- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz MPowerPH #150 üzenetére
"Már ha van hozzá elérhető". Pont erre gondoltam...
Az meg teljesen szubjektív dolog, hogy szerintem a referencia vga-k mindig mèrföldekkel szebbek, mint akármelyik gyàrtó egyedi megoldásai. Mondom: számomra.[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
MPowerPH
félisten
Azzal nem is vitaznek. Nekem is bejon a ref., az nem agyoncsicsazott gamer hulladek. Csak hat hutes teren csoppet gyengebb. Vizhutesnel pedig lehet jol jon a custom tapkor, mert a TDP-t is tolhatod BIOS-bol nyugodt szivvel, na meg nagyobb az esely arra, hogy tudsz a gpu -nak plusz feszt adni.
De EK ahogy eddig, biztosan keszul blokkokkal a 3 nagy gyarto csucs megoldasaira, ahogy azt eddig is megtette. Csak kicsit varni kell... Jobb is, legalabb lecseng a kezdeti sokk, es az arak is beallnak. Az elso stock mindig emelt aron talal gazdara.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Weareus
addikt
válasz MPowerPH #152 üzenetére
Hát ebben is van valami, amit mondasz. Ennyire nem gondoltam bele, hogy plusz tápkör meg ilyenek. Ami viszont legtöbb esetben szemmel látható volt, az az egyedi léghűtések féltéglaszerűsége, meg az, hogy ezek - hiába van rajtuk akár 3 db venti, a házból döntően nem kifelé fújják az átmelegìtett levegőt, hanem csak odabent keringetik, szemben a reffel.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Pubszon
veterán
Ezen a Giga kártyán mi célt szolgál a micro USB port?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Astroboy
őstag
Mini USB lesz az.
A felsőbb kategóriájú OC kártyákon évek óta rajta van.
Az alaplappal összekötve megfelelő programmal CSAK ezen keresztül húzható a kártya...az USB padig szerintem a részletesebb/pontosabb tuningot hivatott szolgálni.(bocs a pongyola fogalmazásért)
Legalábbis a gyártók valami ilyesmit akartak ezzel elérni.Pl. az én kártyámat is ezen az "OC" mini USB porton keresztül inzultálom:[link]
[ Szerkesztve ]
-
félisten
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
zozoz1
aktív tag
Sztem a legszebb kártyája az MSI-nek van a Gaming sorozattal...
A viták vitték elöbbre az emberiséget
-
félisten
MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X Graphics Card - Detailed Photos
MSI GTX 1080 Ti GAMING X Review
Durva cucc: TitanX-et lehagyja, hűtése a szokásos MSI Gaming, és még maradt is benne egy kis "tartalék". Elviselném, de ha lehetne választani, akkor inkább egy MSI GeForce GTX 1070 Aero ITX OC-t kérnék."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
zozoz1
aktív tag
Leghalkabb TI?
Amúgy nem csúny darab valóban, csak nekem ezek a ventik vhogy kicsinek tűnnek. Főleg ahhoz hogy a leghalkabb legyen.persze nem fakadnék sírva ha hozzám vágnának egyet
[ Szerkesztve ]
A viták vitték elöbbre az emberiséget
-
törölt tag
A hűtőről természetesen nem hiányzik a megfelelő mennyiségű RGB LED sem, amelyek a GeForce "GTX feliratot és a sárkányos logót világítják ki."
Tőlem aztán lehet. Ugyse látom. ( Fractal designe XL ház.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest