Körvonalazódnak az S23 Ultra kamerainfói

A 200 megapixel stimmel, szenzorméretben viszont még nincs egyetértés.

Hirdetés

Féléves a Galaxy S22 család, ami azt is jelenti, hogy javában folyik a következő generáció fejlesztése, melynek természetesen az Ultra modell lesz az élén, az S Pen mellett a kamerákra fókuszálva. Az 1/1,33" méretű, 108 megapixeles szenzort 200 megapixeles egység válthatja, viszont ellentmondásosak az információk, hogy pontosan melyik.


Az S22 Ultra kamerái egyenként emelkedtek ki a hátlapon [+]

A gyakran megbízható Ice Universe például 0,6 mikronos szenzorpixelekről hallott, és ebből kalkulálva a maradhat a fenti méret, ezzel pedig kiesik az 1/1,22"-es Samsung ISOCELL HP1 (0,64 mikron) és az 1/1,4"-es ISOCELL HP3 (0,56 mikron). A befutó így a bejelentés előtt álló, 1/1,33"-en ragadó ISOCELL HP2 lehet 16:1-es pixel binninggel (12,5 megapixel), 4:1-es opcióval (50 megapixel).

Ezen a nem hivatalos renderen visszatér a kamerasarok
Ezen a nem hivatalos renderen visszatér a kamerasarok (forrás: SlashLeaks) [+]

A fenti renderkép korai és véleményes dizájnt vetít előre, idén ugyanis a Samsung elhagyta a méretes kamerasarkot, mondjuk emiatt könnyebben sérülnek az egyenként kiemelkedő lencsék. Az Olympus branding is érdekes. Maradhat mindenesetre az 5000 mAh-s gigatelep és a 45 wattos töltésráta. A töltésidő mégis csökkenhet, az S22 Ultra esetében ugyanis alig volt különbség 25 és 45 wattos adapter használata között, hiszen a Note7 szelleme ugyanis a mai napig kísérti a Samsung központjait, viszont a Z Fold4 állítólag ugyanolyan teljesítményű adapterrel fürgébben fog tölteni elődjénél.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés