- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
Netezős gépbe jó lesz
szerintem jónak tűnik..
-
addikt
-
ForRedGlory
félisten
Szép-szép, az MSI 1080 Gaming X után kinézetre sok változás nem lesz a gépemben, már ami a kinézetet érinti.
-
Dealer95
őstag
Csak ezt a piros színt hagynák el már végre...
-
-Alvin-
tag
Hű akkor ez az oldal meg tele van kém fotókkal meg árakkal...
[link] -
Scholes9
nagyúr
Hú, de szép 300k körül lesz gondolom. 1080 Ti-ből és ezt az MSI-t venném, ez a hűtés über
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
KRoy19
őstag
"amelyre a cég TwinFrozr IV hűtésének legvaskosabb változata kerülhet fel"
Az Twin Frozr VI lesz.
-
hemaka
nagyúr
Elferne a gepben.
-
MaxxDamage
félisten
+ 1 !
RX480 X Gaming is nagyon jó (MSI Twin Frozr VI) csendes és nagyon hűvös! Hajrá MSIL
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
kisza25
félisten
2*8pin OMG
azt hiszem vennem kell egy új tápot[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Giot
addikt
Szépek ezek az MSI kártyák.
-
Pityu.
nagyúr
Kíváncsi leszek lesz e ciripelős
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
ribizly
veterán
Akkor ezek szerint itt már drágább lesz a custom, mint a founder's, nem úgy mint a sima 1080-nál...
Valami azt súgja, hogy nem fogok 1080Ti-t venni.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
törölt tag
1060 Strix-em van 3 ventillátorral, terhelés alatt ez sem halk, igaz 70 fok fölé még nem ment.
Nem tudom elképzelni, hogy ez a kártya halk legyen, sőt egy ilyenre eleve víz kéne ....
-
tibaimp
nagyúr
Az MSI-nek ez a típusú hűtése szintén lekapcsolja a ventiket, ha a vga nem dolgozik, pl.: netezés közben?
Hasonlóan a Giga meg az Asus-hoz (lehet a többi gyártóé is)?[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tag
Nagyon szép lett ez a kártya is és be kell ismernem, a TWIN FROZR VI-nál halkabb, illetve hatékonyabb léghűtéssel még nem találkoztam VGA-n.
-
carl18
addikt
Brutális lesz, biztos kap elég szép gyári tunningot!
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
NandorHUN
addikt
Csak április közepén jön? :/ Elég sokat kell rá várni.
Azért árára is kíváncsi vagyok, elvileg 700 dollár lesz a 1080Ti, 1080 meg majd lecsúszik 500-ra.
Ez a változás kíváncsi vagyok mikorra ér Magyarországra, mert itt a sejtésem az, hogy első körben kereskedők nem fogják csökkenteni semmivel az 1080 árát csak 1080Ti-t fogják annyiért árulni amihez még van pofájuk[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
Igazából én is erre hajtok.
Jön a 1080Ti, AMD RX 580/590, nyár elején a Vega.Pont azért drukkolok, hogy minél hamarabb jöjjön mind piacra, mert akkor 1-2 hónap és mostani 1080 és 1070 ára is esni fog nem kicsivel.
Nyáron meg már új VGA-t szeretnék a gépembe.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
DeSanto
őstag
válasz energy4ever #39 üzenetére
-
Dr. Akula
félisten
A 2.5 slot az már 3, mert mellé nem tudok egy fél kártyát beépíteni. Az előd 1080 csak 2-t igényelt. SLI-ben már semmire nem marad hely mellette, se hangkártya, se más.
-
TTomax
félisten
válasz Dr. Akula #41 üzenetére
Ennek az elödje a 980Ti volt,a 1080ra persze nem kellett ekkora hütés.Ilyen fogyasztásu kártyákat nem is engednék 3slotos hütés nélkül,mert 300Whoz a 2slotos hütés kevés.Aki meg SLIben gondolkodik az minimum AIO,de inkább viz,akkor meg rögtön egy slotos lesz.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
qantum
senior tag
Nekem bejön az msi, jó kártyákat csinálnak.
[ Szerkesztve ]
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
addikt
Brutális az a kártya azzal a vaskos hűtéssel.
De nálam kimarad, nyár végén tervezek csak újra gépet venni, addig sokat alakulnak az 1070/80, 580 árak is. Nem kell már ilyen drága kártya, alig játszom.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Dr. Akula
félisten
A 980Ti csak a neve végződésében volt előd, de azóta kijött az 1080 ami átvette tőle a konzumer csúcskártya címet, tehát az az előd.
Régen is 300W volt egy csúcskártya, mégis elég volt r a 2 slotos. Csak akarás kérdése. Lehet rá hosszabb bordát is tenni, ott nem foglal slotot.
Vizet csak az akar, aki szeretné ha szétfolyna a gépében, és megnehezíteni a kártyacserét.
-
törölt tag
válasz Dr. Akula #47 üzenetére
Plusz régen nem voltak ilyen magasak sem a kártyák, most meg simán jönnek ezek a 13-14 centis szörnyek, nagyobb ventilátorokkal persze.
(A 1080 Ti-nek amúgy nem 300 W a TDP-je, hanem 250. Jó, ha valaki megtuningolja, akkor lehet van értelme 300-ról beszélni, nem tudom.)
[ Szerkesztve ]
-
A mindenkori aktuális generációban lévő Titan-leszármazott Ti-kártyák sorát folytatva (780Ti -> 980Ti -> 1080Ti) ez a kártya a 980Ti utódja. Ezen nem változtat az, hogy az 1080 előbb jelent meg.
A slot-parát nem nagyon értem, nagyjából 10 éve nincs a VGA-n kívül más kártya a gépemben (amióta a VGA-k képesek HDMI-n keresztül digitális hangjelet kiküldeni).
Azzal viszont egyetértek, hogy a vízhűtés csak egy nagyon szűk réteg igénye, akik a (vélt vagy valós) előnyeiért cserébe hajlandóak bevállalni a sokkal magasabb árat, macerásabb szerelést és karbantartást. A többség jobban jár egy minőségi léghűtéssel, amilyen ez is.
-
TTomax
félisten
A 1080 a 980utódja a 1080Ti pedig a 980Ti-é.Jó lenne végre ha mindenki felismerné hogy itt teljes generációkban kell gondolkodni,nem szimpla termékekben.Ugy mint ahogy a 780Tiböl és a 980tiböl is a 3slotos megoldások voltak a jók, igy itt sincs ez másként,a két slotos megoldások "régen" is hangosak voltak most is azok lesznek.Néha ugy csodálkoztok dolgokra mintha ujdonságok lennének.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs