Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • motofi

    aktív tag

    Sziasztok! Mint korábban írtam, kértem a tanácsotokat, a kamera védőlencse alá bekerült valami. Előszőr csak bolyongot a kamera szem körül, aztán a tegnapi napon pedig belement pont a mértani közepébe. Ennek ellenére a készült képeken semmit nem látni(érdekes).
    Elvittem a készüléket oda ahol vettem, ott azt mondták, majd ha a készült képeken is látni valami problémát, akkor vigyem vissza, akkor majd elküdik a garancia szervízbe,de ez hosszadalmas lessz. Aztán elvittem egy telefonokat javitó magán szervízbe, ott azt mondták ők nem nyulnak bele és azt tanácsolják, hogy én se tegyem mert ugrik a garancia, különben is ezzel együtt lehet élni.
    Nos a dolog még is csak idegesített. Vettem a Tesco-ban egy órás csavarhúzó készletet és levettem azt a két csavart, ami a kamera védőlencsét rögzíti és a szennyeződést kiszedtem belőle.
    Nos a szennyeződés nem kívűlről került bele, ez a készülék belsejéből való, onnan válik le valami (festés) akármi,ami kamera környékén illetve mögött található és ez a dolog még előjöhet mint probléma.
    A telefont tokban tartom, soha nem ejtettem le vagy hasonló. Gondoltam megosztom veletek.

Új hozzászólás Aktív témák