Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tknof1871

    őstag

    Üdv! H815-ről. Mi az az ár egy online vagy egy hagyományos boltban ami már annyira olcsó, hogy átverés? Mi számít korrekt és életszerű árnak? Pl. MédiaM-ben 190 000 Ft ÁFÁ-val kártyafüggetlen; Tmobile előfizetés nélkül 172 990 Ft ÁFÁ-val.

    1-2 online boltban a 110 000 Ft ÁFA-val kártyafüggetlen + 2500 Ft futár szimpatikusabb ár.
    Mekkora probléma, hogy ez OEM és német nyelvű? Telepíteni kell a magyar nyelvet és mondjuk ugrik a garancia? Vagy csak valamilyen menüben át kell állítani az alapértelmezett nyelvet magyarra?
    A OEM dobozban csak a telefon, akkumulátor, töltő. Nem "teljes gyári kiszerelés". De headsetem van, kell-e még valami?
    Mit jelent a "teljes gyári kiszereléssel" vagy az "összes gyári tartozékkal", mert ez a boltok oldalán nem derül ki. Az lg.com/hu se írja.

    Egyik webes boltnak van telephelye/boltja Győrben ami közel van. Online megveszem és a boltban átvehetném. Ez jelent valami előnyt? Például a bolti eladók ellenőrzik nekem, hogy nem hibás a termék? Ilyen cuccom még nem volt, és nagyon drága.
    Boltban veszem, akkor mit kell kipróbálni? Például pixelhibák még lehetségesek a kijelzőn?

    Van egy pénzügyi blog. A dual SIM-es telefonokat favorizálja. Például akciók keretében olcsón lehet mobil nethez jutni. Vagy külföldön EU-n kívül olcsóbb helyi SIM kártyát venni és azt használni a netezéshez. Ehhez második SIM kártya kell. Nem tudom a dual-os G4 rootolható-e, hogy jó-e a kamera hack és cyanogenmod. Ezekről nem szeretnék lemondani, inkább H815-at vennék. A H815 tud netre csatlakozni USB-s mobil stick-el, amibe a második SIM kártyát lehet tenni?

    Van olyan lehetőség, hogy a G4-el összekapcsolok (pl USB-n) egy másik mobiltelefont és ha a másik telefonon hívnak, akkor a G4-en veszem fel?

    Néha beütődhet, leeshet, poros környezetben lehet. Milyen konkrét védőtokok lehetnek ideálisak? Love Mei Mk2 elég komolynak tűnik. Olyan tokot szeretnék, amibe madzagot lehet fűzni ami pl. nyakba akasztva nem engedi leesni. Van gyakorlati jelentősége hogy fém vagy műanyag a védőtok?

    Van olyan védőtok, ami a kamerát is eltakarja vagy azt nem kell eltakarni? A tükörreflexes fényképezőgépeknél védik az objektívet egy "kupakkal" amit használat előtt levesznek. Vagy ez felesleges itt?

    Ehhez nem adnak stylust/érintőceruzát ellentétben a Note 4-el. De amúgy lehet használni rajta érintőceruzát ha külön veszek?

    microSD kártyán előfordulhatnak adatvesztések. Van olyan lehetőség, hogy egy 128 GB-os kártyán 2 db partíció legyen, amiknek a tartalma megegyezik és ezt ellenőrzi a telefon? Lényegében RAID 1 eljárás (tükrözés) amire gondolok.
    (Egy cikkben erre hivatkozott egy neves gyártó, miért nem lehet majd bővíteni az újabb telefonok memóriáját. A "gyengébb" minőségű microSD hibája miatt megrendül a bizalom a telefon gyártójában.)

    Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Új hozzászólás Aktív témák