- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gydani20
tag
Üdv azt szeretném kérdezni hogy holnap hozzá tudnék jutni egy 2015.09 hónapban gyártott G4-hez az lenne a kérdésem miket teszteljek le a telefonon meg hogy ennél a gyártás idejű g4nél fenn áll e a ,,bootloop" veszélye? Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
gydani20
tag
válasz hard74 #35793 üzenetére
Akkor vagy előjön vagy sem, ez a bootloop amugy függ attól hogy-hogy van használva a teló mert én játszanék rajta inkább meg ,net, filmezés. A melegedés kiválthat esetleg ilyet vagy a nagy processzor igény vagy ez teljesen random dolog? Meg a bootlooptol eltekintve mit nézzek a telefon megvételekor?
-
gydani20
tag
válasz ToniSoprano #35796 üzenetére
Értem akkor lehet hogy nem veszem meg mert se garanci papir se áfá-s számla hozzá pedig 58 ezerért nem lett volna rossz vétel szerintem
-
gydani20
tag
Üdv haver most jutott hozzá kéz alól egy G4 hez és az lenne a kérdésem hogy V20h-opt6-si szoftver van rajta hogy ez jo neki vagy rakjunk rá másikat ?
[ Szerkesztve ]
-
gydani20
tag
Üdv hozzá jutottam egy g4hez az lenne a kérdésem hogy 2 hétig ha izzaztom a telót játékokkal meg minden akkor 2 héten belül ki tud jönni esetleg ez a bootloop probléma mert gsmböl lett véve 2 hét pénzvisszafizetési garit adtak rá ha netén ennyi idő alatt baja lenne ezért kérdezem hogy érdemes jól megnyüstölni vagy ez nem terhelés kérdése hanem random problem vagy van rá esély hogy elő se jön( ez lenne a legjobb) ? Válaszokat várom : )
-
gydani20
tag
Üdv! Azt szeretném kérdezni ,hogy ali-ròl vagy ebay-röl érdemes rendelni kijelzöt ,mert azzal szembesültem ,hogy sàrgul a kijelzö meg a telefon legfelső részén beégéseket tapasztatam! Válaszokat előre köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest