Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz vadászcsiga #11873 üzenetére

    párszor már leírtam , hogy a 4.4 a 4.2-töl mennyiben fog különbözni :

    ennyiben, jah mindenki csak is az ART-t tudja felhozni , és? anélkül nincs élet vagy mi? totál jo a 4.2-is rá, teljesen jol meg csinálta az LG- nem tudom minek ide az ujjabb oká vágom Braniac szavaival isten királyul gyorsabb lesz az a bizonyos ART miatt , bumm, teszem hozzá továbbra is a 100lg g2 felhasználótól ha meg kérdezed majd , hogy tényleg fényévekkel gyorsabb let mint anno a 2.3-rol 4.0-ra váltáskor a telefonok, mindenki azt fogja rá vágni , hogy nem csak kicsit lett gyorsabb. , Valaki irta itt hogy a 4.4-és a 4.2 vagy 4.3 közötti különbség csak egy paraszt vakitás , hát szerintem is. nem hozz akkora váltást a 4.4 a 4.2 höz képest , hogy az tényleg ennyire város legyen, még 1 éve ha irta valaki , hogy a 2.3-masra mikor jön ki a 4.0 az oké mert a ketö között ég és föld a kölünbség , de a 4.4 és 4.2 között nem ekkora a különbség. ép hogy észre vehető, eddig teszem hozzá a forumon 1 valaki tudod valami komoly okot is hozni a 4.4 mellet és most olyan volt aki ios-röl tért át nem pedig android fan vagy eddig is androidos volt, a Bluetooth 4. talán ez az egyetlen 1 olyan ok amiért érthetö az hogy várja valaki a 4.4-et a többi ARt humbuk meg ilyen baromságok , csak parasztvitások.
    teszem hozzá ezek akik a 4.4 -et brutál várják és nem is tudnak az art-röl meg a bluetooth-rol de csak meg kérdezik, azok mind viritani akarnak , hoyg nekem 4.4 van rajta semmi több, ezért meg vegyen inkább nexus5.

    És a forum már nagyon nem a lg g2-röl szol, tényleg itt jobb read only-nak lenni, sok a kérdés azok közöl is 10böl 7olyan ami 10hsz-el fennébb ott a válasz már, a maradék 3 bol 2-ami fontosabb arra senki sem tud válaszolni ami meg maradt azt meg 1 napon keresztül megy témában , tök fölöslegesen.

    másik meg a 4.4 nél még más a szerkezete és elvileg nem lehet vissza térni könnyen botolás miatt a 4.2-re

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák