Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szuladam

    aktív tag

    válasz H.Bencike #2922 üzenetére

    én romot nem cseréltem, mert nekem tetszik a sense. cm7-et tartják a legjobb legstabilabb romnak, és xda-n kb minden 3. embernek az van, szóval biztos megbízható.

    nekem az új proci nagyon bevált, érezhetően gyorsabb lett. a htc-s időjárásos óra egy picike szaggatás nélkül lejátsza az animációt, annak ellenére hogy tele van tömve a főképernyőim widgetekkel (idáig azért érezhetően volt pár milisecundum mire beindult). az angry birds, pedig olyan tisztán és ici pici szaggatás nélkül fut mintha a haverom sansation-jén játszanék vele. pedig előtte azért a betöltéskor szaggatgatott...(gyári romon)

    csak 1 napja van fent az "új proci", és azóta folyamatosan nyomkodom, de nem tapasztaltam lényeges üzemidő változást. (nem is nagyon lesz szerintem, mert ugye csak akkor pörög 800-on ha több vagy megerőltetőbb dolgokat csinálsz vele) egyébként egy teszt szerint pontok alapján igy felé a desire-höz! (amibe ugye 1ghz-es van)

    összeségében: most tényleg úgy gurul, mint ahogy az az elején elképzeltem szóval most már hogy link2sd-m is van 3x jobban szeretem mint idáig, ettől többet, jobbat nem is akarok elvárni a wfs-től :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák