- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Bond 007
őstag
válasz Mr Bond 007 #350 üzenetére
Közben megoldottam.
naviextras.com-ra el kell menni csinálni reget majd mivel a htc nincs a listában le kell tölteni a kliens progit (NAVIEXTRAS TOOLBOX) az már felismeri és frissíti a programot és a térképeket is. -
Jamis
tag
válasz Mr Bond 007 #349 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Kíváncsi leszek mi lesz majd ha már belaktad a gépet?
-
spyke79
tag
Én megvárom hogy olcsobb legyen
Én vagyok a kiha én nem,hát még téged és még engem!:D
-
Mr Bond 007
őstag
Ja és nem tudom mire megy itt a nagy parázás hogy így meg úgy szar a videó lejátszás. Nekem tökéletesen megy ezzel a progival: [link].
800x480-ban hd forrásból kódolva kb 55 perc alatt kész volt 4 magos cpu-n (kezel 4 szálnál többet is!). Az eleje picit döcögött de kit érdekel hogy akad a new line cinema felirat ha utána már nem csinálta? A képe meg tűéles Szóval eddig nekem semmi negatívum. -
DarkGubi
aktív tag
válasz Mr Bond 007 #355 üzenetére
Igen, ez szép és jó, de sajnos nem mindenkinek van 4 magos procija a gépében.
Nekem mind az asztali gépemben és mind a notebook-omban egy 2 magos 2 GHz-es proci van, amivel 6 óra egy másfél órás HD film átkonvertálása. Sok. Nagyon sok(k).Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz DarkGubi #356 üzenetére
Akinek ilyen telefonra telik, az nehogy már ne tudjon venni egy 4 magos cpu-t! Nem csak corei7 van a világon! Nekem is egy q6600 van amit még 2007-ben vettem. Akkor volt 57 ezer. Ma már szted mibe fáj egy phenom vagy egy core 2 quad? A telefon árának töredéke.
Csak egy példa amd-s platformnál 20k egy 4 magos phenom black edition.
Intelnél q9600 38k. Most komolyan ezen szívózol? (innen néztem ph-ról az apróhirdetéseknél)[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Mr Bond 007 #357 üzenetére
Azért el tudok képzelni jobb helyet annak a pénznek, amit egy új gépbelsőre kellene költenem... Pl. veszek egy erősebb PDA-t, a maradékot meg eliszom.
A legjobb aláírás a héten
-
Endrusz83
tag
Sziasztok!
Ma eladtam a Diamond-omat és Dia 2 vásárlására gondoltam.
Hol érdemes venni,hogy később ne legyen bajom a ROM frissítésnél?Vodafone/GSMHome/GSMLine/Speedshop?
Honnan tudom megállapítani,hogy ázsiai vagy európai tipussal van dolgom?
Ha a Vodánál venném ott kapok Igo8-at,de nem tudom,hogy hard reset után megmarad-e, vagy újra kell beszerezni/Telepíteni?!
Előre is kösz!
Endrusz83 -
DarkGubi
aktív tag
válasz Mr Bond 007 #357 üzenetére
A telefont kaptam és még nekem nincs keresetem. Tervbe van véve egy korszerű proci a gépbe, de az sem holnap lesz.
Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
joey04
titán
szerintem meg van olyan drága ez a cucc, hogy jogos elvárás a konvertálás nélküli filmlejátszás legalább olyan szinten ahogy azt az omnia tudja.
-
Endrusz83
tag
válasz Mr Bond 007 #362 üzenetére
Köszi az infót,már csak az érdekelne,hogy ha visszatelepítem az Igot, ki lehet e venni a memoria kártyát vagy a teló a kártyáról futtatja a progit?
Érthető módon szeretnék azért 2 Gb-nál nagyobb kártyát bele rakni...Továbbá valami ötlet,hogy hol érdemes venni a készüléket a ROM frissítés/garancia/megbízhatóság stb. miatt?
Thx!
-
erdoke
titán
válasz Endrusz83 #363 üzenetére
Ha maga a program nem is a kártyáról fut, a térképek és egyebek ott vannak. Egyelőre iGO8 nincs 2 GB-nál nagyobb kártyán, tehát kicseréltetni sem tudod.
Ez az átka a belső flash nélküli navigációs készülékeknek. Oda vagy láncolva a 2 GB-os iGO-hoz, amin egy full EU elvihet akár 1,5 GB-ot is. Vagy illegalitásba vonulsz...
Ezzel szemben ha van 8-16 GB tár a készülékben is, akkor nincs probléma. Furcsa, hogy ehhez (és az elavult procihoz) képest a HTC-k még drágábbak is más márkáknál.A legjobb aláírás a héten
-
Endrusz83
tag
-
erdoke
titán
válasz Endrusz83 #365 üzenetére
Én gyűjtögetnék nagyobb kijelzőre, leginkább ezzel van némi gondom Omnia fronton is. Ha elsősorban ujjal akarod kezelni, még a felbontásnál is fontosabb a méret. Pl. álló kijelzővel a Dia2 képernyője keskenyebb a Diánál.
Az Omnia II 3,7" AMOLED kijelzővel, és várhatóan kellemes árral jön, de még bőven vállalható méret (vastagság csak 11,9 mm). Pár héten belül lesz "bolti" garanciás, talán augusztus végétől magyar samsungos. Van itt is témája. Emulátor[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
stufen2
aktív tag
válasz Endrusz83 #367 üzenetére
Sztem meg nyugodtan vedd meg a diát. Nem nehéz a kezelése, viszonylag elég nagy munkás talicskás újjaim vannak és simán taperálom.Kezd elég sok jó progi lenni hozzá. Nekem 8 gigás sd hc-m van. Az igo, hát az nehézkes dolog mert én 14 progit "vásároltam" a hálón, és nem működött! Erre felhívtam haveromat számtek szervízbe, hogy mi a helyzet, neki megsúgták melyik a jó progi de szar a térkép ---> térképcsere és simán megy. Jah és NEM KELLETT SEMMI SYS FILE-t ÁTÍRNI saját maga állítja be. És eddig bármilyen pda-ra raktuk fel simán futott. Jah a sys file-ban asszem össz-vissz van 10 sor írás. Igaz hogy nem lehet elfektetni hanem csak áll de teljesen jól szuperál. Ebben a plasztikdarabban két dolgot utálok de azt nagyon: "Hol a zseblámpa?" meg mi a f@szé lötyög az a khm.... hátlap de csak jobbra-balra fel-le nem! És össz-vissz levettem vagy tízszer a hátulját.
[ Szerkesztve ]
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
Endrusz83
tag
Köszi a biztatást!
Volt Diamondom, szerettem.
A kezelésével nem volt nagy problémám, kivéve az sms írástól és a névjegyzék kezeléstől/telefonálástól kaptam néha agyvérzést.
De ehhez hozzájárul, hogy ez volt az első PDA-m előtte Nokia Fun voltam.
Samsung cuccokat nem szeretem,Asus meg túl PDA-s,abszolut nem telefon szerintem. Kinézetre az iPhone is tetszik, de sokoldalúsága messze elmarad a HTC készülékektől.
Még van 2 hetem mire Magyarországra érek kitalálni mi is tetszik igazán, de szerintem maradok a Dia 2-nél, az elődjében sem csalódtam... -
Morden24
nagyúr
Üdv srácok!
Tud valaki egy linket adni, ahol le van írva, hogyan kell sd-kariról romot frissíteni?
Köszönöm
Sectumsempra - For Enemies
-
stufen2
aktív tag
válasz Morden24 #370 üzenetére
itt van valami de nem dia-hoz, egy próbát megér.http://eten-users.eu/index.php?showtopic=7311 vagy http://pdaplus.hu/content/view/47/9/ ez már htc-s
[ Szerkesztve ]
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
stufen2
aktív tag
Nem tud valaki olyan megoldást ami kiváltja az adobe flash player 9-et mert netezés közben zavaró hogy nincs és csak a 7est találtam?
-
DarkGubi
aktív tag
Van új hivatalos ROM!!! LINK
ROM: 1.39.479.2
Radio: 3.43.25.19
Protocoll: 61.20t.25.10Ami új benne (angolul):
This upgrade adds the financial information service providers icon in TouchFLO Stock tab.Ennyi.
Szerintem nem éri meg frissíteni (habár ki tudja milyen egyéb javításokat titkol el a HTC).[ Szerkesztve ]
-
Markusz King
tag
Üdv,
nem tudja valaki, hogyan lehet az Operában, vagy esetleg más böngészőben több lapot egyszerre futattani? Operában 2 a max, IEben 1....
Segítenétek?
Köszi!
-
Markusz King
tag
Kinek milyen ROM verziója van per pill, az alább linket új ROM-ot megelezően?
Köszi!
-
DarkGubi
aktív tag
válasz Markusz King #377 üzenetére
Nekem jelenleg ez a rom van rajta (gyári és első):
ROM: 1.39.479.1 (47382) WWE
Rádió: 3.43.25.19
Protokoll: 61.20t.25.10UTehát a változtatás mindössze egy szám: Rom: 1.39.479.2
Egyetlen egy kis plusz van az új romban és még azt sem tudjuk, hogy az eddig kiadott hotfix-eket belerakták-e.Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
DarkGubi
aktív tag
válasz Markusz King #376 üzenetére
2 módszer is van rá:
1: Az Operát megnyitod és beírod a címsávba: opera:config
Itt lehet részletesen testre szabni mindent. Van egy Quick find sáv, oda beírod, hogy "tab" ("" nélkül) és rögtön kidobja azt az egy beállítási lehetőséget.2: Ha az első módszer nem működne:
Egy fájlkezelővel bemész a \windows\Opera9\ mappába (Total Commandert ajánlom) és az ott lévő opera.ini fájlt megnyitod egy szerkesztővel (A Total Commanderben van szerkesztés opció, ahol könnyedén át lehet szerkeszteni).
Ha megnyitottad, keresd ki a "[User Prefs]" bekezdést és az alatt egy kicsivel találni egy ilyet:
"Maximum Allowed Tabs=2"
A 2-őt írd át (nálam 5 van ) és mentsd.
Az opera.ini alatt van egy opera1.ini fájl is. Abban is írd át a biztonság kedvéért.Tudom, a második lehetőség hosszabb, de az biztosan működik.
Az IE-nek pedig nincsen ilyen funkciója (csak külsős programmal).Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
Kisfutár
csendes tag
Sziasztok!
Van egy független HTC Diamond2 készülékem (Speedshoptól), amit 2 hónapja Vodafone leőfizetéssel használok használok. A céges mailjeim és naptáram szinkronizációjára egy OneBridge nevű programot használok. (osztrák cég, csak én dolgozom Mo-on, mindenki más odakinnt)
A progit a cégtől kapott telepítő fájllal azonnal tudtam telepíteni, amikor megvettem a telót és gond nélkül ment a mail szinkronizáció a szerverrel (ami szintén Ausztriában van)... egészen a múlt csütörtökig. Azóta nem megy, pedig semmit nem állítottam át, sőt a teló a kezemben sem volt éppen.
A böngésző, az időjárás és minden előre a gépre telepített dolog gond nélkül megy és csatlakozik a netre, csak a OneBridge nem!
Se az internet.vodafone.net se pedig a standardnet.vodafone.net kapcsolódási ponton keresztül nem megy a dolog.
Már hard reseteltem a készüléket, frissítettem a ROM-ot is a 2-es végűre, leszedtem és újratelepítettem a OneBridge-t (a legújabb verziót), és persze vagy 1000x csekkoltam a beállításokat (IP cím, Host, stb) de SEMMI EREDMÉNY!
A hibaüzenet lényege, hogy nem tud kapcsolódni a szerverhez és hogy csekkoljam az IP beállításokat.
A cégnél kb 60-an használjuk ezt a szoftvert, de mindenki az A1 hálózaton és senkinek nincs gondja és persze a szervert sem állították át.
A Vodafone üzletben azt sem tudták miről beszélek, a telefonos ügyfélszolgálat csak "a "standardnet" és "internet" kezdetű kapcsolódási pontot tudta mondani, mert a VPN csak a standardneten megy és a OneBridge is valami hasonló.
Szóval a hardveres és szoftveres hibát kizártuk, csak valami beállítási gond lehet, ami talán HTC esetleg Diamond2 specifikus...
Kérem... mit kérem, könyörgök az itt fórumozó Guruknak, hogy segítsenek nekem Megoldani ezt a rejtélyt!
Előre is köszönöm a segítő szándékú hozzászólásokat!
-
Markusz King
tag
*.flv file-okat mivel játszanátok le?
köszi!
[ Szerkesztve ]
-
gabs
tag
válasz Markusz King #383 üzenetére
Ezzel: flv player
-
gabs
tag
válasz Markusz King #385 üzenetére
A Diamondon természetesen nem, ellenben PC-n tökéletesen megy.
Ha a Diamondra kell, akkor nézd meg ezt: YoutubePlay
Nem teszteltem, de egy próbát lehet, hogy megér. Hajrá! -
gabs
tag
válasz Markusz King #387 üzenetére
Működött, működik.
Ingyen letöltőoldal: [Youtubeplay]
-
Markusz King
tag
Helló Mindenki!
Valaki tudna segíteni abban, hogy hogyan tudnám a PC-met(Vista) a Topazról, akár valamilyen kliens (VNC), akár a Remote Desktop segítségével vezérelni?
Köszönöm előre is válaszotokat!
-
Markusz King
tag
válasz Markusz King #390 üzenetére
Követtem ennek minden utasítását, de nem csatlakozik:-(
http://www.youtube.com/watch?v=iCs4GQma7IQ
Miért nem?
-
DarkGubi
aktív tag
Új hotfix!
A bluetooth sebezhetőséget javítja ki. Ajánlott felrakni!Eh... Most látom, hogy az én telefonomban nincs FTP fül, emiatt nem lehet felrakni.
Másnak sincs? (vagy kinek van?)[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
Nincs problémátok a touchpad-dal?
Itt írt ezzel kapcsolatban az egyik kollégám: [link]ramses04 18.06.2009, 14:03
A képet én csináltam a készülékről, és a hurkot is a paca mellett -
mfranky
őstag
Sziasztok!
Csatlakoztam a fórumhoz egy TD2-vel.
AZ idegesítőbb hibákat kijavítva elég jó kis WinMo, ez a Dia2. Eddig bejön...1., az sms érkezés javítás csak hangot javít, azaz végre megszólal, a telefont nem "ébreszti" fel, de ez egy total commanderen keresztül egy registry átírással megoldható:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL go to DisableSMSWakeUpEvent és itt változtasd az értéket 1-ről 0-ra
majd telefon újraindítás.
Így már tökéletes.2., Bluetooth nekem sem megy fel, az FTP hiba miatt...
3., akinél magyarított rom van, és nem írja ki a rövídített napokat az időjárás előrejelzésnél,
az szedje le innen ezt a file-t : magyarítás időjáráshoz , és :1., Start/beállítások/személyes/ma/elemek ... itt kikapcsolod a touchflo 3D-t
2., Soft Reset
3., A PDA windows mappájába belerakod a letöltött file-t, felülírja a régit
4., ismét engedélyezed a touchflo 3D-t.Így már ott lesznek a rövidített napok is.
Üdv!
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
mfranky
őstag
válasz DarkGubi #396 üzenetére
Hi!
Nm. Én is csak véletlenül találtam rá, egy Touch HD időjárási tweak-ben az XDA-ról.
Gondoltam felsorolok egy pár programot én is, amiket eddig felraktam, ill. valamilyen okból kellett:-BsB G-Config (erről már volt szó, ha jól tudom, képernyő elfordítást lehet programokhoz rendelni)
-HTC TD2 Softreset_Shutdown (SR és kikapocsolás gombnyomás nélkül, hasznos progi)
-A_C S2U2 (ezt szerintem nem kell bemutatni)
-NET Framework 3.5
-Extra Camera Modes (tweak nélkül elohozza a kamera több finkcióját, pl.: GPS fotó, stb..)
-TMC HyperGPS (TMC Igo8-hoz pl.)
-HTC addicts Cleanram (szerintem minden HTC-re kötelező)
-PDA Poker Art (fizetős,de szerintem az egyik legjobb Hold'Em póker progi)Mepróbáltam mindegyikből a legutóbbit összeszedni, INNEN lehúzható, ha esetleg nem mindenki lenne regisztrálva az XDA-n.
Még egy wallpaper válogatás, ha kell valakinek.
Üdv
-
mfranky
őstag
Windows Phone azaz WM 6.5 működése a
Diamond 2-esen!Továbbá egy kis programcsokor válogatás PPC-re, elméletileg Diamond2-őn is lettek tesztelve. Nem warez, ami fizetős az itt is így van felrakva, az ingyenesek meg ingyenesek...
[ Szerkesztve ]
-
mfranky
őstag
Még egy kérdésem lenne hozzátok, mert már kezd zavarni egy kicsit a dolog.
Szóval egy Touch Cruise-ról váltottam erre a készülékre, és azon is ugyanígy volt a "hangszóró és állapotjelző LED-ek" elrendezése.
A Cruise Telefonhálozatnál sárgán, GPS használat esetén narancssárgán, Bluetooth esetén kéken villogott. Wifi csatlakozásnál szintén sárgán villogott.
Ezzel ellentétben a Diamond2 semmit nem csinál ezekkel a LED-ekkel.
Megnéztem a leírást, az egyik LED az fényérzékelő, az ok, nem is fog villogni.
De a másik? Nem kéne sárgán villognia?
Leírás szerint csak sms érkezésekor (zöld), és töltés alatt (narancssárga világítás, ha feltöltött átvált zöldre) működnek a LED-ek.Amit előbb felpakoltam videot a WM6.5-ről, azon a készüléken is villog a sárga állapotjelző, ahogy az a cruise-on is volt...
Kinél hogy működik ez, mert nálam tök kuka, csak a töltést jelzi, én még sms érkezéskor sem láttam villogni a LED-et.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?