- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketében sokkal szebb és elegánsabb lesz.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
kocsij
tag
Vártam már a G6-t, de ha tényleg ez a fos kinézete lesz akkor a G4 után nem LG lesz újra már. Valahogy nekem túl egyszerűnek néz ki és lehet hogy nem sokkal lesz olcsobb mint a Samsung S8 majd.
Galaxy S23 Ultra
-
Stauffenberg
nagyúr
-
RaveForce
veterán
válasz eladogeppc #45 üzenetére
Ha ironizalsz hasznalj smileyt... komolynak azert ez eros lenne..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Aryon87
félisten
válasz A 2. Vesztes #48 üzenetére
Mar megszokott, hogy minden uj telo bemutatkozasa/megjelenese elott valamire megy a fika.
Teny, en is ezt tettem a G5 eseteben, megis a sors ugy adta, hogy lett egy G5-m. Megvaltozott a velemenyem rola..
Az mar mas kerdes hogy 1 honapja nincs meg az semTeny, en se ertem a lekerekites ertelmet, de biztos lesz funkcioja, vagy valamilyen ertelme, hacsak nem a design reszet kepezi inkabb. De az LG megint mert egy aprobbat modsitani
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
alex devil
senior tag
S23
-
törölt tag
Korrekten? Elég érdekes elképzelésed van akkor a korrekt jelentéséről.
-
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #53 üzenetére
Júj, ilyen volt fehérben! Junoszt.......na de azért ennél csak jobb lesz a G6
Eladogeppc
Honor 8 votmá?[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
A 2. Vesztes
senior tag
Én arra gondolok, hogy dizájn lesz a háttérben. De olyan kevesen dicsérik, hogy szeretném világgá vakkantani:
NEKEM TECCIK!!
Amit kicsit bánnék, ha nem lenne a korábbi képeken látható szálcsiszolt-fém ház. Jobban bejön, mint az üveg vagy iphone izé, meg már meg is szoktam a hideg vas használatát!
Dr444Hertz(31): Ne haragudj, de nem értem mit üzentél! Nem beszélek idegen nyelveket!
7etape(32): Én is remélem! Ha együtt tesszük, az nagyobb súllyal nyom a latban ugyi!?
Vuff!
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
Arcképgyáros
válasz A 2. Vesztes #59 üzenetére
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Stauffenberg
nagyúr
Nekem pirosban volt.
Nem kérdés, hogy jó lesz a G6 (az eddigiek alapján), de már a G4 topikban is megvitattuk, hogy mi kell nekem, hogy erre váltsak a G4-ről:
1.) Normálisan kalibrált kijelző, lehetőség szerint 6500K + sRGB móddal, ahogy a OnePlus vagy a Samsung is tudja. A csúszkán tologatható színhőmérséklet nem elég (ha megint a Honor felé terelnél).
2.) A kamera szoftver hiányosságait és logikátlanságait javítsák ki.
3.) Üzemidő!
Úgy nagyon más kívánságom nincs. S8-at biztosan nem veszek, mert baromi drága lesz, nekem már a G4 hardveres tudása is bőven több a kelleténél. Nekem csak a normális kijelző, korrekt kamera és a kicsit jobb üzemidő kell, ennyi erővel még egy A5 2017 is hozza ami nekem kell (csak akkor annyiért már inkább a OnePlus 3T).
De meglátjuk, várom már az MWC-t.
-
kakuk.tamas
addikt
Gyönyörű. Főleg azokkal a jó kis tokokkal, amik a múltkori cikkben voltak. Nyammnyamm. Megvan a következő telefonom.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
-Mosquito-
őstag
Látom nem ment át az irónia.. Megakadtál egy drága, közepes fotós tudású gépnél. Mindegy te tudod,nem is érdemes ezen csodálkozni.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #61 üzenetére
Reméljük meg lesz benne amit szeretnél.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
válasz A 2. Vesztes #59 üzenetére
Nalam a dizajn masodlagos. Persze nezzen ki valahogy, de a tudas mervadobb
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
tomiii007
senior tag
Most akkor fem a hatlap vagy üveg?
-
rajd
tag
Akkor most én is trollkodok egy kicsit. Ha a képernyő
méretefelbontása 1440x2880, akkor azt hogy kell érteni? Konkrétan mondjuk vegyük a hosszabbik oldalt. 2880 pixel. A képernyő szélén? Akkor a középvonalánál már többnek kell lennie! Vagy ha ott 2880, akkor az alsó sorból hiányzik. Vagy megvan az, csak "letakarva"? de én azt is kifizettem, LÁTNI AKAROM! Így már a 2:1 képarányban is elvesztettem a hitem...[ Szerkesztve ]
-
zola96
senior tag
P10 hamarabb elmegy az MWC legfontsabb eszközeként, mint a G6.. Tavaly is mennyire hypolva lett a G5 és fogyott belőle annyi, amennyi (kb. 0.). Halott az LG...
-
slimshady
senior tag
Nem rossz, nem rossz. Aprosag, de miert nem lehetett amugy az also es felso kava szimmetrikus?
üdv.: SlimShady
-
pusszycat
nagyúr
válasz A 2. Vesztes #72 üzenetére
+1 Én is pofára veszek telefont.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
Arcképgyáros
válasz A 2. Vesztes #72 üzenetére
Én is nagyjából így vagyok, + kamera.
majdnem kihagytam: csipcsip
[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Matada2.3
veterán
Ha tényleg így fog kinézni, akkor nagyon pofás lesz Az aksira leszek kíváncsi és az extrákra.
Finn the human
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #74 üzenetére
A kamera nekem is fontos lesz! Ebben a jelenlegi páncélosom nem erős sajna, és mindenképpen profit szeretnék! Az LG pedig jó ebben!!
De most már hamarosan moderálást fogok kérni ellened!! Ki tudja miket irogacc??!!
Pusziket:
Vuffli!
-
Arcképgyáros
válasz A 2. Vesztes #76 üzenetére
Csak ne rontsák el.
Valószínűleg nem kell emiatt aggódni.Brekeke.
[ Szerkesztve ]
-
dave_gahan
aktív tag
válasz eladogeppc #39 üzenetére
"Engem az oldal káva zavar a leginkább most a G6-nál, meg az az ótvar kerekített kijelző. Mi ez ? Vissza a régi kerekített TV-khez ? Lehet hogy még nem éltél akkor, vagy nem láttál olyan TV-t, esetleg nem volt képcsöves TV-d domorú, de engem zavar. Kíváncsi vagyok milyen feliratok fognak ott lemaradni, vagy lesznek hiányosak. Túlzok szándékosan evvel a kijelentéssel !"
Érzem a túlzást, azért hagy tegyem hozzá, h tavaly múltam 40, szóval volt képcsöves, domború tv otthon...
...de nekem nem ugrott be a régi technika a sarkok enyhe kerekítéséről. -
takacsbotond
őstag
Sanszos, hogy ez a generáció is ki fog nekem maradni...
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
holozis_HUN
veterán
válasz eladogeppc #7 üzenetére
Hol látsz nagy kávákat, de komolyan? Kisebb, mint a G2-n meg G3-on van.
A kerek kijelző tényleg szar, nem tudom milyen lehet pl filmeknél...
Szerintem kinézetileg rendben van, egyedül az oldalsó káva lehetne minimálisan kisebb.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
janeszgol
félisten
Kinézetre tetszik, akár igaz, akár nem.
-
eladogeppc
veterán
válasz dave_gahan #78 üzenetére
Nekem ez jutott eszembe
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Matada2.3
veterán
-
Remekelek28
őstag
Nem rossz ez.
-
pusszycat
nagyúr
válasz Remekelek28 #86 üzenetére
Troll on. csak nincs benne 5G. Troll off.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
A 2. Vesztes
senior tag
-
Remekelek28
őstag
válasz A 2. Vesztes #88 üzenetére
Az LG-t ismerve van rá esély,de voltak infók róla,hogy fémház...
-
-Mosquito-
őstag
válasz A 2. Vesztes #88 üzenetére
Hát nem látszik,hogy milyen?
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz -Mosquito- #90 üzenetére
De nem akarok hinni a szememnek!!!
Vuff!
[ Szerkesztve ]
-
-Mosquito-
őstag
válasz A 2. Vesztes #91 üzenetére
Akkor ugasd a holdat.
-
Arcképgyáros
válasz A 2. Vesztes #91 üzenetére
Ez csak renderkép.
Miáu.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #93 üzenetére
Köszönöm a vígaszt!
Akkor most a holdugatás elhalasztva. Remélem nem csak holnapig!
Vuff!
-
Arcképgyáros
válasz A 2. Vesztes #94 üzenetére
Amúgy a szürkén halványan látszik a szálcsiszoltság.
Röff.
-
eladogeppc
veterán
Render képeken minden gyönyörű, aztán jön az élet. A G5 hányinger a G4-hez vagy a Flex2-höz viszonyítva.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Remekelek28
őstag
válasz eladogeppc #96 üzenetére
A g5 már renderképeken se volt egy nagy szám,ez a G6,azért sokkal jobbnak néz ki,főleg,ha holnap megtudjuk,hogy fém e vagy sem..
-
Arcképgyáros
válasz eladogeppc #96 üzenetére
Reménykedjünk, hogy a valóság nem lesz csalódás.
Senki se látta még élőben, majd kiderül.
Kár előre fikázni egy meg nem jelent telefont.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
judas13
addikt
válasz Dr. 444Hertz #95 üzenetére
Számtalan műanyagháznál dobják be ezt a trükköt....várjuk ki..
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
pusszycat
nagyúr
Nem tudom mit kell kivárni egy flagship nem lehet műanyag pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest