- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #371 üzenetére
Önmagában ezzel nincs is baj, mindenki pénzből él, a probléma szerintem az, hogy iphone árban nem tudnak/akarnak olyan akár SW akár HW tartalmat kínálni ami indokolná is ezt a jelentős felárat.
Plusz, nem tudom h a Google brand recognition-je elég erős e ehhez h egy ilyen árat el tudjon fogadtatni a piaccal. Sokan a keresőre asszociálnak csak a G-ről és ennyi, van azért bőven olyan is aki szimplán a Nagy Adatgyűjtőt látja bennük ami nem éppen pozitív (különösen h a készülék fő selling pointja egy AI alapú digitális személyi asszisztens)Arról nem is beszélve, h jóval kevesebb országban forgalmazzák per pill hivatalosan, mint a launch utáni első hullámban akár a Samsung, akár az Apple termékeket (kíváncsi vagyok hány ország kerül be a következő hullámba), és az USA-ban csak a Verizon forgalmazza szolgáltatósan.
(a mobiltelefonok nagyobb része szolgáltatón keresztül kerül értékesítésre, és ez a belátható jövőben így is marad, főleg ahol vagy a készülék ártámogatás magasabb, vagy vannak a szolgáltató által működtetett lízing vagy készülékcsere programok)PS Egyébként én is készülök a G4 utáni időkre, mégpedig valószínűleg azzal h otthagyom az Android platformot. De ez az én személyes döntésem, nem arra utalok vele, h sz*r az android vagy ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest