- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Amit tilos:
- Több azonosítóval játszani (ha valaki ezzel próbálkozik, azonnal kizárjuk a játékból!)
- A fórumban másokat szándékosan félrevezetni, vagy épp egy kérdésre a választ megmondani.
- A rendszert, a házigazdákat és a játékosokat bármilyen módon akadályozni.
- Fals / nem élő e-mail cím használata – ilyen esetben az esetleges nyeremény átadása sem garantált.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnyakesz
aktív tag
2-3 nap keresgélés után fura módon találtam meg a válaszokat Jómagam 2003-ban sehol nem voltam még a PH tekintetében, szóval azoknak üzenem akik velem hasonlóan nem voltak akkor itt hogy tudhassák a választ:
Valahol meg lehet találni a válaszokat...
-
undersance
tag
válasz lordjancso #2047 üzenetére
Miért? Szerintem anélkül nem lehet jó semmilyen játék, ha nem lehet félmegoldásokat írni a fórumba, lásd kb. 20 bejegyzéssel feljebb.......
-
stranger28
addikt
válasz undersance #2053 üzenetére
Azért azt ne felejtsd el, hogy azok vakvágányra is terelhetnek. Például, ha valaki nagyon gonosz, írhat be néha rosszakat, ezzel rontva mások esélyeit.
-
Švejk
őstag
Annyira aranyos nézni, ahogy öli egymást a nép.
Emberek ez játék!
JÁTÉK, CSAK JÁTÉK! -
undersance
tag
válasz stranger28 #2055 üzenetére
Aláírom, megspórolhattam volna anno néhány órát, ha a saját eredeti gondolatmenetemet követem, és nem olvasok fórumot
-
Traxx
őstag
válasz Newlachka #2049 üzenetére
Sokadjára mondom azt, amit mások is: minden eddigi kérdésre van tökéletesen egyértelmű és pontos válasz. Magyarán: sem ez, sem a többi kérdés nem hibás.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Csabo.ovb
csendes tag
tévedés, nekem megvannak a válaszok, segítség nélkül!
de józan paraszti ésszel is ki lehet találni a választ, ha az ember végigolvassa a szöveget és van némi tudáshalmaz a fejében.
a mobilarena.hu-t azóta olvasom csak mióta a prohardverhez csatlakozott, de attól még van rutinom prohardvert pedig a kezdetektől fogva
csak a regisztrációt halasztottam el, a legutóbbi verseny miatt tettem meg... és most kamatoztatom, mert fórumban is egyre több infoért látogatok el...
szóval nem kell vetíteni, hogy ki mekkora király mert megvan a válasz -
oba
addikt
a 10 -es kőkemény 20 másodperces meló
a 6 -os viszont... fogalmam nincs merre induljak... próbáltam már mindenhogy... semmi eredmény :|Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Richard!
addikt
Nálam ezek a kérdések már a megoldhatatlan kategóriába tartoznak...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
ANDROID???
addikt
Remélem nem írtam olyat amit nem szabad.
Amennyiben így van, szóljatok, hogy hasonlót ne tegyek a jövőben, köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Greentea
senior tag
A 6,7. kérdés még mindig nincs meg, pedig a hetesre találtam már linket is.
[ Szerkesztve ]
-
Törölve, látom az előbbi törlést nem dolgoztad fel.
[ Módosította: Bog ]
https://logout.hu/cikk/retro_kk/teljes.html
-
-
Denox7
csendes tag
A Siemens tesztjét sehol nem találom, pedig találtam linket is hozzá
-
HIJ
őstag
A tízesből nem maradt ki egy R ?
-
kokasdani
csendes tag
Hihetetlen, hogy annak ellenére, hogy 256-szor le lett írva, hogy aki segítséget, vagy félsegítséget, esetleg rávezetést ír a kommentjében, megkockáztatja, h kizárják a játékból, mégis folyamatosan jönnek ez ilyen kommentek. Minden este/délután végigolvasom a topicot, miután megoldottam a kérdést, de a meglévő félinfókból is ki lehet találni a válaszokat a kérdések többségénél. Bele sem merek gondolni, mi volt a törölt kommentekben?! Tényleg ennyire gyengék vagyunk!?
By the way: eddig 10/10
-
-
total90
veterán
Én még mindig csak tippelem az összeset, de jókat lehet szórakozni a fórumon Többet érne ha nem lehetne kommentelni
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Arween
senior tag
nah behoztam a 2 napos lemaradást amit a szerverbehalás okozott.Komolyan elvonási tüneteim voltak
De megvan mind,kicsit majdnem behúztatok a csőbe ,de résen voltam -
danikollar
őstag
válasz imisomogyi #2083 üzenetére
Humor Harold!
-
HaJózsi
aktív tag
Epic comment is epic.
A 10. kb. 10 másodperc volt. Ilyen kérdésekből jöhetne több is.
'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
nagyúr
Ugye tudod, hogy ezért kizárhatnak! Ez a tényleges segítségnyújtás, pontosan megmondtad, hol taálható!
-
Omega81
senior tag
-
South Velen
addikt
Kis javítás a szerkesztőknek: szög =/= %
Nehogy valaki belekössön. Bár lehet már felmerült.
[ Szerkesztve ]
-
duce78
tag
válasz South Velen #2091 üzenetére
Bocs,de ez a téma meglehetősen ki lett vesézve, ha jól emlékszem.😒
nem kötekszem
[ Szerkesztve ]
Nem lessz, hanem kérek!
-
Lacee04
tag
Eddig minden kérdést gyorsan megtaláltam kivéve a 7.-et,ezt nem találom sehol.Valószínűleg csak betippelni tudom,sajnos
[ Szerkesztve ]
-
Fáraó
őstag
Nagy sokára megtaláltam a 7-esre a választ, de a 6-osra...
VIGYORRRGAZMUS.....
-
rakloo
aktív tag
Nekem is meggyűlt egy-két kérdéssel a bajom, amikre nap közben órákon át kerestem a választ, koki részegen fél óra alatt megvolt.
555-SHOE
-
Sonyfan
tag
Hol vagy, hetedik kérdés? -költői kérdés...-
"Az volna a legnagyobb üzlet, ha embereket vásárolnék annyiért, amennyit érnek, és eladhatnám őket annyiért, amennyire tartják magukat."
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a fórumban másokat félrevezetni, vagy a választ megmondani!
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs