- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz neo_xperia #66420 üzenetére
+Mateus
Köszi srácok! Nos első blikkre a sebesség/gördülékenység azért észrevehető,de nincs nagyon elmaradva a g2 sem. A kamerát még nem teszteltem igazából,de sötétben is gyors és jó képet lő. Aksi később. Viszont baromi jól néz ki főleg bőr hátlappal! Én a mobilkereskedés.hu-n vettem gyártói garival 125e áron. Hozzáteszem holland vodás,de bontatlan volt a csomag,erre figyeltem! Sok más telót is néztem és el akartam kallódno más gyártóhoz,de sok helyen van bibi(H7 a gpu terén). A többi kiderül.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz neo_xperia #66420 üzenetére
Na egy két érdekesség a G2 vs G4 terén:szóval az a sok ficsőr ami a kk alatt volt a g2-ben az a G4-ben szintén nincsen meg,talán egy:ha bedugod a fülest elindul a zene app(ez kapcsolható funkció). Viszont a wifi mellett a távirányítóban is van hiányoság,mégpedig a G4-ben csak TV,audio,klíma,dekóder és univerzális van.....de miért nincs pl dvd v bluray???? Oké hogy tanítható,de waze......amúgy összességében a kamera amit a G4 előnyére lehet igazából mondani,más mindenben a G2 nincsen lemaradva(talán a sebességben/szmútságban érezhető pici előny,na meg a támogatás). Aksi később,az első feltöltés nem mérvadó(eddig 24h;2,5 h kijelző és 36%)
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest