Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz MK VII #5545 üzenetére

    Épp azon gondolkodtam, hogy Telekomra lehet nem is lesz majd csak a Nougat, fene tudja mikor...

    Egyébként ha már mindenki áradozik, elmondom én is. i6S után is azt mondom ez egy remek telefon. Minden tekintetben rendben van, így inkább csak azt írnám, ami zavar:

    - az előbb tárgyalt sms-es dolog
    - egy nomális e-mail kliens kellene, ami tudja a következőket: nem fűzi össze azonos tárgy esetén a beszélgetéseket,ha nem akarom, van ikon badge a z olvasatlan e-mailekről, lehessen beállítani több e-mail cím esetén, hogy a kombinált nézet legyen az alapértelmezett és azt is lássam, mikor megnyitom az appot
    - ha erős fény van, akkor úgy emel fényerőt a telefon, hogy totálisan kifakulnak a színek, majd később már korrigál, de baromi zavaró, mintha "elromlott volna a display" érzése van az embernek tőle
    - nincs EQ (ez csak nekem fájó, sokat hallgatok Spotify-t, így nem tudok másik appal számolni). Mondjuk azt megoldottam egy fizetős progival, kicsit körülményes, de mondjuk ez már akkor nem probléma.
    - GPS meglepő pontatlansága. Előző telefonom simán használtam google maps-al sétálva, ha kerestem valamit, odavezetett. Ez csak ugrál, fingja sincs róla merre vagyok/sétálok.

Új hozzászólás Aktív témák