Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ronson88

    tag

    válasz geri| #1064 üzenetére

    Szerintem már rég nem így mennek a dolgok :(

    én, akik 2 éve előfizetőjük vagyok egy ikon díjcsomaggal és más egyéb előfizetéssel (vagyis igencsak gyémánt-platina-acél-ébenfa vagy mittudomén milyen kártyás), nos legalább nekem adjanak felvilágosítást (privát mail-t írtam nekik).

    Ha tényleg csak 2 éve vagy előfizetőjük, akkor Te nem tudhatod, régebben milyen volt ez a cég.

    Én 16 éve (1994.02.hó) óta vagyok előfizetőjük.
    Ez idő alatt javarészt platina kártyás ügyfél voltam (mára már valamilyen partner díjcsomagunk van, igen kedvező tarifákkal), de nem is ez a lényeg.

    Az első években rendszeresek voltak a karácsonyi üdvözlő SMS-ek, az 5. "évfordulónkon" ('99. februárban) pedig kaptam egy üzenetet, mely szerint hűséges előfizetőjük lévén kapok x ezer Ft jóváírást az aktuális havi számlámból. Kedves gesztus volt, bár soha nem vártam el tőlük.

    Mára ezek a gesztusok teljesen megszűntek, egy vadidegen új előfizető sokszor fontosabb egy szolgáltató számára, mint a régi elégedettségének biztosítása (ez egyébként más szolgáltatókra is igaz, pl. UPC), minimális az a kedvezmény, amit én igen, az új előfizető viszont nem kap meg.

    Ez van, szerintem kár ezen bosszankodni.

    üdv.

    Ja, és hogy ON is legyek.

    Mivel az igen kedvező díjcsomagunk már nem biztosít kedvezményes készülék vásárlási lehetőséget én sem vártam a bizonytalan hazai megjelenésre, hanem egy hete megvettem életem első Iphone (4) telefonját Angliából, amit egyenlőre lelkesen használok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák