Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stigma

    addikt

    Sziasztok!

    Adott egy NSA325v2-es nas, mely itt volt nálam bekonfigurálva (Transmission,ffp,ftp,...) , sok minden melyet ma ismerösömhözszerettem volna telepíteni de elég durva problémáim akadtak.

    Routerbe (Tp-link 1043nd) bekötöttem, megkerestem IP cmét, majd át kellett írnom mert 192.168.1-es tartományban volt, nálam viszont 192.168.0-s tartományom van itthon.

    Ekkor beléptem a böngészőbe majd emgnéztem hogy az általam feltelepített programok rajta maradtak vagy sem, de hála az égnek rajta maradtak.
    Bajok ott kezdődnek, hogy transmission remote gui-t feltettem a Win10-es gépére majd beállítottam a letöltést , ami tökéletes is, viszont az alábbi bajok voltak:

    - Transmisison remote guiban a port tesztelésénél ,,connection timeout" üzenetet kaptam, letölteni enm tudok semmit sem. (webes felületen ha Settings/network-re megyek akkor a porta ,,Closed", tehát zárva)
    => Router felületén a Virtual servernél azt a portot engedélyeztem, illetve ugyanezt megtettem a Port trigger menüpontban is, de úgy sem tudtam letlteni. (DMZ asszem Enable, UPnp tutira enable-n van)

    A routerre csatlakozik más TV is , LG 32-es okostv, de a hálózatnál a NAS-t nem látta?=> ez miért van?

    -A windows Tűzfal esetén engedélyezte maga a Transmission remote gui-t illetve TCP és UDP új szabályz beállítottam neki hogy engedje.

    Valami ötletetek van erre, mert 2 órát szívtam azzal amire azt hittem csak 20 perc lesz.

    Bármi segítséget szívesen fogadok. :R

    ....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...

Új hozzászólás Aktív témák