-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
Sziasztok.
D801/803 -ra milyen firmware -t tudok rátenni ? Amerikai verzió a teló, 32gb-os és most tmobile -os szoftver van rajta, ami nem igazán tetszik, olyan lollipop -ot akarok rátenni, amin nincs rajta a szolgáltató hülyeségei.
Gondolom a 802 -es firmware nem megy rá.. jó lenne stock -ot feltenni -
vadászcsiga
félisten
Két és fél évesen 35 ezerért elbúcsúztam a telefonmtól. Megszolgált, remelem új gazdájánál jó helye lesz.
-
akooos
veterán
válasz vadászcsiga #70260 üzenetére
Beújítottál egy G4-et vagy valami más lett végül?
-
alex devil
senior tag
Ha veszek egy új hátlapot akkor a fos GPS újra tündökölni fog? Csinált valaki ilyet?
S23
-
Varnyalag
csendes tag
Cloudy G2 3.3-ra+Dorimanx-re tértem vissza CM13-ról és most tűnik fel, hogy mennyire lagos a rendszer, még ha ki is lövök mindent a háttérből és csak a messenger van megnyitva, akkor is szokott olyat csinálni, hogy a beírt karaktereket 1-2 mp késleltetéssel írja ki a képernyőre, annyira próbálja magát utolérni, lehet ezzel bármit is csinálni? A memória nincs leterhelve, azt néztem, sztem ez GUI probléma inkább vagy...?
-
CartmanLand0
senior tag
Mikor zenét hallgatok vagy filmezek fülhallgatóval, lehet hallani halk fura sercegést, ha halk hangerőn hallgatom .... ez másnál is jelen van ?
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
akos727
senior tag
válasz CartmanLand0 #70265 üzenetére
Azt hiszem 5.0 fölött én már nem hallottam, de 4.4-en még igen.
-
CartmanLand0
senior tag
válasz akos727 #70266 üzenetére
Gyári loli van a telón, mégis jelen van ... közben böngésztem a hsz-eket, olvastam, hogy nagyon sok telónál jelen volt/van ... annyira engem nem zavar, csak gondoltam rákérdezek, nem e egyéni nyavalya
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
gyurcikaaa
csendes tag
Sziasztok!
Van egy G2-m, aminek régen betört a kijelzője.
Kb 2-3 hónapot állhatott, mire úgy döntöttem, hogy rendelek bele kijelzőt.
Találtam itthon egy srácnál, keretestől, szóval csak az alaplapot meg a többit kellett átpakolni.
Nos, kedden jött meg, egyből nekiugrottam (sok telefont szereltem már, LCD-t is szeparáltam üvegtől, stb. szóval nem áll távol a mókolás).
Kész lett, töltőre rá, bekapcs..működik..öröm boldogság. Gondoltam használom pár napig.Szépen tette a dolgát a kicsike, azonban tegnap elindítottam rajta egy youtube videót, és megállt a kép.
Kb így nézhetett kiAkksi le, akksi fel, bekapcsolom, az előző youtubeos kép fogad.
Akksi le, kijelző le, összerak, bekapcs..működik. Felrakom a hátlapot, megint meghülyül.
Ezt kb 10x játszottuk el mire jó lett.Ma elmentem moziba, nem kapcsoltam ki a telót, csak lenémítottam..és úgy ültem végig a filmet.
Kijövök, ránéznék az időre...full sötétség. De hallom, hogy pittyegett..vakon feloldom, nyomkodom a hangerőt..változk..
Hazajöttem, szétszedtem, forgattam, mint hülyegyerek a parizeres kenyeret, de semmi.
Összerakom, szép a kép, írnám be a pinkódot, de nem jó az érintő. vagyis jó, csak úgy tudtam beírni a kódot, ha kb 3 másodpercig a kijelzőn tartottam az ujjam. Feloldani ugyan ez.Most ott tartok, hogy van egy halott sáv, kb ugyan ott ahol a képen
És az érintő még mindig szar, és késéssel veszi a dolgokat.
Kicsit felidegesített. Nyilván az eladó nem fog garanciát vállalni és visszavenni, vagy cserélni a kijelzőt.
De a kérdésem az, hogy találkozott-e valaki ilyen hibával?
Biztos, hogy a kijelző a hibás, és nem mondjuk az alaplap, vagy az az átvezetőkábel, amire az érintő és az lcd csatlakozik?Köszi előre is!
-
Thrawn
félisten
válasz gyurcikaaa #70269 üzenetére
Nézd meg jó alaposan azt a kijelzőt, nem vált fel sehol a kerettől? Könnyen észre lehet venni ha valahol oldalt egy picit kiszűrődik a háttérvilágítás és/vagy van is egy kis játéka. Egyik ismerősöm pont így járt a külföldről rendelt keret+kijelző párossal, először középtájon lett egy kb 1 cm széles sáv ami érzéketlenné vált, pár napra rá már az érintések 90%-át nem érzékelte a telefon. Aki csinálta a kijelzőcserét nem volt elég alapos. Ez a telefon szinte tized milliméteres pontossággal van összerakva gyárilag, nagyon észnél kell lenni szereléskor. Nála a szétszedéskor meggyűrődött az akksit borító anyag, majd 'jóvanezígy' felkiáltással átkerült az új keretbe. A hátlapot szinte megerőszakolva lehetett csak a helyére pattintani, de fel lehetett és egy darabig nem is volt gond. A gyűrődés viszont addig feszítette a keretet, hogy szép lassan elkezdett felválni a kijelző mindenestől és jöttek is a gondok. Pár nap alatt használhatatlanná vált a telefon. A berendelt kijelzőre elbukta a garanciát emiatt (fizikai sérülés), a szét- és összeszerelő mossa kezeit (nálammégjóvót) és most ott tart ahol a part szakad. Vagy rendel másik kijelzőt keretestül-mindenestül és újra megpróbálja a cserét vagy hagyja az egészet a fenébe, mert már túl van a gazdaságosság határán a történet.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
gyurcikaaa
csendes tag
válasz Thrawn #70271 üzenetére
Valószínűleg nálam is ez lesz a gond, mert picit elvált a kerettől, plusz ha nézem a telefon aljáról a kijelzőt, az egész meg van csavarodva kicsit.
Nem tudom, hogy érdemes lenne rákölteni még egyszer ennyi pénzt.
Pedig frankó kis telefon.Köszönöm az infót
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz gyurcikaaa #70272 üzenetére
-
stefi68
addikt
Ha jól tudom még nem javították ki benne az első kamera hibát.
Amint átvált az ember a hátsóról az elsőre, kifagy a kamera és csak az alkalmazás adatok törlésével lehet újra életet lehelni belé.Bármely kamera alkalmazásnál ezt csinálja és az is mindegy, hogy stock camera driver, v. advanced camera driver van felrakva.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz gyurcikaaa #70269 üzenetére
Ez inkább úgy tűnik, mintha vízkáros lett volna ez a kijelző. Akkor szoktak ilyen kifagyásokat csinálni. Sajnos nincs más megoldás, a kijelzőt az lcd szeparátorral (mert gondolom az üveget azzal szedted le az LCD-ről) megmelegíted és leszeded a keretről, aztán újból visszaragasztod és reménykedsz, hogy ez volt a hiba.
U.I.: Azért az még elmondhatnád hogy mi az az AT&T logó a bal felső sarokban? Ez egy D802-es G2, vagy a D800-as?
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
bwoay
nagyúr
válasz Mesterlovesz #70278 üzenetére
szerintem a kép csak illusztráció, ez nem az ő készüléke, nekem legalábbis ez jött le a kommentből.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
gyurcikaaa
csendes tag
válasz Mesterlovesz #70278 üzenetére
Újonnan vettem kerettel együtt az LCD-érintő párost. Tehát nem hiszem, hogy vízkáros lehetett.
Maximum arra tudom fogni, hogy silány, kínai minőségű.Azóta a kijelző rendesen működik, ahogy nézegetem.
Csupán az érintő rossz, és ha fel akarom oldani, késéssel veszi az érintéseket. Tehát ott tartom az ujjam, semmi...majd 2-3 másodperc múlva hiszi azt, hogy most érintettem oda az ujjam. Plusz a középső sáv még mindig érzéketlen.D802-es típus.
Ma, ha minden jól megy, megnézem egy másik kijelzővel. Az is most érkezett kínából, és teszteletlen. De reménykedem benne, hogy működjön rendesen minden.
(#70279) bwoay igen, a kép csak illusztráció. De azóta az lcd része rendesen működik.
-
Thrawn
félisten
válasz gyurcikaaa #70281 üzenetére
Honnan rendelted?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
gyurcikaaa
csendes tag
válasz #99499520 #70283 üzenetére
Üdv
Nem vettem észre, hogy deformálódott volna, viszont az tény, hogy az új keretben vastagabb ragasztás volt az akksi alatt.
De azért kicsit egyengettem az akksin, mivel 1-2mm-rel az egyik sarka fentebb volt.Most "minden mindegy" alapon szépen kivettem a keretből a kijelzőt. A két keretet összehasonlítva az új kicsit meg volt csavarodva...így az odaragasztott kijelző is próbálta felvenni az alakját.
Az új kijelzőt már a régi, gyári keretbe próbálom majd berakni. Meglátjuk, hogy produkál.
Köszönöm a tanácsot
(#70282) Thrawn jófogáson hirdette egy srác...volt neki több darab is..gondolom GSM-es lehetett.
-
pdtdi
csendes tag
válasz alex devil #70263 üzenetére
Igen, én vettem egy et, de nem attól lett jobb, hanem attól hogy szédszedtem és meghúztam a csavarokat illetve a hátlapi csatlakozókat kicsit megemeltem,azóta max 3sec alatt talál jelet
-
Mesterlovesz
aktív tag
Nekem Budapesten a házak között rohadtul nincs GPS jel, vagyis inkább azt mondhatom hogy egyszer csak minden előzmény nélkül elveszti a jelet, aztán kb. 2-5 mp múlva megint megtalálja, ezt kb 3-10 percenként csinálja, teljesen random módon. Nagyon idegesítő. A csatik emelésén én is gondolkoztam, a youtube-on esküsznek rá, hogy ezzel megoldódik ez a probléma.
Örülök, hogy ezt valaki meg is tudta erősíteni.
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
adamcsik
aktív tag
Üdv! Frissítettem a telefont android 5.0.2 re. de szerintem az eredeti rendszer sokkal jobb volt hogyan tudnám vissza állítani az eredeti rendszert?
-
Viktor89
aktív tag
Sziasztok! Ne haragudjatok a zavarásért,de erre a problémára nem tudjátok véletlenül a megoldást?
Előre is köszönöm.
-
spuros
őstag
Gapps telepítés után mikor betölt a készülék, hibaüzenetet ad a gapps wizard.
Onnan tudom, hogy az, mert mikor felment a CM bebootolt rendesen. Minden rendesen máküdik. Utána feltettem a gappsot , reboot és ez volt. Semmit nem lehet vele kezdeni, csak vagy leokézom vagy elküldöm a hibaüzit online. Ha leokézom újra és újra feldobja. Kétféle gappsnál is ez volt ahelyzet. Innen tettem fel az elsőnek az "aroma" verziót, majd a "mini"-t..
Esetleg tudtok segíteni, hogy mi lehet a gond? Telepítések után wipe dalvik/cache természetesen megvolt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest