Hirdetés
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Mit csinálsz, Nokia?
- Idén mindenki siet valahova
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönjük samsung.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
r3dsnake
nagyúr
Milyen meglepő nyilatkozat a Samsungtól. Nexusok kapnak először frissítést?
.
[ Szerkesztve ]
-
andris1602
aktív tag
így viszont mi értelme lesz a továbbiakban kiadni az ICS-t? a felhasználók a gyártókat fogják cseszegetni, hogy miért nem a legfrissebbet kapják, a gyártók meg fölöslegesen pakoltak embert meg pénzt a frissítés mögé.. vagy van valami olyan ok, ami miatt a 4.1 nem lesz alkalmazható a 4.0át futtató telefonokon? ha semmi, akkor lehet hogy jobban járnának a gyártók, ha most erre feküdnének rá, az ICS-t meg lapátra tennék
ha nagy hülyeséget mondtam azért valaki javítson ki, abszolút laikus vagyok.. (bár azt sem értem hogy minek ekkora hiszti a frissítésekért..)
-
B1T3
addikt
A frissítésben nem a Google-től, hanem Samsungtól függő Galaxy Nexusokon még mindig csak a 4.0.2 a legfrissebb elérhető rendszerverzió.
Vicces, mert jó eséllyel azért vesz valaki Nexust, hogy a frissítésekkel ne legyenek (nagy) bonyodalmak, erre bele kell babrálni a rendszerbe, ha nem akar várni a felhasználó hónapokat.
-
defymoto
senior tag
Köszönjük google, és samsung
[ Szerkesztve ]
-
Igen, nem is értem ez milyen megfontolásból találták ki, hogy a Samsung frissít bizonyos verziókat. Egyáltalán mi az eltérés a yakju (gyári) és a yakjuxw (Samsung) frissítései közt? Van bármi eltérés programokban vagy valamiben?
There's a device that I've been using called a whoop.
-
knyitogato
őstag
válasz
andris1602 #4 üzenetére
Az ICS egy bukta. A JB gyakorlatilag a hibáinak a javítása. Viszont utóbbi elég meggyőző...
-
Cyberpunk
félisten
Most ebben mi a meglepő, hogy a Nexus-ok kapnak? Ez várható volt mondhatni.
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
-
FragMaster
addikt
válasz
knyitogato #8 üzenetére
Mitől bukta?
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
A Samsung az iparág trollja?
Hát meglátjuk. Szerintem a 1S, a 1X és az S3 is tuti kap 4.1-et még idén. O4X-ben nem vagyok biztos. Bár a Sony jól indított a tavalyi palettával ICS terén, de az idei modellek is csak nemrég kapták meg a 4.0-t(már amelyik még nem azzal jött). Kérdéses, hogy náluk mi a helyzet ez ügyben.
A HTC is csak 1-2 napja kezdte meg az IS 4.0-ás frissítését. Azok a modellek amiket 4.0-ra frissít az elkövetkező 1-2hónapban az ütemtervük szerint idén biztos, hogy nem kapnak már 4.1-et, legalább is szerintem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Beri78
őstag
az ICS nem bukta, nagyon jó kis rendszer
klasszisokkal jobb mint a 2.3
a JB meg valóban csak kisebb ráncfelvarrás, optimalizálásvárjuk nagyon
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
micimacko
aktív tag
Az viszont gáz, hogy állítólag az S2 nem kapja meg a frissítést. Külföldi híroldalak szerint hardveres korlátai vannak, kicsi a kijelző felbontása, 4 magos procit ajánlanak hozzá...stb. Csak meg is említik, hogy ehhez képest a sima Nexus gyengébb procival, ugyanolyan felbontással bír, mint az S2, és az előbbi mégis megkapja. Szóval Samsung bekaphatja, ha S2-re nem adja ki...azért több millió felhasználóról beszélünk.
"Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"
-
bajusz15
senior tag
Nem volt értelmetlen az ICS-be fektetett pénz, mivel az infók szerint még a galaxy s2 sem kapja meg, mert "The hardware limitations of the Galaxy S2 include a low screen resolution and a dual-core processor, according to the Christian Post. A quad-core chip is preferred to run Jelly Bean. "
Azért nem sok 4 magos teló szaladgál az utcán, szal az 1-2 magosoknak lesz az ICS, így már van értelme az ICS-nekAz előttem szóló gyorsabb volt
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Nexus s-re akkor konkrétan mikor várható, hogy kiadják?
-
hurrikan
addikt
Elég elkeserítő volna...
ez szerintem hülyeség hogy 4mag kell neki.
Innentől akkor majd csak 4magosak kapnak frissítést? Elvileg pont optimalizálta az ICS-t a Google, tehát pont hogy ugyan azon a hardveren gyorsabb kéne hogy legyen a JB mint az ICS.....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Cathulhu
addikt
válasz
micimacko #13 üzenetére
Azok a hirforrasok egyetlen kozos totalisan nevtelen hiroldalra mutatnak, ahol a forras jeloletlen. Az indokok amiket felsorol rohejesek, szoval egyelore ezt kezeljuk erosen kacsakent, es varjuk meg a hivatalos samsung bejelentest, aztan lehet hoborogni.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Rotate
veterán
válasz
micimacko #13 üzenetére
egyik hír sem a Samsungtól ön, szóval a savazás előtt várjuk még meg a hivatalos álláspontot
állítólag hamarosan kijönnek a hivatalos listával, hogy melyik teló kapja meg...
mivel ICS-re is úgy frissített a Samsung, hogy csak a telóik krémje kapta meg, így azt saccolom, hogy a jelenlegi ICS paletta nagy valószínűséggel ezt is megkapja... értem ezalatt az S2/Note/S3/tabletek csoportot...
mondjuk bennem van az a hülye érzés, hogy aztán mégsem
de egyszerűen nem tudok olyan okot kitalálni, ami miatt ezek nem kapnák meg... egyszerűen olyan szinten gyengébb a Nexus S mint az S2, hogy szerintem nincs az a magyarázat, amit bárki is lenyelne...
-
-
r3dsnake
nagyúr
"...telóik krémje kapta meg"
muha.
Amúgy ez lesz most már, hogy minden egyes frissítésnél tovább töredezik az amúgy is szétszórt rendszer? Miért nem lehet egy adott időszakra vagy frissítési számra előre meghatározni egy kötelező minimumot? Mondjuk 2 év, vagy 2 fő verzió. Aztán az igényesebb(?) gyártók meg vállalhatnak többet is, ha akarnak.
[ Szerkesztve ]
-
Enci1983
senior tag
Érdekes mintha dejavu lenne ez az egész. Tavaly azt írták hogy az ICS alapfeltétele a 2 mag, vagy/illetve sokkal smooth-ab lesz mint egymagosokon. Aztán jött a Sony és beleröhögött, mondván mi történt? Ugyan dehogy. Szvsz azért van szüksége a Samsungnak 4 magra mert a TW-vel csak így fut majd megfelelően.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
Rotate
veterán
azért ez így hülyeség... SGS meg Nexus S azonos hardver, ott még valamilyen szinten meg lehetett érteni...
nem hinném, hogy a TW annyit pazarol, hogy bármi jobban fusson a Nexus S-en, mint mondjuk az S2-n TW-vel... azért ennyire a Samsung sem hülye... ezt nem tudják megmagyarázni...
mellesleg az a youmobile akkora baromságokat ír forrásmegjelölés nélkül, hogy azon sem lepődnék meg, ha a hírcsárda külföldi mobilos megfelelője lenne
-
lmisi
senior tag
Így is van, netto hülyeség és vevőkábítás a samsung részéről a 4 magos duma.
A rendesen portolt ICS is gyorsabb minden 1 magoson mint a 2.1, 2.2 vagy 2.3.
Sőt az akadozó budget android telefonok egyenesen megtáltosodnak tőle.
Szerintem 4.1 (JellyBean) től még további táltosodás várható a low cost cuccosokon is.
Ugyanis a ICS részben, de a JellyBean teljesen a GPU gyorsításra és finomhangolásra épít. Azaz teljesen független CPU magok számától amiről samuék karatyolnak.
Egyszerűen hihetetlen amit a gyártók megengednek maguknak rövid távú profit éhségük miatt
És akkor siránkoznak, hogy nincs nyereségük, lásd sony, lg, sharp, moto és értetlenkednek miért özönlik a nép almáékhoz ahol betonosan van 2 év támogatás.
Komolyan azt hiszik főleg moto, ha egyszer első alkalommal átverik vevőiket (amúgy egy jó készülékkel pl. moto droid), utána rohanni fognak egy újjabb készülékért frissebb verzióval hozzájuk. Nem átballagnak almához....
Még a szőke nők is, hiába nem tudja mi az a frissítés/új verzió. Azt tudni fogja hogy nem kapja meg.
Higgyétek el senki sem szereti ha átverik. Látszik is a fő átverő moto szívta meg a legjobban, de szív a többi is. Ha a samu így folytatja hamar erodálódni fog a tuti kis piaci részesedése.
Szerencsére van xda, legalább ott van "rendes" support -
Cathulhu
addikt
Itt az eredeti hir, a "forras". Vegig felteteles modban beszel, es semmilyen informaciora sem hivatkozik. Talalgat. Az oldal cime meg utal ra, hogy mennyire is szakmai a lap. Vegul is a celjat elerte, mindenki errol beszel, gondolom joparszaz(ezer) plussz oldalletoltest hozott....
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
assemble
addikt
Ezt már konkrétan a Google bejelentette a JB bejelentésének rendezvényén, és azt is elmondátk, hogy július közepén jön, szóval konkrétan semmi újat nem mondtak (már ha tényleg mondtak ilyet, én ebben is kételkedek). Mindenesetre ez konkrétan egy hetes hír.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
És főleg azt nem értem hogy most mikor belátta a Sony és a HTC is, hogy márpedig muszáj frissíteni, lásd ICS updatek. Mert tanultak a korábbi felhasználói haragból....
A Samsung miért pont most felejti el hogy update is létezik, és nem csak a felső kategóriára?
Ennyire elkényelmesedtek a piacvezetői szerepben....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
muratomi1
senior tag
azert az nonszensz sztem h az egymagos mobilokra amit a samsung gyart nem megy fel az ics.. A sonyra meg igen. Sztem ilyen teren a sony nagyon megbizhato. Tegnap probakepp felraktam az ics-t egy huawei u8230ra aminek a procija max. 700 mhzes es elmegy rajta.. Es tok ugyanaz mint a tobbi nem akadozik semmi baja nincs egy kivetelevel a jatekok es a flash nem mukodik.. De akkor is megy rajta.. Szal a samsung egy nagy kalap szar ha nem teszi ra akar a jb-t akar az ics-t a mobilokra. Erdekes a nokia is kiadja az fp1-t a regebbi telefonokra pedig nem vartam volna hiszen jo a rendszer. Kb. Ugyanaz mint az android.
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
Cathulhu
addikt
Ah, feladom. Miert van itt mindenki write-only modban? Ne vitatkozzatok mar azon, hogy 4 mag, meghogy kamuzik a samsung. Soha nem allitott ilyet, egy bulvaroldal talalgatasa az egesz, ahogy mar 10x leirtuk. Varjuk mar meg a hivatalos bejelenteseket, mielott kigyot-bekat kialtunk...
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Nem igaz hogy ezek a nagy vállalatok olyan gyerekes magyarázatokat képesek adni. Méghogy a Galaxy S2 gyenge lenne a JB hez
Azt az egy magos nexus S meg azonnal megkapja
Ez komolyan rohadt szánalmas magyarázat lenne még egy 3 éves gyerektől is.
-
otoaak
tag
Ha ez tényleg így van/lesz az elég nagy öngól, a négymagos modellek sok esetben csak két magosak GS3 One X stb. mindnek van kétmagos verziója is, igencsak szarul fognak kijönni ebből a gyártók ha össze vissza fognak csak frissíteni és adott modellnél is különbséget tesznek. Ha a csúcsmodellek frissítését elcseszik akár milyen jók amúgy a telefonok hosszú távon ezen a konkurencia nagyon sokat nyerhet és nyerni is fog. Persze a samu könnyen beszél de a többi androidos gyártó kb. mind veszteséges az egész ökoszisztéma összeomolhat mint a kártyavár ha ennyire hülyének nézik az embereket. Eddig még egyik gyártónak se jött be ha nem frissítettek rendesen. Persze az android fenntartása nem igazán fontos a gyártóknak csak addig kell amíg pénzt hoz.
Az a baj az androiddal, hogy a gyártóknak baromira kényelmetlen, biztos vagyok benne, hogy a többség szívesebben gyártana WP8-at vagy bármilyen használható zárt rendszert android helyett, és én attól tartok, hogy ha megtorpan az android szárnyalása ami előbb utóbb törvényszerűen bekövetkezik villámgyorsan át fognak állni a gyártók. Nekik ugye teljesen mindegy mennyire jó vagy rossz az adott oprendszer az a lényeg, hogy megvegyék a telefont. A legtöbb (androidos) gyártónak már most is akadozik a szekér többségük veszteséges. Ahogyan az androidra rácuppantak mikor ki kellett mászni a szarból ugyan úgy válthatnak most is hasonló okok miatt. Persze ebben az esetben ott a motorola a guglinak de nem hiszem, hogy a gugli almát tudna játszani és sikeres tudna maradni, főleg a jelenlegi szinten.
SG Note Pro P900
-
lmisi
senior tag
Aztán hol írták a ram problémát? Ja tácsvízes idétlenkedés by samu.
Érdekes én még azt sem hallottam hogy a kb. 1.6-2.0 verzió óta a Gugli módosított volna a hardware követelményeken. Az meg valami 256 mega ram, jó 4.0 tól nem árt a gpu támogatás, de elvileg a 2.0 val kiadott készülékeknek gond nélkül kell futtatnia a 4.1-et
is.
Hogy a gányolt gyári, sokszor gagyi felületek nem portolhatók. Akkor nyissák meg a bootloadert minimum, de inkább tegyék lehetővé a gyári módosítatlan android futtatását.Komolyan a gyári csipet műkedvelő csapatok hogy kezdhetnek neki a felület módosításának úgy hogy nem gondolnak a gyors portolhatóságra????
Esetleg beékelni egy köztes sw réteget az eredeti és gyári közé a könnyű portolhatóság érdekében. Tudom én, úgy hogy úgyis csak 1, de inkább 0 frissítést gondolnak a készülékeikre. Majd az idióták szaladnak vesznek új modelt....
Amúgy az alternatív launcher-t kínáló programozó(k)nak elég 1-2 hét max 1 hónap a kompatibilis verzió kiizzadására. Ja és ők tényleg adnak valami pluszt a gyári crapware-k képest.[ Szerkesztve ]
-
konyi79
addikt
válasz
knyitogato #8 üzenetére
Hehe, ha az ics bukta, mi volt a HC?
-
a.sebi
őstag
Ha az s2 nem kapja meg akkor szerintem a note sem....ugyan az a hardver csak picit magasabb orajelen es nagyobb a kijelző mérete es felbontása....de a flqsh hianyy miatt amugy sem biztos hogy felraknám...
-
vince
őstag
gyönyörűséges az az illusztráció
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Beri78
őstag
mindenki nyugodjon meg
lesz itt JB mindenkinek, vagy így vagy úgy"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
hurrikan
addikt
Megkapják azok....
rengeteg támadás érte őket már amiatt is hogy az ICS-t ilyen vérszegényen portolták.
A Motorolán kívül minden gyártó jobb ICS supportot adott mint a Samsung...
Élen a Sonyval és a HTC-vel.
Ha most még ezt az öngolt is belövik, szerintem sem leszenk sokáig piacvezetők.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
SkyLaci
őstag
ennek a hírnek mi értelme volt? semmi újat nem tudtunk meg.
-
lmisi
senior tag
Baromira kényelmes ellenkezőleg, pl.
- szinte minden hardwaren elfut
- Ingyenes
- Minden lényeges driver készen van rá, ja esetleg azt meg kell venni licenszelni.
- Szabadon módosíthatja, bár ovatosan mert bukhatja a guglis programokat
-Szabadon megtagadhatja az upgradet, így kreálhat minimálisan befektetéssel új készüléket genyó módon lásd: defy -> defy+Mit nyerne a wp7-wp8-al, röviden semmit.
-Nagyon kevés hardware támogatott.
-Drága
-Nem nyúlhat bele a rendszerbe.
-Nagyon nehéz megkülönbeztetnie az új modelleket a régiektől. Sőt a többi gyártótól is nehéz megkülönböztetnie magát.
-Rigorózus feltételek az os szállítójától.
-Egérpiszoknyi haszon a készülékeken, ha nem egyenesen bukta.Magyarán ha bukják az Androidot mehetnek jó esetben zabot kapálni.
-
Integra
titán
első szemre max ennyinek tűnik, amúgy pedig totálisan más os-t kapsz, mert annyira jól működik, mint amikor a fos vista megkapta a service pack 2-t és onnantól hibátlan és villámgyors lett. na, 4.1 detto. a vajas projekt óriásit üt.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
geccoblaze
aktív tag
"A Motorolán kívül minden gyártó jobb ICS supportot adott mint a Samsung...
Élen a Sonyval és a HTC-vel."Azért a Sony se fenékig tejfel. A jóval az ICS megjelenése után piacra dobott Xperia S-nél mostanra jutottak el a frissítésig, a Play-nél meg ott volt a "ja, bocs mégse kapja meg" fiaskó.
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
Új hozzászólás Aktív témák
ma A világ legnagyobb gyártója elsőként kínál Android 4.1 Jelly Bean frissítést néhány meghatározott modellre.
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Pro Max Kék 128GB K511
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Pro Max Gold 128GB K510
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Mini Piros 64GB K509
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 11 Fekete 64GB K508
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Pro Max Kék 128GB K506
Állásajánlatok
Cég: Streamnet Zrt.
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest