Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SOAD19

    addikt

    válasz bluemirage #26436 üzenetére

    Pár nappal ezelőtt csináltam egy gyári visszaállítást, de ahogy nézem, csak megmaradt, ez a kis akadozgatás. Igaz visszaállították a régi beállításokat, appokat, nem szűz rendszert laktam be. Lehet mégis érdemes lenne újra gyári visszaállítást csinálni, de utána nem visszaállítani a régi appokat, beállításokat, csak nincs idegrendszer, türelmem hozzá.
    Jó mondjuk, '19 nyarán kapott egy kis sós vizes beázást, de nem hinném, hogy amiatt lenne.

    Leszek én is bajban, ha majd új telefon után kell néznem. Most vettem anyámnak egy Xiaomi note 8 pro, és az emui kicsit jobban tetszik, bár lehet csak megszokás kérdése.
    Nekem is már megfordult a fejemben, hogy minél költenek a gyártók egy csomó pénzt, hogy minőségi üveg legyen a telefon elő és hátlapja. Úgyis az emberek túlnyomó többsége tokot fog rátenni (ami érthető is, mert általában k*rva csúszósak az ilyen mobilok), ergo nem fogja élvezni a minőségi anyagfelhasználást. Én is tokkal használom a p9-esemet, pedig tényleg nagyon jó kézben tartani, a vékonysága, és összeszerelési minőség miatt. Igaz, próbáltam egy minőségi hátlapot venni rá, egy gyári Huawei valódi bőr hátlapot kapott. Ilyet: [kép]

Új hozzászólás Aktív témák