- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
renee7
tag
Ekkora marhaságot régen olvastam. Egy telefon és a felhasználók tábora között semmi összefüggés nincs. Miniszterek, vállalatvezetők mászkálnak alapkészülékekkel, azt ne mondjam "butatelefonokkal" . Egy picit is intelligens ember nem lát bele a telefonba se státuszt, se sikerességet.
-
BenHans
addikt
Én is fiatal vagyok, mondjuk az is igaz, hogy nem 12 éves, de ne általánosítsunk. Lehetnék akár 14 is, ha érdekel és megtehetnék a szüleim akkor lenne. Inkább azzal van a baj, szerintem, és az idegesítő, hogy akár 12 akár 62 az illető, nem ért hozzá semennyire, nem is használja, de flancból megveszi hogy megmutassa hogy tele van és nehogy véletlenül neki ne legyen. Konkrét példa: Visszavitte agyhalott barátunk az iPhone 4-et a vodába, hogy nem hallja jól amit a hívott fél mond és cseréljék mert hibás, közben meg rajta volt a gyári fólia...
(((Én sem értek mondjuk annyira hozzá, hogy saját szoftvert fejlesszek rá, de most épp azokra könyvekre fogom fordítani a pénzem amiből meg tudom tanulni. És most jön a csattanó, hogy én is 16 évesen kaptam meg életem első okostelefonját a HTC Desire-t, de azt is úgy, hogy előtte kipróbáltam Hero-t hogy ki tudnám-e használni, kell-e nekem és spóroltam. Azért is írom hogy kaptam, mert hiába én spóroltam, akkor sem én kerestem meg azt a zsebpénzt. A One X is úgy lett meg, hogy voda 1év kamatmentes... De nem is flancolok vele és vigyázok rá és becsülöm, és ez igaz minden cuccomra. Én csak annyit akarok ezzel mondani, hogy vannak kivételek. )))
-
Jadro
veterán
Ezt a sznob dumát. Ha tényleg ez zavar, akkor elérhető elég sok olyan modell ami nem a "szegényeknek" lett legyártva. Ja hogy nem futja rá? A szegénység relatív, csak nézőpont kérdése hogy ki a szegény.
Dimenziótévesztésben élsz elég erősen. A gazdagság azért jóval feljebb kezdődik mint egy Note 3.
-
BenHans
addikt
Ez kedves.
Én sem szeretem ha valakinek ugyan olyan van mint nekem, legyen az akármi, de ez már túlzás. Ezért van HTC-m mert az már már egy külön stílus, és pont ezért nem kéne iPhone pl.
De ne fürödjek a duna vizével, mert a szegényebb emberek is azzal fürdenek?Akkor Vertu-t kell venni, mert olyan értelmetlenül drága, csúnya és buta hogy olyan tuti csak keveseknek van. Vagy csak az ilyen Andrew Vajna féle áhh inkább nem írok semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest