- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zergehell
csendes tag
válasz geris197 #19345 üzenetére
Szia!
Xposed konkrétan azt írja jelenleg a cucc csak recovery alol frissíthető a keretrendszer manuálisan rendszer alol nem
Szóval működik nem hiba el kell olvasni a topikját!Érdemes custom romolni.
Ha egyszer megvan a root recovery azután csak pár perc és fent a friss rom megvan a backup,stb.
Hidd el én is szeretem a gyári romokat de itt kimondottan kívánatos a haxolás sajnos az lg nem optimalizál rendesen meg icipicit a hardver is kevés.
Cloudy rom nagyon jó azt érdemes lesz felpakolni amint frissíti de mint a stocknál amire épül verzió nekem a vezeték nélküli töltésnél fc.
De mint írtam ez a forrás hibája.Ha nem használsz QI-t tökéletes rom.A CC 4.2kicsit trükkösebb de magadra szabva az is egy nagyon jó pörgös rom.
De természetesen használj amit akarsz ha az a stock rom akkor azt.
[ Szerkesztve ]
-
Rem-X
senior tag
Hát olyat csinált az egyhetes telefon ami nagyon nem tetszik... GPS és töltés közben fogta magát mikor 100 százalékra ért és úgy kikapcsolt hogy csak az akksi ki-be segített... volt ilyen már valakinek?
[ Szerkesztve ]
Try again, fail again, fail better!
-
btotyi
tag
Sajnos, nekem már egy párszor csinálta. Amit észrevettem, hogy csak a waze csinálja. Biztos, hogy nem túlmelegedés, mert volt, hogy elindulás után pár perccel csinálta máskor meg gond nélkül megy pedig még a nap is sütötte.
Külföldi fórumokon találni egyébként ilyen bejegyzéseket. -
waces
aktív tag
válasz RECSKA #19342 üzenetére
javits ki ha tévedek, de cloudy g3 telepítése recovery mode-ból megy csak, nem? namost az ami a forumtársnak (is, meg nekem is ) momentán nem elérhető, mivel recoverybe belépés nem megy a rossz bumped image miatt
(legalább is ez alapján recovery mode kell neki: http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-cloudyg3-1-0-t2917467 )
Every living creature on earth dies alone.
-
wertigo1984
őstag
A 128 GB-os kartyat kezeli a telo? Mert erosen gondolkodom a beszerzesen.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
plejik
addikt
válasz wertigo1984 #19362 üzenetére
Elvileg igen.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
geris197
tag
válasz samu100 #19360 üzenetére
Bocs,hogy ilyen alap dolgot kérdezek,de most már inkább előbb kérdezek azután cselekszem,szóval a főzött romokban már alapból benne van a twrp?Nem kell még külön flesselní?Rommal felmegy?És ha egy totál gyárit teszek fel csak rootoltat mondjuk kdz-vel abban is van twrp?Vagy csak a twrp-ből felrakható romokban van twrp?
Most akkor hogy is van ez?Kicsit összekeveredtem.Linkelne nekem Valaki egy előre rootolt gyári legújabb romot?És a legújabb cloudyt twrp-ből feltehetőt ha szépen kérem?Ja 2GB-os a telóm ha ez számít valamit.[ Szerkesztve ]
-
geris197
tag
válasz macii97 #19368 üzenetére
Szia!Így csináltam majdnem azzal,hogy az előre rootolt lollit kdz-vel tettem és arra akartam tenni a twrp-t.Akkor ha KK-en twrp-ből flesselném az előre rootolt lollit akkor már alapból benne van a twrp?Nem kell még külön felrakni?Kérhetnék egy linket egy ilyen legfrissebb előre rootolt stock romról ami feltehető twrp-ből?
-
tomalbert
tag
Jó reggelt! Tudja valaki mi az az RILJ a wakelock-ok között? Csak több mint 2100-szor ébresztette fel a telefont 2 percen belül, és ez csak nő. Eddig nem láttam ezt a bejegyzést. A Telefon alatt van a wakelock detectorban. Type: System(radio)
[ Szerkesztve ]
-
dimrus2
tag
válasz wertigo1984 #19362 üzenetére
Kezeli a 128Gb-s kártyát !
LG G4 Titan/Arany QC, LG G3, LG 4xHD, Motorola Defy, Nokia több típus éveken át.
-
samu100
tag
válasz Mr.Franczy #19379 üzenetére
Ne zavard össze, így se tudja mit csinál. Btw szokott lenni a ROMokban twrp. Amúgy nem értem továbbra sem, hogy a srác miért akar széllel szembe hugyozni minden áron. De az ő dolga. Mi felvázoltuk nem egyszer a megoldást, de ő csak azért se úgy csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
5.0 után még mindig jellemző lag a telefonra, vagy a frissítés valamit javított ezen?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
veterán
-
samu100
tag
válasz geris197 #19386 üzenetére
Ha tudnád, hogy mit csinálsz akkor tudnád azt is, hogy a legelső hivatalos lollipop óta van prerooted flashelhető gyári rom(custom romokról nem is beszélve), twrp megmarad ha már egyszer flashelted, illetve egyes romokban frissíthetik a recoveryt (többnyire twrp van a gyári alapú romoknál).Oké, hogy kijött egy új rootolási módszer, kipróbáltad, twrp nem megy oké, majd javítják. De te ragaszkodsz ahhoz, hogy lollit rootolni, holott többször is leírtuk, hogy ha úgy nem megy, ahogy próbálod, akkor csináld úgy, ahogy mi mondjuk. 10 perc kb. kitkatet kdz flashelni, azt rootolni, twrp-t flashelni és végül tetszőleges custom/prerooted gyári romot telepíteni.
De sok sikert előbb utóbb sikerülni fog, a kitartásod mindenképp elismerésre méltó, sokan az első kudarcnál feladják.
[ Szerkesztve ]
-
jolti05
őstag
válasz storm3 #19319 üzenetére
Az biztos, hogy nem tartozik hozzá a működéséhez, hogy ha aktív a kijelző, valamiféle hangot kelt a kamera, vagy a környékén valami.
Hardveraprón vásároltam használtan, az előző tulajával átnéztük a készüléket, a Current version-ös felirat és a kamera bökte a csőrömet (így még engedményt is kaptam az árból), a hangot nem hallottam kipróbálásnál, mert tényleg halk, viszont miután a telefon minden indításnál kiírja, hogy nem a felhasználóknak szánt verzió fut a telefonon, gondoltam, hogy a kamera lehet szoftveres, de most már szinte biztos vagyok benne, hogy nem az.Beri78: Önmagában a hanggal kiegyeznék, de erős a gyanú, hogy a kamera fókuszának nemlétezése és a ~sercegés között valamiféle kapocs van
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
geris197
tag
válasz samu100 #19389 üzenetére
Kitartó vagyok igen,nem adom fel egykönnyen,lehet ideig-óráig,de visszatérek a dologra és nem csak ebben hanem más dolgokban is az életben.Azt tudom,hogy van előre rootolt lolli,mert volt róla szó itt a fórumon és volt is anno link hozzá,de az kdz-vel feltehető volt.És most már tudom,hogy ha kdz-vel teszek fel romot akkor eltűnik a twrp.Az új rootolási módszernek meg örültem mert gondoltam így lehet megint twrp-ém,de rosszul gondoltam.A telóm különben meg az első naptól mióta megvettem rootolva van és 10L van most is rajta és a twrp is.És mikor nem sikerült eddig számtalanszor a lollis művelet akkor mindég ment vissza KK,vagyis 10L kdz-vel,root majd twrp.Csak ott csesztem el eddig,hogy a prerooted gyári romot nem twrp-ből raktam hanem kdz-vel.
-
H.Bencike
aktív tag
válasz jolti05 #19390 üzenetére
Tölts le ezt az alkalmazást: LG Phone From
Ezzel legalább kiszűrheted hogy biztosan eredeti telefont kaptál és nem clon.LG G3
-
geris197
tag
válasz Meggyi001 #19388 üzenetére
Hiába próbálok ügyes lenni,mikor valami mindég szivat.Most végre macii97 fórumtárs belinkelte xda-n az előre rootolt gyári lollit erre mega tárhely cseszeget,nem engedi letölteni a romot mivel túl nagy.Telepítenem kellett egy addont megához erre így sem engedi.Megőrülök.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest