Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • asynur

    tag

    válasz emeritus #26210 üzenetére

    8,5 $ volt alliexpress-ről, PostNL-es szállítással (ez elvileg egy relatív gyors és megbízható szállítási mód) december eleji rendeléssel is itt volt 1 hónap alatt. Linkelném, de a shop azóta törölve lett, ami igazán biztató :)) , pedig direkt olyat választottam ahol sok értékelés volt és magas volt az „elégedettségi index”.

    A csomag egy kis karton dobozban jött, amiben még be voltak csomagolva a dolgok egy bubi fóliába. Benne volt az aksi és a két ragasztó, egy kis suction cup (ez nem sokat ért, de a nagyobb fürdőszobai, amit végül bevetettem se volt sokkal jobb), két műanyag gitárpengető szerűség , két „pry tool” és három csavarhúzó (sima, csillag és torx). Ezek mind ilyen párszor használatos minőségűnek tűnnek, a lényeg igazából a torx csavarhúzó volt, ilyen piciben nekem nem volt itthon a készletben, a csavarfejek roncsolása nélkül sikerült ki és becsavarni vele, amit kellett.

    alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""
    (a képen már a régi akku kiszerelés után, szemléltetésképp)

    A kapott ragasztókat végül nem használtam fel, volt itthon kétoldalú szilikon ragasztó így pár apróra vágott darabot beragasztottam, hogy egyáltalán ne lötyöghessen az akku és szükség esetén gyorsan szét tudjam kapni, nekem jó lesz így, eladni úgysem fogom, de másnak nem feltétlenül ajánlanám ezt a megoldást.

    Számomra hasznos volt a téma összefoglaló, a kommentek és a válaszaitok, így szívesen írtam le én is a tapasztaltakat.

    Ha változás történik az aksi állapotában azt majd igyekszem jelezni, most két hétig így használom szerintem és elkezdem olvasgatni a custom romos leírásokat/lehetőségeket, nem akarom elsietni a dolgot mert már elég régen játszottam ilyesmivel (HTC Wildfire S, Xperia U St25i) aztán majd jövök ismét kérdezni :DDD .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák