- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg1992mg
senior tag
válasz SlyChocolate #6952 üzenetére
Speedshopról eredeti akksi (s tényleg az) 6500-ból volt nekem kiszállítással együtt.
-
DeBe
tag
válasz SlyChocolate #6948 üzenetére
Nem gondolom komolyan nyilván, csak próbálom leírni a jelenséget.
Kb ugyan arra a kézremegésre steady nélkül simább kép az eredmény, eddig ez ugye pont fordítva volt -
DeBe
tag
válasz SlyChocolate #6959 üzenetére
Is-is. Amíg finoman mozgatom a kamerát addig tényleg jobb, de ha egy picit remeg már a kezem(pl autóban menet közbe videózok), akkor határozottan rosszabb. Előző androiddal autóba menet közbe még olyan volt steadyvel, mintha állna az autó, meg sem mozdult a kép
-
mg1992mg
senior tag
Egyelőre kell pár kör, hogy beálljon az új akksi, merül mint a Titanic...
-
ben800
aktív tag
Sziasztok
Ne haragudjatok a zavarásért az alábbi készüléket tudom Magyarországon 4g hálózaton használni ??
Jelenleg Telekomos vagyok jövőre Vodafone.
Válaszokat előre is köszönöm -
dnelb
veterán
Lefrissült nálam is V20G-re. A kijelző láthatóan át lett kalibrálva, szóval innentől elfelejthetjük a beégést szerencsére.
-
mg1992mg
senior tag
Nálam OTA nem jelez, Hungary résznél meg a v20d az utolsó LG Firmwares-en.
-
dnelb
veterán
hm rendszer pörgősebb, 2 kam közti váltás gyorsabb, talán mintha szebb képeket is lone.. valamint nekem brutális beegesem volt a kijelzon, ami már mindig látszott, most teljesen el van tűnve.. well done lg
[ Szerkesztve ]
-
aya
addikt
Létezik hogy játszottak a fényerővel is? Mintha kevesebb lenne a full kraft.
De pozitiv hogy végre van 2550x1440 youtube-om
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Puculo
aktív tag
Nekem pedig az okoz csalódást, hogy a G6 tavalyi hardverrel már alapból kezeli a Galileo műholdakat, G5-re viszont még most sem fért bele. Sokat utazom autóval, és valahogy a pozíciótartással nem voltam elégedett. Szobában is nehezebben talál jelet, a feleségem S5 samuja pillanat alatt..
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
mg1992mg
senior tag
USB Type-C-s pendrive-ot ha veszek, azt tudja olvasni a Type C-s csatiján keresztül?
Ha igen, max mekkorát olvas? 64-esben gondolkodom. -
raven24
tag
Sziasztok! Van egy patent G4-em egy szervizes haverom 20ezret kérne egy új G5-re nagyon gondolkodóba estem, olvasgatom, hogy v20g frissités sokkal jobbá tette, nincs beégés.Kamerája a g4-hez képest változott minőségben?Nem a széleslátoszögűre gondolok.Akku idom elég gyenge g4-en kb 3.5ora ezzel az új szofttal meddig bírja nektek a g5?Előre is köszi a válaszokat!
iPhone 14 Pro Max Deep Purple Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!
-
dkovizoli
addikt
válasz raven24 #6992 üzenetére
Nekem van mindkettő. Nagyon jó a g5, de ha az ujjlenyomatolvasó nem hoz lázba, akkor nem sokkal jobb. Kamerával szerintem szintén a széleslátószög ami jobb, a sima nem is tudom. A g4 nagyon el van találva. Nekem szerintem az akksi nem az igazi már, de többen javulást írtak. Amikor nem gyagyázott akkor én durván 40 óra alatt olyan 4 óra sot-ot hoztam össze. A külső szubjektív. Nagyon szeretem mindkettőt. Nehéz döntés. A hangja nagyon jó, igaz vettem hozzá hifi modult. A g6-ra biztos nem cserélem le pedig sokat filóztam rajta.
Más.
Most fóliáztam újra őket. Sokaknak volt gondjuk a fóliával. Ezen eddig nillkin volt, de valószínű külső behatásra szerzett egy-két repedést. Nagyon gyorsan megérkezett a Fosmon 2 way privacy safe tempered glass. Gyönyörűen, bubik nélkül illeszkedik mint az elődje, természetesen ez sem fedi a hajlított részt. A g4 egy noname sima tempered glasst kapott, az is jól illeszkedik.[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz raven24 #6994 üzenetére
Nekem olyan mintha a g5 kicsit hidegebbre lenne kalibrálva. De a g4 két panellel volt szerelve. Én jól jártam vele, nincs igazán szembetűnö különbség a kettő között. A felbontás meg ugyanaz. Nálam nem jelentkezett egyiknél sem beégés meg egyéb anomália sem.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest