Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hobbitka_

    tag

    Egy kis tapasztalat megosztás: rendeltem slimportot Kínából és a következőket tapasztaltam:

    Hasonlóan, ahogy mások is azt tapasztalták más slimport kábellel, hogy a kép kilóg mind a négy oldalon, itt is uaz a helyzet. Teszteltem 720p-n és Full HD-n is és mindkét esetben pár centi kilóg.
    Engem ez egyáltalán nem zavart semelyik alkalmazásnál, de azért kicsit béna.

    A képernyőforgatást szépen kezeli a cucc, a hang is a TV-ből szól (hiszen HDMI) és tudtam párhuzamosan kapcsolni a bluetooth-s egerem és billentyűzetem, így gyakorlatilag számítógépként tudtam használni a telefonom (ami már régóta vágyam volt :) )

    Minden tökéletesen működött, akadást nem tapasztaltam. A legmenőbb a beépített videólejátszó volt, ami ki tudta a háttérben is tolni a külső kijelzőre a videót, így amíg mások fimet néznek, lehet böngészni a telefon kijelzőén, vagy csak csekkolni a maileket (esetleg játszani :) ).

    A kábel eleve apa-apa, így nem kell hozzá hosszabbítót venni, egyből csatlakoztatható. Van rajta egy micro USB bemenet, így lehet tölteni is használat közben.

    Ha van kérdés, teszteljek valamit, szóljatok bátran. Ha nem reagálok, az azért van mert nagyon pörög a topik, én meg nem olvasom elég gyakran. Ebben az esetben írjatok privátban.

Új hozzászólás Aktív témák