Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • istnag

    addikt

    válasz racerx #41769 üzenetére

    "Friss" tulajként, azt mondom, hogy a laggmentességtől, ugyan messze van, de erőből megoldja a dolgokat, ami nem szép, de legalább csúnya. Azért nagy dolgokra ne gondolj, kis apróságok, amik lehet másnak fel sem tűnnek, de ha pl
    -Tárcsázóból átlépünk a Hívásinfó, ott eléggé "megakad" az animáció. (itt hiányolom, hogy nem beállítható, hogy hová ugorjon)
    BUG(ok):
    -Kamera a 20F -ig egy kalap k.ki, ezzel használható, de lenne még, hova fejlődni. Ehhez van valami MOD ,amit root nélkül nem lehet feltenni.
    -Ha hívnak a kijelző, csak a csengőhang után ébred fel 1-2 mp-el, hát ez a legdurvábban idegesít engem. (ez nagyon gáz szerintem, és felfoghatalan nekem, hogy adhatták ezt így elő)
    -Gyári böngészőnél, nem mindig jegyzi meg azt a beállítást, hogy "asztali webhely kérése", mondjuk érdekes, mert a Chrome sem bírja ezt a hatalmas feladatot megugrani.
    -Billentyűzetnél is akadnak hiányosságok, újj követéses (swype) módszernél sokszor a csík nem követi az újjat, sőt szaggatva marad le.

    Nem gondolkodtam a rooton, sem a főzőtt romon, esetleg, ha találnék, olyat ami majdnem gyári, csak ezeket a dolgokat megoldották benne, lehet elgondolkodnék rajt. Főleg a hívóképernyő lagg és a fényképező miatt.

Új hozzászólás Aktív témák