Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blizzardking

őstag

válasz SanyiSay #2582 üzenetére

Igényesnek néz ki a Lewa. Akkor az Andreának szeva'? :D
    (A referencia még mindig az Andrea asszem sokunknak.)
    A fő képernyőn lekerekítettek a sarkok? És a státuszbár eltűnik/egybeolvad a háttérrel? És ha lecseréled a launchert másra, a státuszbár marad mindig fekete, vagy lehet halványítani? Xposed-et Gravityboxot mennyire szeretni? Tudom hogy te nem, de egy próbát nem tennél vele..? :U
    Nekem a hálózat eldobás nem jelentkezett egyszer sem, bluetooth+3G-vel sem a miui alatt.
    Az appok kilövése/lelakatolása a ugyanilyen egy az egyben, csak ott föl-le kell toszogatni. Egyetlen hatalmas előnye van, amit még más romban nemigen láttam, hogy egy kapcsolóval fel lehet cserélni a phone storage-t és az SD kártyát. Így akinek kevés a hely, és nem akar/mer belevágni egy particionálásba vagy egy vold.fstab szerkesztgetésbe, az átpöccint egy kapcsolót, újrabútol a teló, és máris ott a 32GB tárhely, amit innentől meg lehet adni alapértelmezett telepítés helyének. Mondjuk ezt a funkciót én pont kajak nem használom, de mint lehetőség ott van. Mikor feltettem, gyakorlatilag egész nap b@xtattam, 25 órát bírt ki több mint 6 órás kijelzőidővel. Ebben wifi, 3G és minden volt, bluetooth stb, minden funkcióját jól meggyötörtem. Azért ez nagyon nem rossz!

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák