Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blizzardking

    őstag

    válasz #45553408 #5251 üzenetére

    Nekem pl unroot után nem ment fel, visszaállítottam a recoveryt gyárifosra - semmi, értelemszerűen a kernelt is visszaraktam gyárira, úgy se ment fel. Nem téglázott, de nem is csinált semmit, le se töltötte a frissítést, pedig tök úgy látszott hogy tölti. Simán el tudom képzelni, hogy van benne valamiféle checksum ami a system partició méretét ellenőrzi, és ha az nem gyári méretű, hiába unroot meg minden, b@szik felmenni. Mivel nekem volt a systemben egy xposed és pár helper különböző appoktól, biztos hogy nem volt gyári méretű.

    Apropó xposed - mikor nagynehezen felerőlködtem a frissítést több órai munkával, alátettem az xposed recoveryből telepítendő részét, és egy frankó bootloop volt a jutalmam. Leszedtem a legújabb "xposed-v78-sdk21-arm.zip" nevűt innen, és azzal frankón megy minden :C

    A kernelhez nem nyúl a frissítés, csak a systemet érinti, úgyhogy a Dragonvibe is ment vissza, és minden amiért küzdöttem (alulfeszelés, akku takarékoskodás, xposed stb) frankón összejött a legújabb frissítéssel. :)

    "Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák