- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Amit tilos:
- Több azonosítóval játszani (ha valaki ezzel próbálkozik, azonnal kizárjuk a játékból!)
- A fórumban másokat szándékosan félrevezetni, vagy épp egy kérdésre a választ megmondani.
- A rendszert, a házigazdákat és a játékosokat bármilyen módon akadályozni.
- Fals / nem élő e-mail cím használata – ilyen esetben az esetleges nyeremény átadása sem garantált.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
Valaki el tudja nekem mondani, hogy a több mint 8 éves teszteket miért nem találom meg az oldal tesztjei között?
-
BDave
őstag
válasz ANDROID??? #1751 üzenetére
Szerinted válaszolunk rá?
-
stranger28
addikt
Mer' nem vagy törzsolvasó. Add fel.
-
generic
senior tag
-
Altbrucke
tag
válasz stranger28 #1753 üzenetére
-
Bog
HÁZIGAZDA
Egy perc és kint lesz.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Traxx
őstag
Ez nem volt (nekem) annyira copatós
generic: ha van tuti rávezető kajatipped, jöhet, leszámítva a kínait
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
bobace
addikt
Next please
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
generic
senior tag
Töltött paprika evés közben hirtelen eszembe jutott valami, ami segíthet nekem, és segített is megoldani a 7. kérdést.
Most azon gondolkodom, mit egyek, ami elég jó a 6. megfejtéséhez..
-
Siera
senior tag
Kellemes kérdés, valóban.
-
Horovic
aktív tag
Na vére, a 8-as könnyebb volt!
-
Dr Smoke
aktív tag
Segített az ebéd, két nap után megtaláltam a 6. kérdésre a pontos választ.
-
BDave
őstag
Ez könnyű volt, jöhet a kilences!
-
potyiosaurus
csendes tag
A mai kérdés vagy nagyon könnyű, vagy nagyon nehéz...
Samsung Galaxy S III - Designed for Dinosaurs
-
apppa01
csendes tag
Felüdülés ez a mai kérdés... Ellenben a tegnapival ami még mindig nincs meg de nem adom fel. hátha jön a sokak által ismert szikra
-
BDave
őstag
válasz potyiosaurus #1771 üzenetére
Ezt minden kérdésre el lehet mondani (Emberfüggő, egy 5 évesnek minden nehéz lenne, egy 95 évesnek is, ergo egy 35 éves ember tud mindenre helyesen válaszolni )
-
vince
őstag
kellemes kérdés volt, várjuk a holnapit
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
apppa01
csendes tag
minden csak addig tűnik lehetetlennek, amíg ki nem derül hogy lehetséges UFF
[ Szerkesztve ]
-
nymarci
csendes tag
köszi a kérdést, így az előző kettőre több időm marad
-
stranger28
addikt
válasz lordjancso #1780 üzenetére
Elgondolkodtató, mégsem gondolkozol...
-
vince
őstag
válasz lordjancso #1780 üzenetére
a hetedik kérdés az, amire gondolsz, a hatodik a top1000-rel kapcsolatos
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
j-cool
tag
Megvaaaaan a 6.-osra a válasz. Nemtudom, hogy szerencse vagy a kitartó munka eredménye e.
Hatékony, online, gyors autós szerviz program, ami ráadásul ügyfeleket hoz? ---> http://szerviz7.hu ugyanez elérhető általános célú (minden szerviznek megfelelő) átalakítható verzióban is, érdeklődni privátban.
-
tixem
addikt
8. pipa azért remélem nem a 6-os volt az egyetlen szóró kérdés
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
draco31
veterán
Nyolcas kérdés pipa!!!!
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Csabo.ovb
csendes tag
csak nekem volt írdatlanul írdatlanul könnyű? igazából gyanúsan könnyűnek találtam ezt a 8.-at
nyugtassatok meg hogy tényleg nem volt nehéz, és nem valami beugratós kérdés
vagy lehet hogy a 6. és a 7. kérdés után már mindent annak érzek[ Szerkesztve ]
-
gaben1117
senior tag
Régebben Parci elkezdett egy Prohardver történelme cikk sorozatot. Azt nem tudja valaki, hogy volt annak folytatása, vagy félbe maradt? Az istennek sem találom.
-
DroneZ
aktív tag
8. kérdés: ez gyors volt
-
Hatvan9
senior tag
Eddig nagyon sirály kérdések voltak, remélem ezután is így lesz.
-
Thrawn
félisten
válasz psychocska #1795 üzenetére
Kb. fél órája kezdtem megválaszolni a kérdéseket, ez eddigiek kész vannak, remélem jók is
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Johnny194
aktív tag
ez a nyolcas pite
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
ebegab92
senior tag
Jó a játék A sorsolásról majd videó is lesz?Úgy izgalmasabb meg látványosabb,közben a házigazdák véleményeiket,tapasztalataikat is kifejthetik
Első telóm Ekkor még nagyon gyerek voltam (11-12 éves körül),nem nagyon tudtam,hogy melyik gomb mire való,szüleim adták használtan,hogy ha nincsenek otthon,nekem meg valami problémám van,akkor el tudjam érni őket a szintén később örökölt Nokia 3210-esen
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
jim66
csendes tag
Ne már basszus... Az nagyon nem poén, hogy mindenkinek megválaszoljátok a kérdéseket...
nagyon ügyesek vagytok, hogy sikerült rátalálni a válaszokra, de csak a saját és a többi helyesen válaszoló esélyeit bombázzátok szét a dicsekvésetekkel. Majd a nyereményekkel dicsekedjetek...
A fórum szerkesztői figyeljenek kicsit jobban, hogy ki mit fecseg ki a többieknek.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a fórumban másokat félrevezetni, vagy a választ megmondani!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest