- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz lezuvius #101 üzenetére
Valahogy úgy érzem, hogy valami ilyesmit írtam a 4-es pontban. A 2.-es, 3.-as pontban csak azt írtam le, ami tapasztalat. S5-ön tesóm tapasztalata szerint laggolt a Temple Run.
G3-mon részben a QHD kijelző miatt laggolt(t) a launcher is, így nem kell csodálkozni, ha a játék is fog (a tesztjében le is van írva).Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
hucidafakk
csendes tag
Nekem csak az a bajom hogy van pulzus mérő van újlenyomat olvasó van 8 mag meg még egy csomó fölösleges dolog de optimalizáció nincs.És a gta az tényleg csak egy a sok közül.
-
lezuvius
őstag
válasz Tomi_Ohl #102 üzenetére
G3 játék közben egyszer sem akad... A Launcher akad meg néha.
Ha a TR laggolt akkor az fog laggolni máson is amiben az a SoC van.Ja és ugye nem egy próba telo alapján van vélemény?#103 Az androidos telokon mindig is másabb lesz a játék/alkalmazás mert nem 4 SoCra kell optimalizaljak,hanem több százra s azt se felejtsd,hogy 4S-n csak qHD a felbontás,míg droidon már FHD s QHD s meg pc-n is erős vas kell ekkora felbontashoz.
[ Szerkesztve ]
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
hucidafakk
csendes tag
Nem sok sok videó meg leírás alapján.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz hucidafakk #103 üzenetére
Van az optimalizációra is megoldás. Cyanogenmod. Tudom, nem mindenki akar ROMolni, de egy jó CM-mel rá se fogsz ismerni, akár az S5-re, akár akármire.
Vagy vehetsz Nexust, amin tiszta AOSP van, azon se fog semmi akadni.(#104) lezuvius az Asphalt 8 akadását a mobilarena teszt alapján mondtam.
Az S5, amin a TR volt próbálva, egy üzletben volt kiállítva. De tény, hogy az S5 mindennapi dolgokban sem a leggyorsabb, ott még egy 35E-s Moto E is gyorsabb. Persze, játékoknál a Moto már gyenge.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
otoaak
tag
Táblagépes ajánlót is szeretnénk!
SG Note Pro P900
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Tomi_Ohl #107 üzenetére
Drága barátom, megint hogy nyilatkozol... Nem is te használtad az S5-öt, szolgáltatói példányt próbáltatok, és ezek után azt írod, hogy lassú a programok futtatásánál (is) az S5. Gratulálok, mondj még pár hasonló okosságot. (Ez ugyanúgy nem lenne igaz egy G3-ra sem.)
[ Szerkesztve ]
-
junkie0002
csendes tag
Igen, papíron mindenki ezeken rugózik, nekem egyik sem szálka. Van rendes fényképezőgépem, a telefonban levő kamerával eszembe nem jutna fényképezni, szóval nekem nem oszt nem szoroz, hogy hány megapixel meg hogy van-e vaku. Beszédminőségre nincs panasz, szerintem sokkal inkább attól függ, hogy a partnernek milyen telefonja van, és hogy kinek milyen térerője van. Tele van alkalmazásokkal? Ez zavarna, ha a menübe lépéskor végig kéne őket lapozni, hogy hasznos funkciót érjek el, de nem kell. Az S30-ből mindenki az S40 testreszabhatóságát hiányolja. Én nem. Nekem ez a telefon gyárilag kézreáll, nem érzek ingerenciát semmi olyan testreszabásra, amit az S40 tudna.
Nem akarok senkit meggyőzni, nekem pozitív csalódás volt a sok lehúzós írás után megnyomogatni a boltban, és nem bántam meg azóta sem hogy megvettem. Tök logikus és egyszerű, engem megvettek kilóra az instant zseblámpával, a "glance screen"-nel, a feloldás nélkül kezelhető értesítésekkel, a threaded SMS/MMS olvasóval, meg a két SIM-et is tök kultúráltan kezeli.
Nekem a 6300 óta nem volt ilyen "jó" telefonom. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz junkie0002 #113 üzenetére
Ezeket csak én hiányolnám, neked lehet, hogy megfelel, hiszek neked.
Az S5 vitából pedig visszavonulok, nincs értelme, én már biztos nem veszek s5-öt, bánom is én, akad-e vagy nem akad. (Ez ugyanúgy igaz a G3-ra is.)
[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz hucidafakk #94 üzenetére
Ezt meddig fogod még bekopizni minden androidos és egyéb fórumba ? Így gyűjtesz hsz-eket?
Láthatóan csak vitát akarsz generálni amire semmi szükség.
Az iOS a te rendszered mondtam már.[ Szerkesztve ]
valami
-
RaveForce
veterán
Nekem marad a 820, ami ha működni fog, még 5 év múlva is elég lesz mindenre
persze 640kb is elég mindenkinek évtizedek óta...lol
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
hát extrában a samsung ad a legtöbbet ha extra softwaret és lehetöségeket nézünk, de ha pl gyári launcher testreszabhatóságot, akkor egy Xiaomi megeszi az egész mezőnyt
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Yodafon
senior tag
A Mobilarena.hu szerkesztőgárdája természetesen azt kívánja, hogy minden olvasó találjon a fa alatt egy új, modern, szerethető és számára megfelelő okostelefont
Jó lesz még az az N73 pár évig
I'm gangsta!
-
-
veterán
válasz #57638400 #122 üzenetére
A piacon kaphato talan leggyorsabb telefon. Kegyetlen!
Lg G3 : V20E Lolli alatt semmi eget rengeto doccenes nincs. Neha-neha megreccen, de ilyet produkalt a nexus4-em is 4.4 alatt. A programok szelsebesen nyilnak, kijelzoje szerintem a legjobb, kamera is top3-as... 5 ora feletti kijelzoidoket tud, s a hangminoseg fenomenalis telefonalas kozben. 100-ert nem kaptam volna masmilyen QHD/S801/3GB/32GB combot egyik gyartotol sem s az LG UI regota a szivem csucske. Nekem ez lett a fa ala
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz hucidafakk #94 üzenetére
Nem telefonon kell játszani...
Ha ennyit játszol. Vegyel konzolt.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Crafter32
őstag
Nagyon jó összefoglaló. Gyakrabban kellene ilyet írni. Az Apple pozitívuma, hogy a 4s még mindig ott van az ajánlott készülék közt, ami nem semmi, be kell vallani.
Az összefoglalóban csak okostelefonok vannak. Én nagyon sok embert látok akik nem hajlandóak váltani hagyományos készülékről, mert nem tudják kezelni vagy egyszerűen nincs rá szüksége. Egy pár db ilyen telefont is be lehetett volna írni a cikkbe. -
-
csordas11
aktív tag
válasz Dreadloord #45 üzenetére
+1
-
lezuvius
őstag
válasz RaveForce #120 üzenetére
Sok Samsung telo után mondom azt,hogy az Lg szoftveréből a pulzus mérős extrákon kívül semmi más nincs kihagyva és a csúcson az FM hiányzik a Samsungéból,míg az Lg-ében az is van. Összességében az Lg beérte és le is hagyta a Samut szoftverben (szerintem). Xiaomim még nem volt így arról nincsen tapasztalatom.
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
icezozo
addikt
Koszonjuk,hogy a BlackBerryt is beraktatok a listara !
http://qwankido.hu/
-
efegyke
tag
Feleségemnek vettem karácsonyra egy fehér Galaxy S4 minit telenornal 38ezer forint volt.Kiskezűeknek nagyon jó telefon.G2 minivel összehasonlitva elég nagy a különbség.Szebb színek,több rám,kicsit jobb kamera.
Ennyi pénzért meg ajándék... -
törölt tag
válasz Graphics #137 üzenetére
Én nem tudok napirendre térni afölött, hogy egy flagship készüléken, a gyári Launcher nem fordítja fekvő nézetbe a főképernyőt. A bebetonozott alsó ikonokról nem is beszélve. Vétek egy kis kijelzőn ekkora helypazarlás! Oly sokmindenkitől loptak már ötletet. Az Apex -től, Nova -tól miért nem sikerült? Ja, esetleg meg kellett volna oldani az ikonok sor - oszlop változásának problémáját? Tán még telt volna rá a nyereségből. Vagy, mondjuk vmi más (pl. a KNOX) fejlesztési költségeinek a rovására.
-
Graphics
Jómunkásember
-
kdennis
aktív tag
És a HTC hol van? Simán leveri mindet, felső kategóriába a legoptimálisabb rendszer.
-
DeathAdder
veterán
Hol lehet asphaltban fps-t monitorozni és grafikát állítani?
Amúgy az S5 tényleg nem rossz (bár nekem ugyan nem kéne), de egy custom romolt + kernelelt Nexus 5 után sem éreztem lassúnak (és az ilyen elég ritka)
Az s801 + FHD nagyon jó páros, még a 805-nek is FHD panelt kellett volna kapnia, mert a QHD megeszi.
Oké TW néha biztos megakad, ez már törvényszerű, de nem rossz telefon ám az -
törölt tag
válasz Graphics #143 üzenetére
Igen, azért vannak a Samukban okosságok. Nem véletlen, hogy a Note sorozat sikere töretlen. Az a kijelzőbe integrált érzékelő réteg még mindíg egyedülálló a piacon. Sztem az Amoled is jó megoldás. Tetszik, hogy a megjelenített kép tónusával és/vagy a pixelek ki/be kapcsolásával befolyásolható az akkuidő. Mondjuk a Lollipopó világos MD felülete nem éppen partner ebben. De a root/garancia összefüggései és a dual sim verziók csillagászati ára miatt búcsút kell mondanom a Samunak. Irány Kína.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz DeathAdder #145 üzenetére
Az fps értékeket csak úgy hozzávetőlegesen mondtam, amúgy Playen elérhető FPS meter alkalmazással lehet mérni bárhol.
A grafikát pedig az az Asphalt beállításaiban, Sound and Display alatt a Visual Quality-nél kell állítani. (Ez csak Asphalt 8-ra érvényes)[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
Én is furcsállom, hogy az év telefonja nem került be listába, akár azoknak akik tényleg egy minőségi készüléket szeretnének kapni az elérhető legjobb rendszerrel. Azt hiszem ebbe a videóba (11:30) fogalmazzák meg a legjobban, hogy a "legjobbak legjobbja" kategória győztese
[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz Dreadloord #149 üzenetére
Persze, nem azt mondom hogy mindenkinek tetszenie kell, de élőbe amúgy teljesen más mint képen. Egyik ismerősöm is a legvékonyabb kávás mobilokat kereste és direkt olyat akart volna venni, de mikor kezei közé került az M8 eldöntötte, hogy neki ez kell.
Amúgy maga a rendszere ami egyedülálló szerintem. Azért is elégedettek a tulajok, mert eszméletlenül gyors és stabil rendszert kovácsolt össze a HTCÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest