Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

Valahogy mindig is úgy gondoltam, hogy a nagyobb neveknek, mint Armani, Prada, de lehet mondani egy jóval konzervatívabb Boss-t is... na szóval ezeknek nincsen szükségük arra, hogy kurvanagy feliratok díszelegjenek a cuccaikon, mint egy adidas susogón (pontosabban 1. nem nagyon van rá szükségük 2. nem is éppen ez a cégimázs).

Nem akarok senkit megbántani, de aki egy ilyet megvesz (függetlenül attól, hogy a telefon tetszik-e, vagy nem - nekem egyébként nagyon nem), annak igen komoly önértékelési problémái vannak.
    Ez így konkrétan az aranyozott vécélánccal és a kocsi alján lévő neonnal van egy kategóriában.

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

• Morden24

nagyúr

válasz kowk #17 üzenetére

a neon (hidegkatod?) lehet meg esztetikus is

Lehet, csak nem autón.
    Mellesleg nem arról van szó, hogy "nem lehet esztétikus", hanem az, hogy mivel lehet esztétikus.
    A házituningolt VW-en, meg egyéb hasonlókon el tudom képzelni (bár én már kicsit "kinőttem" az ilyen Need For Speed-féle nagy spoiler, lángcsóva meg ágyúméretű kipufogó-baromságból), de mondjuk egy Astonon, vagy (mint ahogyan az egyik hipermarket parkolójában láttam pár hete) egy X6-os bömösön szánalmasnak tartom, és elgondolkodom, hogy a benne ülő csávónak vajon rövidebb-e a farka, mint a frissen nyírt baka hajhossza.

Hogy értsd: ezek a cuccok nem az ilyen embereknek valók. Egy Boss öltöny zakója alá sem veszek kínaipiacos pólót vagy hálós atlétát. Illetve vehetek, de viselnem kell, hogy suttyó vagyok.

Szóval ezt a fényorgiát és hatalmas logókat el tudom képzelni egy kistiniknek szóló Nokián (cserélhető rikiszínes előlappal együtt), de egy Armanitól nem ezt várnám, hanem pont azt, amilyen az előző modell volt.

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

Új hozzászólás Aktív témák