- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Elképesztő hogy 6 meg nem válogatott klikkel + 2 karakterrel ekkora népszerűséget csinál magának egy user...
Persze nem mindegy hogy milyet#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Vakegérke #371 üzenetére
Most nézem csak a képregényt
Betegek
Na ezért is szeretem a PH!-t mert még 6 smileyt is így feldobtokDobott már vki neki egy mélt hogy nézzen be a blogjába, mit szóltak hozzá?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
válasz Vakegérke #10359 üzenetére
Én is rendeltem még úgy tavaly év elején egy százas henger verbatimot Szlovákiából. Van még belőle pár darab, egyetlenegyet rontottam el, amikor véletlenül 18X-osan írtam meg. De amúgy bármelyiket előveszem a múltból mind kifogástalanul működik.
Viszont már egyre "nehezebben fogy", kezd elavult technológia lenni az optikai tárolás.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Vakegérke #10365 üzenetére
Neked is Üdv, de csak azért nem köszöntem mert már igen, jártam itt.
Pont a napokban gondoltam rá hogy mostanában nem nagyon írok ki dolgokat. Azért is szóltam hozzá. A BLU-ray drága, és jelenleg olcsóbban hozzájutsz per gigabyte a HDD-hez mint a blurayhez.
Amúgy én a nőügyes topikban szoktam észt osztani, de csak az enyémet, aki kell vigye, nem kötelező vásárolni. Én is szoktam vinni másét, több-kevesebb sikerrel
Látom megvan az 1000 hsz per hónap. A "cikkíró"-val már sikerült valami kapcsot felvenni?
-
Apollyon
Korrektor
válasz Vakegérke #10367 üzenetére
Jólvanakkor
És ennek a Galakitkus Pingvinbirodalomnak ki a vezetője? Ez valami anarchia vagy "éld magad" fenntartóság?
Amúgy milyen HP gép az? Bocs lusta vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Vakegérke #10373 üzenetére
Hát ez LOL
Ezt még nem láttam, a hétköznapi társadalom mögött megbúvó birodalom
Ez már több mint információ .Dgamerkiller #10375: Igen Téged, jól néz ki. PC van? Csak a stat kedvéért. Egyre többen cserélik le noteszra aki mondjuk nem gamel.
geprombolo: én nemsoká megyek, meeting van tizenegykor. Őrültek ezek.
(Most nézem, a meeting szót mért nem húzza alá pirossal a firefox?)
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz geprombolo #10377 üzenetére
Hunglish rulez. Na ezeket még alázúzza. Hát ez van, elbiccsül a nyelvünk.
Arany? Benne vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Vakegérke #10383 üzenetére
Hehe gondoltam
Csak közben készülődöm, egy ma esti galaktikus találkozóra, Kombínó sárga járattal odafelé.
Köszönöm a meghívást, elfogadom, ha találkozom valami fura lénnyel ma este megírom. És a nőügyekbe is
Most viszont megyek, további jó éjt!
-
Apollyon
Korrektor
Hu mi van itt.
Csakénvagyok rád se ismerek a nőügyes topikból. Ennyire fontos ez az izé? Ne már.
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz Vakegérke #10479 üzenetére
Olvastam az eseményeket(-ről), de én nem nagyon szóltam hozzá, nem is lett belőle bajom. Tényleg felesleges, van millió más topik amit lehet olvasni, bele írni, már láthatjuk hogy az illető tényleg fejlődésképtelen vagy csak inkább azt lát meg amit akar, de nem számít, aki meg ott kivégzi magát azzal hogy alapelveket sért a topikjaiban az meg úgy járt, hiába írsz be nem tudsz rajta változtatni.
Nem kell engedni a provokációnak és kész.
Amúgy meg bocs, de van hasonló, alternatív megfelelője a PH-nak? Nincs...
-
Apollyon
Korrektor
válasz keIdor #10489 üzenetére
Vagy csak van másik accountja, és arról jelentkezik be így nem látni hogy egyáltalán figyeli e amit ír. De DOESN'T MATTER.
Amúgy milyen az amikor bannolnak? Olvasni lehet a fórumot gondolom.. De kiírja hogy nem léphetsz be vagy mi?
Ma is repültek páran a moderátort... topikból, elfloodolták egy spammelő miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz keIdor #10493 üzenetére
Kijavítottam Először kiírtam hogy does not, aztán amikor összehúztam benéztem az aposztrófot
Igen láttam, hallottam arról is, ettől függetlenül. Amúgy még nem voltam bannolva, inkább befogom a pofám.
Nah dehát ez van, legközelebb jobban tudják.
-
Apollyon
Korrektor
válasz gamerkiller #10499 üzenetére
Ozzy nagyon odavág!
Bocsi de már véget ért a tűzijáték
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz gamerkiller #10501 üzenetére
Hmm közben leesett hogy a PH!-s képfeltöltő nem vágja az animált gifet. Kösz amúgy.
Jóéjt!
Ice bocs, majd a 11.000... legyen a tiéd, összejön az gyorsan, nemsoká november, 11. hó 11ezredik hsz.
Milyen neted van amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Na látom azért termeltetek.
Grat az új avatarokhoz, nekem is csak egy hónapja van még meg
RIP Twollah, amúgy őt ezentúl itt el lehet érni.
Móci: Én is most kezdtem el vezetni, én is a rutint nyomom, bár én még csak bójákat kerülgetek forgalomban még nem voltam.
De ha minden jól megy decemberben már meglesz a jogsi
-
Apollyon
Korrektor
Tegyetek rá magasról... Egy előzőbe nem tudott komolyabban belkötni, így belekötött másba. Nagy cucc, volt már ilyen, álljatok ellent a provokációnak. A provokáció amúgy is csapda, és aki beleesik ugyanott van mint aki ásta a csapdát.
Vegyetek rólam példát:
Én boldog vagyok.
-
Apollyon
Korrektor
Nekem jövő 7 hétfő kedd szerda zsinórban.
Nem szoktam nagydobra verni, de pénteken "émmeg" öregszek 1 évet... : P
VAlami hepajt kéne csapni.Tipp valami jó helyre?
-
Apollyon
Korrektor
Hja én is kocsmára vagy inkább pub-ra gondoltam..
(Igen, van különbség! : PPP)Általában én is szűkebben töltöm, nekem ez most még csak a 23. de ííííí ez is sok..
A vezetésnél nekem most nincs sok választásom, az oktató így ér rá.. De sebaj, meg amúgy is elviszem majd a bátyám kocsiját
Psychonaut: Rocktogon íííííjjj Nem voltam már ott lassan féléve, nem is vágyom nagyon vissza, régen kicsit sokat voltunk ott, aztán most már kicsit ódzkodom tőle, olyan csajt szedtem ott össze hogy nem nagyon van kedvem még egy ideig visszamenni..
De azért kösz a tippet, amúgy lehet az a hely lesz ahova a Mobilarénás találkozóra mentünk, akkor voltam ott először, azóta nem, bejött..
Hja amúgy kb 7-8-an, max 10-en leszünk nem durvítunk annyira be.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Mr.Csizmás #10612 üzenetére
Csak pár apróságot. Szép volt.
De italozó életmódot folytat.
Nem is értem, miért. Meg mesélte hogy felnyomott egy bankszámlát. Most ezzel be akart-e vágódni vagy sem, nem tudom, ha azt akarta nem jött be#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Már tegnap is lejátszhattátok volna ezt. Hogy nem veszitek figyelembe, ami nem tetszik. Vegyetek példát rólam, én még mindig boldog vagyok, az is maradok
Tessék, hallgassátok meg ezt, ez az egyik kedvencem, megnyugtat titeket is .
-
Apollyon
Korrektor
válasz Psychonaut #10665 üzenetére
Oké, ha már keményítünk, akkor ebből a kategóriából ez a kedvencem:
Nyugalom megzavarására alkalmas!!!Minden idők egyik legjobb zenéje, igazi kőmetál
-
Apollyon
Korrektor
Én, mint egy újabb forma itt, azt mondom hogy Hasek kollégának igaza is van meg nem is, mint ahogy a többieknek is.
Igaz én nem vagyok egy full aktív tagja a topiknak, de én is látom hogy beszélgetésbe ment át, de több tízezer hsz-en keresztül nem tud menni a vicc folytonosan. Szerintem nincs azzal nagy probléma hogy most egy kicsit "pihi" van, az mindenhol kell.
Én mondjuk nem nagyon ismerlek titeket, amikor belinkeltem az Immortal videot nem gondoltam volna hogy Móci is hasonlót hallgat, ráadásul Emperort, igazi jó klasszikust, egyáltalán hogy valaki szereti itt a black metalt.
Mindegy, szóval sztem az is kell hogy megismerjük valamennyire egymást, ez nem a viccrovat ahova csak vicceket lehet beszúrni, minden tag (vagy résztvevő vagy mi) elvileg egységesen formálják a közösséget.
Remélem átmegy mire gondolok
-
Apollyon
Korrektor
válasz gamerkiller #12307 üzenetére
Bocs, hogy belepofizok, de ezzel ne nagyon villogj, mert így azt fogják hinni hogy nincs tétje és jól beszívják.
D1Rect: A végleges ban, benne van a nevében, végleges már nem lehet visszajönni...
-
Apollyon
Korrektor
Üdv!
Miért nincs lekérésszámláló? Linket kaphatok?
A távozott figuráról annyit, hogy bár szinte mindenki más távozásánál "ott voltam", de mégsem szóltam hozzá, és megkérdeztem volna tőletek hogy nektek ez miért nem megy ha nekem igen, pedig nekem az életben tud nagy lenni a pofám
Mindegy, le van tudva, talán most kicsit meg is változott a fórum ezen része, ahogy látom itt a hangulatot.. Jó
-
Apollyon
Korrektor
válasz WonderCSabo #12756 üzenetére
Hogymi? NEked betö:Lti mind a tizenkétezret és még :Le is javítja vagy mi?
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Zolinho1026 #12759 üzenetére
Hja és ő a jövőbő:L jött, és már nem Firefoxa van hanem U:Ltrafox Go:Ld P:Latinum 32.0, ami a fa:Lra is kivetíti egy :Lapon az összes postot
-
Apollyon
Korrektor
válasz nem_tom #20369 üzenetére
Nem kell befogni az orrod, elég ha visszatartod (vagy inkább visszaszorítod) a levegőt... A nekem nem ízlő piákat (amit néha kötelező inni a többiekkel) így szoktam gond nélkül leküzdeni
-
Apollyon
Korrektor
válasz Vakegérke #20373 üzenetére
Amihez hozzá tudok szólni, vagy látom és van kedvem, ahhoz hozzászólok Nem vagyok sehol sem igazán topiklakó, csak amikor épp tengek, akkor lengek a neten
Igazság szerint inkább a rétegtémák vonzanak be a topikokba, a chattopikok sosem voltak az erősségeim
Ez is afféle ON topic, lazább verzióban
-
Apollyon
Korrektor
Hű meg látom hogy – ezzel együtt – már 19572 hozzászólás van, szal ~800-at töröltek már, nem semmi mi mehet itt néha
A lekérés se lehet semmi Beszéltetek már azóta a kyrabaybee-vel? Mármint korábban olvastam hogy lát és figyel, de az már lassan 2 éve volt, azóta be se lépett ;P#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz geprombolo #20377 üzenetére
Áhh értem, akkor kaptátok az ívet :/
Amúgy a való világ topik kb 7 éves, csak mindig átírják a címét... És bocs hogy ezt mondom, vv fanok rizs pack, de a vv egy rakás bullshit Tudom, mert én is láttam az első kettőt
"Things get worse, but not in my life!" Támbzáp![ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
For all: a vv csak egy a sok közül... A népbutítást ma már úgy hívják: televízió. Ahonnan a netre is kerül szemét. Nemsokára úgyis eljön a zomibe-apocalypse és vége mind-ennek. Úgyhogy itt az ideje csirkét termeszteni, és zöldséget nevelni.
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest