- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a jelenleg elérhető legerősebb soc talán (bár pontos adatokat nem közölnek ezeknek a teljesítményéről). olyasmikre jó, mint 1080p lejátszás és felvétel, meg hasonlók. plusz játékok. mondjuk ez a teljesítmény egyrészt akkor izgi, ha mondjuk viszed magaddal a telefont/tabletet, rákötöd tévére, aztán 10+ órán át bírja a fullHD videólejátszást (rá se fér annyi videó egy ilyenre). vagy mondjuk játszani lehet vele tévére kötve, és a HD-tévé natív felbontásában képes meghajtani a játékot. vagy dokkolhatóan lehet még más dolgokra is hazsnálni. és mindeközben tizedwattokat fogyaszt csak.
-
törölt tag
lehetséges, de a tegra2 már tudja, most. mondjuk nekem nem annyira jön be a Snapdragon, de ha emlékszel, akkor annak a megjelenésénél (az eredeti első generációsnál) is iszonyat nagy láz volt, és mindenki mindenbe Snapdragont követelt. mellesleg meg az OMAP és S5PC sorozat is tud hasonló teljesítményt majd, hiszen mindegyik ARM Cortex alapokra épül, csak azok kevésbé menők.
-
törölt tag
azt nem tudom, hogy mennyire szólhat bele ilyen eredményekbe mondjuk a rendszer optimalizációja (ez gyártótól függő dolog), illetve a driver (ezt nem tudom, hogy az oem-ek mennyire kell saját erőből megoldják, vagy mennyire kapják készen a chiphez). akkor lesz érdekes igazán, ha majd több gyártótól is elérhetőek lesznek ilyen készülékek, és össze lehet őket vetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Xiaomi 14 12GB/512GB Fekete okostelefon ÚJ
- iPhone 15 Pro Max 256GB! 2027 Gari! Számla! Ajándék 20W Adapter!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- iPhone 14 Pro Max 1TB! Karcmentes! Üvegfólia! Apple Számla!
- Iphone 11PRO MAX 64GB FEHÉR használt telefon, új készülék vásárlása miatt eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest