerrel használjam a telót?
Valami überszuper app a G5-höz?
Kamera az talán gyorsabb mint a G4-é, de lényegében ugyanaz.Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
jakec
tag
legjobb tok ?
Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
jakec
tag
Köszönet mindenkinek!
Smart lock - arcfelismerés mennyire merit? nagyon hasznos funkció
Ha tudtok valami hasznos funkciót szivesen meghallgatlak.
Eddig a Swiftkey keyboardot használtam, de kezdem azt mondani az alap jobb. Vélemény?Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
honda23
aktív tag
Srácok
V10 után frissítést kerestem, csak v20a-t talál, nem v20g-t. A v20a után rakná fel a v20g-t?nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
raven24
tag
válasz honda23 #7123 üzenetére
Nem tudom ezt pontosan, sok mindentől függ, régió, függőség stb. De v20a-ról manuálisan feltudod tenni a V20g-t is.
Amit mindenképp tegyél fel, pár perc az egész. Le van írva minden az összefoglalóban.[ Szerkesztve ]
-
raven24
tag
Beszerzek most egy cam modult,de nemtudom minek . Egy szekrényben porosodó, kodak easyhare c143as gepet adok érte.Tudtok hozzá olyan tokot, ami fedi a modult is, ha fel van helyezve?
-
mirci18
addikt
válasz raven24 #7129 üzenetére
Egy helyen láttam ebay-on olyan tokot valami 3.5-4 k-ért.
Drága is és csúnya is eggyütt.
De szerintem a cam plus is felesleges mert az a manuális gomb nem dob annyit rajta hogy hosszabb távon haszna legyen.
Több baj van vele mint haszon.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
firemanus82
senior tag
Függetlennel is a v20d a legfrissebb. Legalábbis nekem. Tartós viberezes után enyhen latszik a szellemkép de kozel nem ugy mint elotte. Az akksi ugy néz ki h nem nagyon -bírja a strapát de masok hozzászólása alapján en is gondolkozom az aksi vásárláson.
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
dnelb
veterán
hát nem tudom, nekem egyelőre sokkal rosszabb az új akkuval
-
dkovizoli
addikt
Nekem meg mintha most kezdene helyreállni . Bár mindegy, hogy az új vagy a régi. Most kerek 24 óra után 1 óra 45 perc sot és 28%-on áll. Igaz, hogy szinte szűz rendszer. Bár a face, messenger páros fent van. Meg folyamagos 4g, szinkronizációk. Remélem nem esik vissza. Azért három fr meg hr után csak nem maradt semmi rajta.
-
-
mg1992mg
senior tag
Akinek Nillkin Frosted Shieldje van.. Csak nekem lóg ki egy nagyon minimálisat a telefon egyik sarka?
Na, mire ezt leírtam, mintha "engedett" volna a tok.
Nagyon jó fogása van! -
raven24
tag
Érdekes ez az akksis dolog, 73%on vagyok és 1h 55min a sotom. Ebben volt messenger,viber,játék,kamera és nem wifin vagyok, hanem mobilneten.
-
Aryon87
félisten
Az sem jobb, vannak ott is nyugok rendesen..
Viszont azt halkan megjegyzem, hogy az S7e-vel negyedannyi bajom sincs mint a korabbiakat egybeveve, kiveve a H8-at..
De fosok a torestol es a szeriahibatol, ami a kijelzot illeti.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
dnelb
veterán
válasz Aryon87 #7149 üzenetére
dehogy vannak, ugyanmi? kijelző javítva lett, ezen kivul mit tudsz?
amugy az android wakelockol most nálam, resi nem segit... akksi 46%on, 9órája húztam le, 1ó20p sot
(#7148) dkovizoli : ahh csak a szám nagy, most cseréltem autót, nem akarok még erre is költeni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest