Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Lidl #5214 üzenetére

    Szia! Csak azon dolgozom+ a jól világító töltésleden már 3-4 napja. Ahogy fentebb írtam már közeledek a hibához. ( egyébként mindent mindig leírok, bár sokszor úgy tűnik feleslegesen :D )
    Szinte minden időm erre megy, gyorsabban nem tudom. Most teljesen más irányból kell megközelítenem, már új privát script van ( by ksanc), és módosítani kellene a boot.img-t mert mindben van valami hiba.

    janaman: a zöldalmás alap lehet hogy jó, csak éppen nem megy benne a gps :D így azt hanyagolom szintén

    csongi: a volume fájl. tettem fel egyet amit átszabtam, mert ami az összefoglalóban van az az általános amit az oroszok csináltak, és 100% fölé húzták a hangot, az nem biztos hogy jó. Én kb a gyári és az orosz közé lőttem be, a füles hangját pedig nagyon halkról indítottam elég hangosig. Nincs időm tesztelni hogy minden megy-e benne. Majd fel kell tenni egy origi volume fájlt is hogy vissza lehessen állítani alapra, kell majd egy csomagot csinálmni 3 db zip-el. ( original, közepes és hangos) Így vissza is lehet állítani majd.

    Most egy teljesen előlről kezdett alapot akarok, ami működik is :D Már nem sok van hátra, csak az időm egyre kevesebb így karácsony előtt.
    Biztos hogy csinálok egyet amiben jó az mtp rész ( pc-usb) már van is pár verzió, de nem mind tökéletes még, finomítani kell - vagy előlről kezdeni. :D

Új hozzászólás Aktív témák