- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tannenbaum
csendes tag
Üdv!
Eddig Cloudy2.5 ROM volt a telón, aztán sokáig nem foglalkoztam a főzött cuccokkal. Keresgéltem, aztán jött a Fulmics7.5, de az fűtőtestté változtatta a telót. Van olyan custom ROM, amiben minden működik, és nem fogja egy perc múlva sütni a hátlap a kezemet? Azt se bánnám, ha gyári ROM lenne rajta, de a legutóbbi rootolásáról nem sokat találtam, a kínai ilyen-olyan root-olásoktól meg tartok (KingRoot, KingoRoot, és egyéb más néven futó változatai).
Szóval: custom ROM - ami nem hajtja szét a hardvert, és minden funkció működik rajta, vagy gyári ROM, de ahhoz megbízható ROM, ami az újraindítás után is megmarad.
Itt is keresgéltem, de ennyi hozzászólást átbogarászni nem megy. Nem lustaságból, hanem időhiányból.
Minden használható segítséget előre köszönök!
-
tannenbaum
csendes tag
Elkezdett "zörögni" a felső hangszóró. Takarítás nem segített. Van valahol magyar cég, amelyik nem aranyárban adja? E-bayen ezer forint alatt van, de egy örökkévalóság, mire ideér.
-
tannenbaum
csendes tag
Üdv!
Régóta megy a Zoe Rom 3.0 a gépen, teljesen "bejárattam".
Aztán jött a törvényi változás, lehet ingyen függetlenítő kódot kapni, ha már kipengetted a részleteket, meg letelt a hűségidő. Úgyis szolgáltatót akarok váltani, gondoltam, hogy ez egyszerű lesz. (Hiba volt).Másfél hét elteltével megjött a kód. 2945#*855#, hálózati zár, kód megad, a feloldás sikertelen.
Biztosan a mókolt rom miatt. Sebaj, full backup a TWRP-ben (ESF is), stock rom feltesz (PC Suite-ben, biztos ami biztos), kódot kipróbál, működik, hurrá!
Nem hurrá. A legfrisebb verziót nem tudtam sehogy sem rootolni. KDZ-vel feltettem egy korábbit (v30b stock), kódot kipróbál, működik, hurrá!
Root, TWRP flash. Még újra sem indítottam, de már nem élt a függetlenítés. Gondolom, hogy ez valami spéci védelem, vagy a fene tudja, mi.Fogalmam sincs, mit módosít a telefon, amikor megadom a függetlenítő kódot (gyenge tipp: esf?), de talán arról kellene egy backupot csinálni, Zoe rom alatt meg restore. Igen ám, de az ilyen system szintű dolgok eléréséhez kell a root, de az meg a jelek szerint elveszi a függetlenítést.
XDA-n, neten használható infót nem találtam. Ami van, 2014-2015 körüli, és nem feltétlenül működik ezekkel a romokkal.
Vagy valamit nem jól csinálok? Remélem, hogy ez a függetlenítés nem csak a vegytiszta, rootolatlan rom-okkal működik. Nem akarok másik készüléket venni, ennek semmi baja, megszoktam.
Tudtok segíteni?
-
-
tannenbaum
csendes tag
válasz tannenbaum #40697 üzenetére
Még egy kérdés:
Amikor alaplapot cserélnek, az egy teljesen tiszta stock rom-mal kerül a házba. Ott hogy állítják vissza a felhasználó dolgait? Mert egy kártyafüggetlen készüléknek nem hinném, hogy más az elektronikája, nyilván a prociban lévő dolgokban van különbség. Márpedig egy kártyafüggetlen kütyüt is lehet rootolni, ott nem hiszem, hogy urgik a függetlenítés a rom-tól, hiszen ezen a logikán tovább gondolva, akkor root után semmilyen kártyával nem fog működni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest