Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Complex86

    csendes tag

    Sziasztok.

    Segítséget kérnék tőletek , két problémám is van a T-Mobilos LG G3-asommal.

    Nagyon kevés a szabad helyem a telefonon. Elvileg 16 Gb-os a teló, letöltöttem pár játékot de az összesen 5,7 Gb. Gondoltam megnézem mi foglal ennyit , beállítások/tárhely résznél felsorolja hogy mi mennyit foglal és van egy olyan, hogy vegyes , ha abba belemegyek egy system data nevű mappára azt írja hogy 7,54 Gb. Ez a mappa ki sem jelölhető , gondolom ez lenne a rendszer és emiatt nem lehet hozzáférni. Na de most komolyan 8 Gb-t elvesz a rendszer? Kizártnak találom de ezzel a mappával nem tudok mit kezdeni , smart cleanerrel kitöröltem ami fölöslegesen foglalta volna a helyet. Ez így nagyon tré , van letöltve közel a 6 Gb játék és így maradt összesen 1,85 Gb helyem.

    Másik probléma kezdetek óta jelentkezik. Az itthoni wifi routerrel használt netemet folyamatosan eldobja a telefon. Van hogy simán le tudok szedni egy nagyobb gamet úgy hogy nem szakad meg a kapcsolat , van hogy 50 mb-ot nem tudok play-ről leötölteni csak 5 megszakadással. Ha ilyenkor leválik a netről hiába csatlakoznék azt írja ki hogy tartományon kívül. Ha újraindítom a telót újra tudok csatlakozni rá, de az is segít ha csak bekapcsolom a repölőgép módot majd azt kikapcsolva megint képes felmenni a netre.
    Mi erre a megoldás? Hibás lenne a készülék? Vagy adott típusú routert nem szeretni?

    Sajnos más helyen nem tudtam kipróbálni ahol tartósan tudtam volna tesztelni más wifi hálozatot de korábbi telefonom ami egy ZTE Grand X IN volt , nem csinált egyszer sem ilyen hibát az itthoni netemmel.

    Segítségetek előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák