Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • (végre működik a pcm-, tudok már róla írni rendesen) ....akkor az Xposed Framework-ről kicsit. Nem nagy vásziszdász a felrakása végül is. Lehet más romon megy rendesen, valaki mintha írta is volna, stock romon-on eddig fc-zet és nem ment. Szóval, root jog és TWRP recovery kell. Ez eddig egyértelmű. Felmásolod ezeket a telódra vagy az sd-re valahova: xposed-arm-20150308.zip és Xposedhelper.zip, majd recovery-ből flesseled őket, ugyanabban a sorrendben, tehát második a helper.zip. Restart, majd a rendszeralkalmazások optimatizálása jön, ez 1-2 perc, utána XposedInstaller_3.0-alpha2.apk-t telepíted, majd megint restart vagy gyors újraindítás, és elvileg ezt kell lásd:

    Ha ez van, akkor elvileg megy az Xposed. Lehet a modulokat tesztelni. Sok modul még nem megy rajta, de folyamatosan bővülni fog. Találtam olyant, amit lolli kompatibilisra van írva, nálam mégsem megy, és fordítva, szóval tesztelgetni kell, és türelmesen várni. Hiszen pár hónapja rovo89 még azt mondta, hogy nincs ideje erre, és íme mégis lett, és megy az Xposed.

    Gravity Box megy, én ezzel is beérem (egyelőre). Tweaks Box még nem megy rajta. Lollipop modulokat itt is lehet keresni, csupán a keresősávba be kell írni a lollipop szót, van pár.

    Az XposedBridgeApi-20150213.jar-hoz nem kellett végül is hozzányúljak.

    Remélem tudtam valakinek segíteni. A művelet előtt recovery-ben teljes rom mentés erősen ajánlott!!! Szánjátok rá azt az 5 percet. Forrás: XDA

    [ Szerkesztve ]

    https://gamergep.hu/

Új hozzászólás Aktív témák