Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blizzardking

    őstag

    válasz #74018560 #4065 üzenetére

    A telefonszámokat érdemes eleve a google fiókban tárolni. Az SD kártyára meg szerintem tudsz menteni valami értelmes fájlkezelővel, azt átrakod egy olvasóba és lemented a képeidet stb.
    Az hogy a mókolás során borul minden azt vedd készpénznek mivel teljesen új partició kiosztást kap a telefon.
    Cappa72 szavai sokára jutottak el az elmémig amikor megvettem az első androidos telómat (pont ezt ni) de az első amit felfogtam az az volt hogy "mentééés mhenthéééés".

    Sanyisay - Haligali! Ezerrel pörög a 750 topik! És hízelegsz! :DD (Tudod hogy azok Andrey romjai...)

    gegsite - a Motókat én is mindig figyelem. Bejönnek erősen. Megy mindig a sírás az ős motósoknál hogy csúnya lenovo felfalta az ő kis motókájukat, én meg pont azt mondom hogy a kettő együtt sokkal jobb lesz. A Lenovo nekem mindig szimpibb volt.

    Mikor látom hogy 140.000-es antutuknál járnak a csúcs gépek, és én a 750-esemet a maga 17000-ével tök vígan használom, mindig picit megsajnálom azokat a kényszerbetegeket akik rosszul vannak ha a telójuk csak a tavalyi legjobb, nem az idei. Mindezt februárban. Miközben kb 2-3 értelmes játékot tudnék felsorolni, és azok sem (milyen meglepő) a grafikáról szólnak. Aki meg nem játszik, annak kb a 4 éves csúcs- és 2 éves középkategóriás telók (kb Lenovo P70 óta) bármelyik jó mindenre. Csak kezdi az egész azt a szerepet betölteni, mint az Amerikai Psychóban a névjegykártya...

    "Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák