- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbertkrl
aktív tag
Hasznos lehet ez a kis összefoglalás sokaknak, de a Lumia 930 már nem fért oda? :/ A G3 pedig hihetetlen jó áron van, a G2-vel egyetemben. Két ismerősöm is elégedett a G3-al. Mivel egyikőjük lány, ezért fogadtam vele, hogy az Xperia Z3-hoz képest a G3 kinézete sokkal megnyerőbb és higyje el, hogy sokkal jobban be fog jönni neki. Nem hitte el. Elmentem vele a medimarktba és asszem pont ott találtuk meg mindkét telefont. A Sonynak a kezelőfelületével sem tudott megbarátkozni a G3-ba szerelmes lett és nem tudtam kiverni a kezéből . Szóval lányoknak a fehér variáns kötelező!!
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
szobitom
csendes tag
Én megleptem magam egy IUNI U2-vel (Snapdragon 800 3 GB RAM, ~ 54000 Ft) , a családban van egy THL T6S 21000 Ft volt, annál nem igazán lehet találni jobb ajánlatot
[ Szerkesztve ]
-
bododani
senior tag
Az Op3n Dott szerintem a legjobb ár/értékű teló, nagyon megéri. Más gyártó a dupláját is elkéri egy ilyen telóért.
[ Szerkesztve ]
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
GSPLR
senior tag
válasz monti0222w #159 üzenetére
Ez nem teljesen fedi a valóságot, de legyen igazatok, szorítok nektek. Álmodozni lehet...
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
M0RGI
őstag
Azért a 100 ezres kategóriában megemlítettem volna Oneplus One-t. Mindegyik ebben a csoportban ismertetett készüléket messze veri.
-
ctvagyok
őstag
Vettem anyumnak egy lumia 630 at, egész jól hasít. Csak kegyetlenül élesek a szélei az s4 mini után. Én kicsit gyorsabbra számítottam. Animációk kicsit lassúak rajta, töltés is hosszú idő. (pl. mikor a menü és kezdőképernyő között lépkedek) De ahoz képest, hogy 512mb ram van egész tűrhető. Gondolom 1 GB rammal gyorsabb lenne. Na, meg hogy sok minden nem olyan könnyű kirakni kezdőképernyőre, amit droidnál 2 -3 kattintásból megvan.
S5 ön meg tiltani kell a Samsung szarokat, és akkor lehet, hogy nem laggol szarrá magát
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #166 üzenetére
Azzal viszont nem illik hencegni, mert lehet, hogy más meg nem fogja. Ha hozzávesszük a 27% áfát, meg a vámot is, akkor már 70 ezernél járunk. Mondjuk annyiért sem rossz vétel, bár én nem kockáztatnék relatíve noname, kínai garis cuccokkal.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
GSPLR
senior tag
válasz monti0222w #168 üzenetére
Nem kell nekem semmit elhinni, tapasztalom a dolgokat, tudod ez a munkám
Huawei
-
Kékes525
félisten
Samsung Galaxy S5 -öt veszek karácsonyra magamnak.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Csapoati
nagyúr
válasz monti0222w #168 üzenetére
A THL nevesebb, persze, a de másiknak még életemben nem hallottam a nevét, pedig sok kínai cuccról olvastam már.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
GSPLR
senior tag
válasz monti0222w #172 üzenetére
Te most a THL-t akarod egy Huawei belső branddel hasonlítani? A kínai telefonok nagyon jók, de (és most elnézést a fogalmazásért) minden szart ne vegyünk már bele.
Honor 6 az év telefonja amúgy... (nálam)
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Csapoati #171 üzenetére
Pedig van már IUNI U3 is, egyik be lett sorolva a TOP kínai telefonok közé is.
Én először az IUNI-ról akkor hallottam, amikor valaki portolta az IUNI OS-t Mi3-ra.GSPLR mert aminek még nincs nagy neve, az szar?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
GSPLR
senior tag
válasz Tomi_Ohl #177 üzenetére
Én a 160-as hozzászólásommal reagáltam erre:
"Igazad van, minek vegyen az ember nagynevű gyártóktól, drágán bármit, jelen esetben mobilt, ha ugyanazt megkapja olcsóban kevésbé ismert cégektől!"
Ebben a mondatban engem az "ugyanazt" szó használata nagyon idegesített, mert hazugság, ennyi. Körbejárható téma, aminek a végén kijönne, hogy mégsem ugyanazt kapod, de nyilván ezt nem itt fogjuk megbeszélni. Sőt, sehol nem fogjuk megbeszélni, egymás győzködésének semmi értelme, eredménytelen vita lenne. Ennyi.
Huawei
-
Mr.Silkó
veterán
válasz DeathAdder #145 üzenetére
+1
-
addikt
50.000 Ft-os kategóriából ezeket hiányolom még: ZTE Red Bull V5, Coolpad F1.
-
Ati00
tag
válasz ctvagyok #164 üzenetére
Nos, én a szüleimmel vettem magamnak egy Lumia 635-öt. Ami biztos, hogy jó telefon, csak még töltőn van(bár beállítottam rajta a nyelvet, meg a microsoft-fiókot, de az időt még nem), így még semmi tapasztalatom nincs vele.. De anyukámnak van egy Lumia 520-asa így már van a WP-nal tapasztalatom. Amikor először bekapcsoltam a 635-öt, sokkal gyorsabban reagál mindenre, mint a Lumia 520, mivel a 635 PIN kódot már a betöltés után azonnal kéri, míg az 520 a betöltés után várakozik a kezdőképernyőnél, majd meggondolja magát, és kéri a PIN kódot. Bár az most lesz egy éves 22-én, ezt meg ma vettük(fele-fele arányban, mert felét én finanszíroztam a többit a szüleim).
-
nfsu17
veterán
azért az s5 beleférhetett volna a listába.
aug. vége óta használom nem hardcore módjára és az égvilágon semmi baja nincs, de még csak egy hangyaf.sznyi se.
egyszerűen nem lehet belekötni (hogyne lehetne, biztos bele tudtok)
maximum a fotók minősége 100%-on lehetne picit jobb, vagy hasonló, mint s4-en, de ezen kívül atom stabil. -
HaZse
őstag
Én hiányoltam a Lumia 930-at a listából.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
metaboy
tag
Z1 compact tulajként inkább ezt preferálnám! Jó a z3 compact... sőt.. nagyon jó! De nem annyival jobb mint amennyivel magasabb az ára. Így az ár/érték arány az 1 felé billen(t) erősen. Legalábbis nálam.
UFF
-
Hiperhuje
aktív tag
Sziasztok!
Most vetten karira egy S5 Duos-t.
LG G2 után.
IP67 és dual SIM miatt.
Nagyon elégedett vagyok, csak ajánlani tudom azoknak, akiknek a fenti tulajdonságok együtt fontosak!
Az S5 ára szépen lement, elférhetett volna a cikkben. Na persze Kínával nem lehet versenyezni árban.Üdv!
Hh
Samsung Note 10+, DS918+, Acer spin 5, TAB S7 +
-
VIC20
őstag
Na, és mi van a régi, nyomógombos telefonokkal?
-
HaZse
őstag
válasz Csapoati #195 üzenetére
Hát ez az. Pedig van létjogosultsága. Az ismerősem közül a mai napig nagyon sokan ilyen feature telókat használnak. Az nem fossa össze magát, elvan 1 töltéssel több napig. Sokukat nem érdekel a facse, e-mail, és egyéb sz*rság. Sőt nekem is ezért van egy Nokia 6700 classic
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
gti16v
őstag
Melyik szolgáltatónál 40,párezer az ace4? T -knél 60,csak azért kérdem..
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
Csapoati
nagyúr
S milyen normálisan használható új "buta" telefon van még a Samsung S5611 és egy-két Nokián kívül, amit hivatalosan is forgalmaznak nálunk? Max pár darab lehet. Akkor már inkább vennék egy használt S5610-et vagy valami korrekt használt Nokiát.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest