Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ashiyo
csendes tag
Keresnék a minire valami csúszásmentes tokot, olyan max 5-6 ezer környékén, ha létezik. Most egy átlátszó gagyi műanyag van rajta, aminél ha egy picit is izzadt a kezem, csúszik, mint egy szappan. Valami ajánlás, link? Esetleg valami vékonyabb bőr utánzat vagy gumis.. és lehetőleg ne tégla méretű legyen..
[ Szerkesztve ]
-
atikó
őstag
használ valaki másik billentyűzetet a gyárin kívül? mert nekem az nem tetszik, a számok nincsennekl külön sorban és az ékezetes karakterek is hiányoznak és nem lehet a méretét állítani, ( alól sok helyet elfoglal a földgömb és a ikrofon indokolatlanul) kerestem az áruházban de semmi értelmesen nem találtam.
-
atika88
senior tag
Bizonyára mások akkor tapasztalataink, 16 napon belül ünnepek előtt itt volt nálam a tok. S át sem vágtak még ott soha (Nillkin-nel sem), ha pedig esetleg átverést tapasztalsz (vagy minőségbeli kifogásod van, nem vagy elégedett a termékkel stb stb): jeleneted és bizonyítod fotóval a Ali felé és visszafizetik a pénzed is. De nyilván mindenki eldönti maga, mennyit hajlandó fizetni vmiért, csak jelzés értékű volt a hozzászólásom.
-
veterán
-
TechN7ne
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #1414 üzenetére
Nagyobb százalékban hamarabb pusztulnak mint a többi model ,de ez nem azt jelenti hogy mindegyik sz@r.
[ Szerkesztve ]
-
dawez
tag
sziasztok ,most vettem 12 minit, telekomtol erre is érvényes a tobb mint 1 év gari?
-
MODERÁTOR
Természetesen, 3 év garanciát kapsz rá.
iPhone topik összefoglalójából:
"A 2021.01.01-jével hatályba lépett változások értelmében a jótállás időtartama sávosan, a vételárhoz igazodóan került megállapításra az alábbiak szerint:
- 10.000-100.000 Ft között 1 év
- 100.000-250.000 Ft között 2 év
- 250.000 Ft felett 3 év.
Két fontos további kikötés tartozik ehhez: az egyik, hogy a vevő fogyasztónak minősüljön, a másik, hogy az eladó vállalkozás legyen. A fogyasztó némi egyszerűsítéssel azt jelenti lényegében, hogy magánszemélyként történő vásárlás esetén élnek a fenti szabályok.
(151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet - az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról)"[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
nord_
veterán
válasz CharlieDrop #1421 üzenetére
-
gaben88
őstag
Úton van a Minim nekem is elméletben, én feketét választottam. Az aksi amitől egyedül félek. Kinek milyen magsafe-es aksival van tapasztalata? És ha jó, hol vette?
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
gaben88
őstag
Eleg draga, de nekem ez tunik elsore a legszimpibbnak:
[link]iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
nord_
veterán
-
Rage47
veterán
btw a 12-es széria kijelző üvege igencsak jó lett szerintem, a 11 már ilyenkor hajszálkarcos volt pl. zsebben hordva a porszemektől, a 12 minin nincs semmi, és 2x már le is ejtettem
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok, annyira megtetszett nekem is ez a telefon, hogy amint lehetett én is vettem magamnak egy ilyet fekete színben. Pár napja vettem hozzá egy eredeti bőrtokot, viszont legnagyobb meglepetésemre ha beteszem a zsebembe, pár óra múlva arra leszek figyelmes ha előkapom a telefont, hogy vagy a bal sarkánál kiugrik a telefon a tokból, vagy volt, hogy a bal felső sarkánál, ezzel bekapcsolva a rezgő módot. Amúgy nagyon szépen bele illeszkedik a tokba, csak pár órányi zsebben való hordás után kiugrik a helyből egy picit a telefon. Ezt szerintetek mi okozhassa? Próbáltam már kivenni a telefont majd újra visszatenni, ugyanúgy kijön a toktól a telefon bal sarka.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Rage47
veterán
válasz ViharVadász #1437 üzenetére
nem tudom, szoros a nadrágod túlságosan talán?
nekem nem volt ilyen sosem még az eredeti tokkal[ Szerkesztve ]
-
-
.Szaki.
addikt
válasz ViharVadász #1439 üzenetére
Nem kéne annak lepattannia. Nekem még az 5S-hez volt eredeti bőr tokom, annak eszébe se jutott lepattanni a telefonról. Én visszavinném a helyedben, demonstrálnám a problémát és kipróbáltatnám egy másik tokkal. Ha az nem pattan le, akkor csere, ha lepattan, akkor gyárilag el van méretezve.
-
Rage47
veterán
válasz ViharVadász #1439 üzenetére
az elején voltak gyári hibásak, pl. a lyukak hiányoztak alulról, szóval ki tudja...
jól pattintsd rá, nyomd bele rendesen a telefont, ben tkéne maradnia. nekem leejtés után sem mozdult belőle -
.Szaki.
addikt
válasz FIREBLADE78 #1442 üzenetére
Cégesben lehet jó a Telenor, de lakossági szinten szerintem nem az igazi. Tízen x éven át voltam a kékeknél, most tértem át a Telekomhoz. Eleve jobban személyre szabható a tarifa, a Magenta 1-gyel pedig nehéz versenyezni.
-
HardRic
addikt
válasz FIREBLADE78 #1442 üzenetére
Nekem 6k a korlátlan net + mobile S ami azt hiszem csak hálózaton belül korlátlan beszéd. Telenor Hello Data-t váltott ami még olcsóbb volt, de a lefedettségük még mindig sz*r.
-
ViharVadász
őstag
Most újra bepattintottam, mondjuk már kiszedni a tokból is nyűg volt, rendesen megfájdult a körmöm, nem hagyta magát könnyen. Holnap meglátom, hogy most milyen lesz, bízom benne, hogy minden rendben lesz. Köszi a tippeket mindenkinek!
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
daniiel09
tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani vezeték nélküli töltőt? (Persze magsafen kívül)
-
2ofthem
aktív tag
válasz CharlieDrop #1448 üzenetére
Igen
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Marvel Snap
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debian GNU/Linux
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest