Hirdetés
- WWDC, iOS 17: Látványos újítások iPaden, hasznosak az iPhone-on
- BMW iX1 menetpróba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Telekom mobilszolgáltatások
- Válság ide vagy oda, kapkodnak a méregdrága mobilokért
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
félisten
A renderképen látható kialakítás nekem tetszik. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki.
-
sfefe
őstag
Hát Én meg remélem elfelejtik már ezt a sarkos gagyi kinézetet...
Ha így fog kinézni 23am nem lesz az tuti...
A mostani sokkal jobb... Legalább tegyék síkba....[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
NeRo28
aktív tag
"Maradhat mindenesetre az 5000 mAh-s gigatelep"
Ez mióta számít gigantikus méretűnek?
-
Fecó 11
kezdő
Hangszóró 4 lencsével
. Érdekes kialakítás. Kíváncsi vagyok miben lesz jobb.
-
MarciKING24
tag
Sajna első ránézésre, aztán másodikra is a redmi note 11 pro kamerarendszere jutott eszembe erről
fuj
Straight outta Compton
-
Hagyjuk mán, tegyék rendbe a 22-est.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Aryon87
félisten
Xiaomi 12 UltraXY te vagy az?
ja nem.
Nem is tudom honnan a hasonlóság, mindenesetre bejön ez a design az S21 design-hez képest. Sokkal szebb és letisztultabb lesz sztem.
Legyen Snapival s jövőre megvettek.
Csk ne béta állapotban adják ki ezt is, mint a 22-es családot..[ Szerkesztve ]
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
joey04
titán
Én örülnék, ha újra lenne kamerasarok, az szebb volt. A főkamera meg lassan már részletkérdés, a többi lenne a fontos, hogy mennyit fejlődnek.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
doooo
addikt
Ilyen biztosan nem lesz, mert a 10x periszkóp sok helyet igényel, így mellette nincs hely másik kamerának. A legutóbbi két generáció ezért kapott olyan elrendezést, amilyet, az újban pedig biztosan marad ez a megoldás, tehát ez ki van zárva. Az is nagyjából kizárható, hogy hirtelen visszahoznák az S21U kameraszigetét, ami az egésznek az alapjául szolgál a renderen (most a lekerekített készülékházról ne is beszéljünk, amit a toll megléte kizár).
[ Szerkesztve ]
-
BabMester
senior tag
200 megapixel édes Istenem… az iPhone-ok meg köszönik elvannak 12 megapixelen.
-
gyonyoruwok
tag
válasz
badacsony #12 üzenetére
ja én is olvastam, és nem örülök, hogy felülnek a vonatra. végre akkora szenzorokkal dolgoznak ők is, hogy istenes a pixelméret, és nem is hiszem, hogy arra szorulnak, hogy az 50mp-vel(?) csalogassák az embereket, hát nagyon jók, simán ott vannak a csúcson kamera szempontjából...meglátjuk, mi sül ki belőle
Sony A6000 | iPhone 12
-
Mr. Morgo
junior tag
A sok szelfi huszárnak csak az számít viszont!
Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
k-adi
nagyúr
ez már nem is tudom hányadik render kép a hátlapról
de a sík kijelző jó lenne lekerekített helyett.. meg az is jó lenne ha a hátlap is sík lenne végre már és nem lenne dudor.. -
nekem aokkal jobb az s22u-n hogy egyenkent dudorodnak ki a lencsek, es nincs egy bumszli ordenare kamerasziget a telefon hatuljan.
edge panel marad a flagshipeken, nem kell aggodni, samsung vedjegy az edge.
108mp felett kar kapkodni, nem csinal ez sem annyira jobb kepet max felbontason, mint a sztenderd kisfelbontasu beallitasban.
masik, apple koveti, hortelen meg is fog ugrani az icloud tarhely elofizetok szama az 50mp lencseknek koszonhetoen.
csak a penzre mennek, mindenki tudja.
samueknal is ez van, maskulomben a jelenlegi csucsmodellt is kimaxoltak volna, de van meg ott bug (apple feature) boven, ahonnan ez jonne..Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ RIP / GRP.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Hát ha ilyen lesz, akkor számomra ez a valaha elkészített legszebb telefonkamerasziget lenne.
Azonnal lecsapnék rá.
De még legalább 2 évig marad a mostani.
Vuff
Samsung G S20 Ultra + iPad Pro
-
István971
csendes újonc
Mindegy mit újít a Samsung nem képesek a kamerát összehozni a software-el....áprilisban vettem egy s22 ultrát és az augusztus 27ei tűzijáték után eladtam a francba.
Egyszerűen nem volt egy normális ejszakai kép...
Sok hónap elteltével sem volt jó a kamerája, szerintem sokan vannak ezek így csak nem írják le vagy mondják el ha már megvették ennyi pénzért..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 200 megapixel stimmel, szenzorméretben viszont még nincs egyetértés.
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest