Új hozzászólás Aktív témák
-
MerLinh
senior tag
válasz knyitogato #866 üzenetére
én még nem vettem észre semmit igaz csak 1 napos
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
scapegt
őstag
Az enyémnek recseg a hangszórója, így inkább headsettel beszélek, így legalább nem sugározza az agyamat annyit (elég sokat telefonálok naponta). Kicsit zavaró, de nem vészes, ha halkabbra veszem akkor ok.
Az akkum merült nagyon gyorsan, de feltettem az Advanced task killert, Crazy-re állítottam az Auto kill-t és reggel óta úgy, hogy telefonáltam már vagy 20-30 percet, fotóztam, ftp-n keresztül áttettem a gépre a képeket, nyomkodtam kicsit, merült összesen 9%-ot A progi felrakása előtt egy éjszaka alatt merült 18%-ot is akár a semmitől, most nagyon jól bírja (csak el ne szóljam magam).
-
Nálam szoftveresen volt 1.24 alatt olyan, hogy bebugolt a Notification Bar és a kijelzőt csak azután tudtam újra használni, ha újra lehúztam és vissza. Frissítés óta semmi gondom. Na meg még ott van, hogy divx/xvid esetén is valamitől függően előjön egy hiba, hogy elmegy 1,5 perc után a hang. De ez sem mindig jön elő. Például South Park-ot simán tudok nézni vele, nem jön elő, de egy-két nagyobb filmnél találkoztam vele. Valami codec gubanc lehet, de a Rockplayer szoftveres dekódolásával eddig minden ment hanggal viszont az néha fagy és csak force close-olni lehet. Ezeken kívül mindennel teljesen elégedett vagyok.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Gólya.
tag
Cserélték mivel 3 napba benne van. Van olyan hogy selejt , elég ha egy IC lába felválik mert kis kínai el b..ta
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Egérpad topik
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Synology NAS
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest