- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz OldSonyES #6739 üzenetére
Elhiszem, nem is mindenkinél okoz problémát, de sokaknál igen, nálam is elég sok telefont járt anno például azzal a problémával, hogy nem ment 4G, aztán sokszor kiderült, hogy a (nem megfelelően) vágott SIM kártya volt az oka.
Mivel vastagságban is van eltérés a Nano-SIM (4FF) esetén a korábbiakhoz képest, így elvből sem tennék vágott SIM kártyát adott telefonjaimba.morzsola: Nálam a gyéri naptár mutat minden lényegi információt (Google naptár, névnapok, ünnepnapok), így nem is kerestem másikat.
OldSonyES: A híváskor megjelenített kép mérete sok más telefonnál is rendre téma, például a akinek Google fiókban van a címtár (én is onnan szinkronizálom le) és ott van társítva hozzá kép, ott lehet/kell módosítani, mert néha átméretezi.
A kedvenceknél tudom módosítani és elmenti a sorrendet, de korábbi telefonon beállítottam és onnan is megfelelően áthozta.
Attól függően is változhat, hogy korábban miként lett mentve, hol van tárolva, illetve külsős téma is befolyásolhatja.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- PlayStation 5
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Lexus, Toyota topik
- Router gondok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Realme GT Master Edition 8/256
- Samsung Galaxy S21 FE 5G, 6/128GB, Ajándék tokkal, Független, Dual, 1 Év Garancia! Gyönyörű, fóliás!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy A16 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest