- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrys83
aktív tag
válasz Aryon87 #6549 üzenetére
android 7.0 a.feltettem az adobe photoshop light room abban probáltam manuálba azzal nmincs olyan szemcsés mintha az a program kezelné a kamerát.de a gyárival 3.s záridőnél korom sötétbe egy nagy kiégés van csak.Tudna nekem valaki küldeni 15,30s záridővel képet küldeni vagy mutatni?
-
Aryon87
félisten
válasz andrys83 #6551 üzenetére
Ilyenem van ami hosszu zaridos. Mivel a legtobb esetben varosban fotozgattam, sose kellett 5s magasabb idozites, kiveve a villamfotok.
Viszont szamomra a frissitesek csak rontottak a keoek minoseget, mindig visszatertem a V10c verziora (6.0)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz andrys83 #6553 üzenetére
Ha jol latom 2 kulonbozo modban keszult a kep, a felso az tuti automata mod, mert eros a szinzaj. Az also az manual, de ott homalyos lett, a fokusz nem pontositott.
Javaslom, ugyanezt a kepet csinald ujra, azonos beallitasokkal amennyiben van ra lehetoseg, mert ez ebben formaban nem jo.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
sany1k6
újonc
Valaki segítsen,ezen az oldalon mit kell csinálni? (Letölteni valók:
LG G5 firmware listája. Javasolt a saját...) Nálam csak reklámok vannak. Köszönöm szépen.[ Szerkesztve ]
-
DeBe
tag
válasz Roland861010 #6545 üzenetére
Hát mivel UP-pal tettem fel így factoryresetelt ugye, fel kellett rá telepíteni mindent újra. Hogy tudom megnézni, hogy fut-e valami a háttérben?
A G4 vs G5 fotóhoz meg annyit, hogy mivel 1-1be ugyan az a kamerájuk, így nem sok különbség lehet.
Esetleg nézd meg, nincs-e karc a kamera üvegvédő előtt, vagy nem maszatos-e -
Aryon87
félisten
válasz andrys83 #6563 üzenetére
A felso az melyiknek a kepe? Mert manualban nem lehet zajos + tul sotet is 30s zaridohoz kepest.
Legyszi egy kulso kepmegosztos oldal altal toltsd fel azt a 2 kepet. Pl kephost.com[ Szerkesztve ]
-
andrys83
aktív tag
válasz SlyChocolate #6550 üzenetére
azt hogy?bocs de nem vágom ezeket a feltöltéseket.amugy ha vissza akarok menni v10ire mikor kiirja a telefon hogy firmware update mikor ujraindul az lg up hibával leáll.ez miért van?
-
andrys83
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!Szoftvert cseréltem rajta és tökéletes lett a karcok ellenére is!soha nem jártam még így!!!
-
danee992
tag
Ha vodás rom-ot rakok fel az open eu telómra akkor mire számítsak?
Értékelést ne felejtsük már el. Köszönöm!
-
lfarkas
aktív tag
Baj van!. Csináltam egy billentyűs HR-t és azóta nem látja a Bridge és az lg up sem. Így a visszaállítás sem megy! Kérek segítséget. USB hibakeresés bekapcsolva a fejlesztőiben. A PC fájlkezelőben ott a G5 és a külső belső tárhely is látható, csak az LG progikkal nem ltják egymást.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz lfarkas #6583 üzenetére
Gepen az eszkozkeresoben nezd neg, hogy mikor a telo ra van dugva, mit jelez? Ha sarga felkialtojel van, ott a gubanc. Utana írom, ha valoban az a baja (plane ha win10)
Szerk:
Akkor nem az amire gondoltam.Probald meg a driverek ujratelepiteset
[ Szerkesztve ]
-
anti1966
tag
Sziasztok!
Ha szervizbe szeretném vinni a készüléket es T-s vagyok, melyik az a rom, ami elfogadhato most? Pillanatnyilag V10N-et használok.
Gondolom, hogy ez nem oké..
Köszönöm -
Aryon87
félisten
válasz anti1966 #6588 üzenetére
Az hogy gyari rendszerbol milyen verzio van fent az nem erdekli oket. A lenyeg hogy a BL ne legyen nyitva es ne legyen rootolt a telefon.
Ugyis felrakjak majd az ujabb szoftvert ra.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
danee992
tag
Na mégegyszer: Ha az Open EU-s telómra vmilyen függő szoftvert teszek rá, vagy más régiósat miben fog különbözni? Kell-e FR? vagy csak elég UP-al upgradelni?
Értékelést ne felejtsük már el. Köszönöm!
-
smobika
tag
válasz danee992 #6591 üzenetére
Szia ! Nyugodtan feltehetsz LG uppal bármelyik szolgáltatós romot, az enyém is telekomos de most raktam fel a vodás V-20b-t, mikor végzett a rom felrakással újra indul a teló bármit is ír ki kapcsold ki a telót és csinálj eggy Hard resetet, bekapcsoló gomb és a hangerő le gomb egyszer e nyomni a logó megjelenéséig majd a bekapcsoló gomb elengedése eggy pillanatra majd újra nyomni megjelenik a hard reset hangerő gombokkal navigálj a -jes re majd a következőnél úgyszintén újra fog indulni a teló és onantól minden oké lessz !
-
andrys83
aktív tag
Valaki cserélt már ilyen ebayről rendelt kamera hátsó üveget?tényleg lejön melegítéssel?
-
kazsolt
tag
sziasztok! gps-em sajnos nem mindig pontos, és sokszor dobálja. Van erre vmi megoldás? esetleg szoftvercsere? enyémen még 6.0 van.
-
gidion90
tag
Valaki tudna egy kis infóval ellátni, hogy android nougatra Frissített készülékkel, ha a kijelző felbontását leveszem FHD-re vagy HD-re akkor várható jobb akkumulátor időtartam, sreen on time? Mivel ezt ugy kepzelem el , hogy felbontás csokkenteskor adott pixelek nem világítanak, ha ez igy mukodik, akkor csak az amoled panelnel van üzemidő javulás mivel ez a kijelzotechnologia kepes fekete pixelekkor kikapcsolva maradni, az lg IPS panelje meg nem? Köszönöm a segítséget 😊
-
Aryon87
félisten
-
Hipnotic
tag
válasz _CsViktor_ #6598 üzenetére
Tegyél róla fotót.
Samsung Galaxy S8+ G955F Midnight Black / HTC U11 Amazing Silver / LG G2 D802 Black 32 Gb
-
andrys83
aktív tag
Van akinek kopik az ujjlenyomat tapicskolója?vagy nem az a fajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest