- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Elnézést, a kötelezővé tételt ki-be kapcsolható formába értettem.Nyilván akinek bírja a gépe és van rá igénye bekapcsolja. Warhammer 40K régi és új részébe is megmaradnak a hullák,2. részhez van Body Stay mod, vagy ott a Total Annihilation,Supreme Commander).Van még body Stay mod LOTR Battle for Middle Earth első részéhez. Abu magyarázta valahol hogy nem a memória a probléma,hanem a processzornak jelent többlet terhelést, hullák elég sok plusz rajzolási parancsot adnak a processzornak.Számomra hozzá tartozik a valósághűséghez ez is.Fél karomat oda adnám ha minden játékba lenne ilyen beállítás, nem csak Stratégiába,de lövöldözős játékokba is jó lenne ha nem tűnne el a lövésnyom, falról a vér, töltényhüvelyek stb. 20-30 sec múlva.Fejlesztői oldalról jobb fizikával,több animációval ellentétben, nem jelent többlet költséget.Engem kifejezetten zavarnak ezek a dolgok.Nem tudom,lehet ez csak az én dilim.
-
kikikirly
senior tag
Jeee. Ha már remastered, nagyobb felbontású textúrákon felül holtestek megmaradását is megoldhatnék(legalább sokáig maradjon meg).Starcraft 2-höz is rengeteget hozzá adna, jó kis Zerg rohamok után mindent beborítana a sok holttest és vér.Én minden játékhoz kötelezővé tenném, nem tudom fejlesztőknek miért nem jut eszébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest