- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasata91
tag
Üdv!
Kicsit elvesztem itt a sorra kijövő a-b-c-d-e stb jelölések között.
Független, 32GB, DEU régiós telefonra valaki tudna dobni egy friss .kdz linket?
Lehetőleg ne szolgáltatós telitömöttet.
KösziTrust me I'm an engineer
-
Mike81
senior tag
válasz Pigmeus_1 #58627 üzenetére
Nekünk tavaj összel tört el a bal első rugónk. A kocsi akkor 9 éves volt. Szóval ez teljesen kiszámíthatatlan szerintem. Bár én vidéki vagyok és nem a legjobbak felénk az utak. Igaz nem is hajtom mint az állat. Nincs szívem hozzá :-) Amúgy egy Ford Focusról beszélek. Nem volt vele sok bajom.eddig. (kopp-kopp)
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Tényleg nem bántás, de azért a G2-nél is megvolt a hinta a kamerával.... OIS, egyebek...
Ne felejtsétek el a világűr videós felvételt G2-vel, főleg hogy gyári kamera app-al kevesebb fényviszonynál fps vesztés van ám... Xda-s fejlesztőnek köszönhetjük az alacsony iso-s videókat, a 4k-t satöbbit...
Autiozoom egyebek
Ezt az egyet már csak hiszem ha látom.
Szerintem a G2 nagyon besikerült egyébként, a G3 már szerintem annyira nem.
Talán a páros számok. G4 talán jó leszVoltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Sanki
addikt
Adatforgalomnál a "Media" az mi lenne? Megnyitottam és ezek vannak a listába: Media Storage, Downloads, Download Manager.
Azért érdekelne, mert a mai nap fogta magát és a háttérben 11,38MB adatforgalmat generált nekem (összesen van 50MB-om)... És nem is sokat mobilneteztem.Mi generálhatta a fentieket?
-
szebev
senior tag
válasz vadászcsiga #58657 üzenetére
A kamera rész engem is csábít, csak az a fránya 5.5.....
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
Woolin
tag
Sziasztok!
Ez alapján a leírás alapján telepíthetem a legújabb Lollipop verziót a T-Mobile-os telomra minden root nélkül?
Előre is köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
poolzee
tag
Üdv. Újra itt...
poolzee
-
gmatyi88
tag
Mindig tudtam,hogy nem egy nagy durranás a G2 kamerája ,de ma nagyon leírta magát. Trófeában voltunk kajálni és lehetetlen volt értelmes képeket készíteni vele. Nem volt valami sok fény ahol ültem .. Alig talált focus-t... Csupa pötty az egész.. Vállalhatatlan .. Iphone 5c köröket ver rá.. Alig várom,hogy lejárjon a hűségem.
-
Quqesz
nagyúr
válasz gmatyi88 #58663 üzenetére
Akkor tanuld meg használni.....ha azt látod,hogy nem talál fókuszt akkor ne is erőltesd!
1.rányomsz a kijelzőre ott,ahol szeretnéd
2.jé van manuális fókusz is.....
3.trófeába mindég félhomály van és ott min egy kompakt kell,nem is erőltetném a telót
4. kk v loli?
5. láttad rendes monitoron is a szifon képeket v csak 4 collban hú bazzz....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Laca0
addikt
Nem tudom, hogy hogy volt beállítva a kamerád, de nekem éppenhogy szuperül fókuszál egészen közelre is! A gyenge fényviszonyok sem igazán zavarják.
Vagy valami el volt állítva vagy hibás a kamerád.
Én gyakran szoktam pl. alaplap azonosítókat úgy megszerezni, hogy leszedem a gép oldalát, bedugom a telefont és úgy fotózom.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Rövid leszek "VAKU" ciki a köbön nem a telefon vállalhatatlan hanem a kezelője béna.Vak sötétben 6-7 méterről csináltam vele zárt helységben tű éles képeket.Elővillantáskor bemér majd hosszú vakunál csinálja a képet kb. ugyan úgy mint egy ffényképezőgép.
[ Szerkesztve ]
VOLTCRAFT IPC-1L , SANYO ENELOOP AA,AAA
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Na ez nekem is megvolt .Ezt nagyon birom amikor automatába fotóz valaki aztán fikázza a fényképezőgépét vagy a mobilját ,hogy nem jó. Tipukus eset Duna közepéről hajórol este automatában fotózzák a parlamentet ami tőlük kb 100 méterre van és villognak a vakuk szszsz bakker
[ Szerkesztve ]
VOLTCRAFT IPC-1L , SANYO ENELOOP AA,AAA
-
eladogeppc
veterán
Srácok !
MIUI-ból, vagy Color OS-ből illetve FlymeOS-ből van jól működő változat ?
Úgy látom sok helyen abbahagyták a fejlesztéseket.
Köszi előre is aki segíteni tud !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Quqesz
nagyúr
válasz VOLTCRAFT(1) #58667 üzenetére
És a stadionokban a lelátó tetejéről vakuval oszt csodákszi,hogy csak az előtte ülő burája világít a képen...
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
akooos
veterán
válasz vadászcsiga #58657 üzenetére
Plusz olyan manual funkciók, hogy a bokámat lepisilem
+microSD,cserélhető bőr hátlap. Várom!
Ha nem lesz baja a telefonnak a teszteken, beruházok egyre. -
.St.
tag
Nem kifejezetten G2, de hátha...
Tud valaki olyan böngészőt, ami ha visszalépek egy oldalról az előzőhöz nem akarja betölteni az egész oldalt újra? Az Opera mini -nek volt ilyen funkciója, de valamiért frissítés után feltette a sima Operát. Ami már nem tudja vagy nem akarja ezt csinálni.-= St forever =-
-
addikt
UC Browser legtöbb esetben így működik. Legalábbis gyári böngészőhöz viszonyítva, nekem UC Browser sokkal ritkábban töltött újra oldalakat, mikor egyik nap összevetettem őket.
Emellett nagyon jó böngésző, fogyasztás, gyorsaság, kinézet és funkciógazdagság téren is ajánlott féle.@Woolin: Az alapján a leírás alapján mehet igen. Az az LG flashtool2014 benne van az Összefoglalóban is, leírással mellékelve.
De egyébként nem feltétlen éri meg a kockáztatást, szvsz nem annyira nagy szám ez a lolli.
Előbb utóbb ki kell jönnie T-re is.[ Szerkesztve ]
-
.St.
tag
válasz fery02 #58674 üzenetére
Szerintem már néztem, de tettem egy próbát.
- UC Browser mini, pont azt csinálja amit szeretnék, de a weblap megjelenítése gyenge. Szét van esve az oldal (index.hu)
- UC Browser, jól jeleníti meg az oldalt, elég gyors is, de a visszalépéseknél 10-ből 8x újratöltött, ráadásul mindig az oldal elejére ugrik.Valami más esetleg?
-= St forever =-
-
Looserke
őstag
Lecseréltem a régi gyári quick window tokomat egy újra, mert a régi egy esést követően sajnos kicsit megrepedt. A régi tok soha egy karcot nem csinált a telefonon, de az új toknál azt vettem észre, hogy apró mikrokarcokat csinált a kivágásnál a telefonon lévő fóliára. Megpróbálom majd finom csiszolópapírral körbedörzsölni a fém keretet, mert lehet hogy kicsit "sorjás" maradt...
-
goblin1983
tag
válasz goblin1983 #58645 üzenetére
Korai volt az öröm. Tegnap nem próbáltam ki, de ma mikor kellett volna, akkor látom, hogy a mobilnet nem működik.
-
nagyúr
Tapasztalja valaki azt, hogy játék alatt egyszer csak nem érzékel a telefon semmit? Se tapintást, de döntést? Már nem először van az, hogy RR3-nál nem tudok bevenni egy kanyart, mert nem reagál semmit a telefon, illetve most a sky force-nál volt egy 1-2 másodperces kihagyása. Mintha a puffere töltődne túl vagy nemtudom, nem tart sokáig, de pont eléggé zavaró tud lenni. Az a tippem, hogy sajnos pont lolli alatt kezdte el csinálni.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
addikt
válasz Tsebacsi #58679 üzenetére
Nos, én játékkonzolnak is használom a telefont és soha sem volt gondom vele játék téren.
Volt ezen már mindenféle rendszer, főzött ROM-ból is több féle. Jelenleg teljes gyári állapotú v30a van és nincs bajom ezen sem a játékokkal.Nem tudon HR-t csináltál-e, mikor lolli-ra frissítettél.
-
eladogeppc
veterán
Köszi !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
hislah
aktív tag
Visszatértem Cloudy G3 2.0-ra én is. Miért? RAM kezelés, kamera, akku. Ezeket a különbségeket csak a Cloudy-t is használók érzik. Mellesleg nagyon jó a gyári Lolly, de a custom romok mindig egy kicsit az élen tudnak járni.
-
Laca0
addikt
Korábban nem volt problémám a gps-el, ill. csak néha dobta el a kapcsolatot.
Amióta a lolli van fent, még csak most teszteltem először az új igo-val.
1-2 perc után szól, hogy nincs műholdas kapcsolat...
Létezhet, hogy most ért el hozzám ez a gps kontakt-hiba probléma?!? Vagy mégis lenne közre hozzá a lolli-nak?!?Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
szabyka95
őstag
Melyik a "legjobb: lollipop ROM jelenleg (LG alapu) ?
-
takacsbotond
őstag
Mától én is egy G2 boldog tulaja vagyok.Melyik 4.4-es romot tudnátok ajánlani?
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest