Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • repvez

  őstag

  válasz Barthezz2 #14 üzenetére

  Ja telepakolták akksival és ezért birja 2 napig ?
  És még véletlenul sem azért,mert felesleges dolgokkal pakolták tele amiket az átlag felhasználo sose használ ki, de ott van benne gyárilag és nem tudja kivenni belöle ami nem kell.
  Gondolom sokan használják a golfot és a vitorlázást és még ki tudja milyen egyéb exotikus "sport" funkciokat tettek bele a 150 be, amire egy átlag embernek semmi suüksége.
  én sem a levegöbe beszélek, de te mondtad, hogy neked azért nem probléma , hogy a telefon kell az ora használatához, mert igy ha piszkos a kezed akkor el tudod dönteni, ogy flveszed vagy nem.
  Nanálam meg ha már ez a felállás, hogy anyira bepiszkolnám a kezem , hogy a telefont nem akarod miatta felvenni, akkor meg föleg nem akarom, hogy egy 100k ora is piszkos legyen miközbe dolgozok mocskos helyen vagy ne adj isten sérüljön, mert mondjuk egy kocsi szerelés közben ahol olajos mocskos a hely ott nem csak az lesz a probléma, hogy piszkos lesz a kezed hanem az, hogy könyékig az leszel és az ora számlapja is meg még be is törhet.

  Az ilyen esetekben én inkább használnék egy pár ezer forintos karkötöt , hogy lássam az értesitést a hivásrol, mint egy okosorát.

  Viszont olyan helyeken ahova nem tudsz telefont bevinni magaddal oda meg jol jönne egy okos ora a telefon használata és közelsége nélkül, vizes helyeken , strandokon,
  És ezeken a helyeken jol jönne az NFC is, hogy ne kelljen a bankkártyával sem variálni és az értékekre vigyázni mig a vizbe van az ember. egyböl tudsz venni valami kaját üditöt, és akár az ajtonyitásokat is meg lehet vele oldani igy a kulcsokat sem kell magadnál tartani.

  ilyen helyzetekre igen is jol jönne egy telefontól fuggetlen okosora ami a sportot és a hivás értesitést is tudja jeleni, és mellette akár a zenét is hallgatni .

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák