Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
- iPhone SE 4 Plus méretben is?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
bivalyos
tag
Sziasztok már 2 hete én is boldog tulajdonosa vagyok egy HTC One X+-nak Telenornál vett, és igen adtak hozzá hozzá nekem is jó kis díszdobozos fülest (beats)+ a gyári is benne volt a htc dobozban meglepődésemre Nekem a véleményem nagyon pozitív hiszen ellenkezőleg amiket írnak nagyon simán fut a rendszer nem lagol, gyors!
Szeretnék venni hozzá indukciós töltést,egyszer minta olvastam volna hogy a HTC One + tudja ezt a funkciót de azóta sem találom, ha esetleg ti tudjátok akkor írjatok meg linkeljetek legyetek szívesekÜdvözlettel: bivaly
-
bivalyos
tag
válasz Bazijoe73 #311 üzenetére
Sziasztok,gyárilag nem tudja,csak mint a videón is látható egy kisegítő hátlap segítségével,legalábbis ezt válaszolta a htc emailben! Sajnálom, úgyhogy olyat kéne keresnem ami a hátlapon található 5 érintkezőt használja (dokkoló) amit szintén nem találok
Üdvözlettel: bivaly
-
bivalyos
tag
szerintetek ehez miért van odaírva hogy nem kompatibilis hox+-al?
http://www.htcaccessorystore.com/hu/p_htc_item.aspx?i=229884&phone=229814Üdvözlettel: bivaly
-
bivalyos
tag
Nekem ez a 4. HTC telefonom én nagyon megvagyok elégedve velük a HOX+ nekem nagyon elnyerte a tetszésemet mind gyorsaságban mind pedig kinézetben is! Külön plus pont a telenornál vásárolt HOX+ nak hiszen adtak hozzá díszdobozos Beats fülest (53k ért láttam boltba ugyan azt) Játszottam is vele akkor hamar le lehet meríteni az aksit,de játék nélkül sokat használva (telefonálás,mobilnet) 2 nap simán kevesebb telefonálgatással nekem elmegy 4 napot is hétvégén,vagy ha nem dolgozom. Ami nekem kritérium az az hogy eléggé melegszik az aksija játék közben szóval töltőről nem igazán lehet játszani sem mivel ügyebár van bene egy védelem ami lekapcsolja a töltést túlmelegedés esetén,de ezt leszámítva egy 10 es skálán nálam 9 et kapna az tuti,a rendszer gyors, úgy reagál ahogyan én szeretném (szeretem is) amire nyomok gondolkodás nélkül ott is van nem igazán tudtam ilyen szinten megakasztani! Film nézéshez kell egy lejátszó (mx player) ami hibátlanul tudja kezelni a codekek is mivel hiába támogatja a különfile videoformátumokat attól még nem mindent játszik le hibátlanúl (nincs hang vagy elsem índitja) LEJÁTSZÓVAL TÖKÉLETES
Elég sok különbség van a HOX és a HOX+ között,magasabb órajel +1 mag nagyobb aksi és más elven is van összeszerelve mint az kiderült (htc mailben tájékoztatott erről,mivel a HOX kiegészítői nem jók a HOX+ hoz elméletben) Bár ez hagy kivetni valót hiszen ismerősömnek hibátlanul mennek ezek! Szeretem nagyon annak ellenére hogy nagy könnyen kézben tartható nem csúszik az összeszerelése kiváló nem recseg ropog!
Röviden lényegesen így ennyi amit tudni kell róla, annak valószínüleg akinek HOX a van nem éri meg hox+ ra váltani hiszen annyival nem jobb amennyivel drágább,de első telefonnak hibátlan!Nekem nincs vele gondom.
Egy kis vélemény így 2 hónap után!Üdvözlettel: bivaly
-
bivalyos
tag
válasz Dr. Maci #340 üzenetére
Az új sense egyenlőre nem elérhető de majd idővel az lesz,az újraíndúlásokra meg én nem tudok mit mondani nekem megvan 4 hónapja egyetlen nem volt magától és a környezetemben használóknál sem halottam még ilyen hibát pedig van 4 még...szóval szerintem ott valami app vágja agyon!
-
bivalyos
tag
válasz PedroPascal #357 üzenetére
Nekem is 3.1.10 mióta megvan a HOX+ azóta nem volt frissités!
-
bivalyos
tag
Sziasztok használ itt valaki közületek Ilyet?
Ha igen akkor keressen meg legyen szíves priviben!Üdvözlettel: bivaly
-
bivalyos
tag
válasz PedroPascal #426 üzenetére
Na ez a bajom nekem is,hogy nem indul el a dokkoló mód,szerintem kiszedték a 4.2.2-ből szerintem előtte még benne volt,annyit sikerűlt elérnem egy apk-val hogy elindítsa a car dock ot,de a hang nem az igazi,és a kijelző is kikapcsol,de a kezdőképernyő nem fordul el,csak car dock módban,és zenelejátszásnál meg üvölt a legkisebb hangerőn és a telefonon nem tudom szabályozni valamiért! Ötlet?
-
bivalyos
tag
Sziasztok,sikerült találnom egy Megoldást,de sajnos az angol nem az erősségem,az itt lévő .zip filet kellene gondolom telepítenem ahhoz hogy megkapjam ezt a funkciót és működik is elméletileg ahogyan kivettem fordítóval,de az a kérdés hogy root nélkül tudom e telepíteni a .zip file-t és ha igen akkor hogyan?
Legyet szívesek segíteni,fontos lenne 2 napja küzdök már vele!Üdvözlettel: bivaly
-
bivalyos
tag
válasz PedroPascal #430 üzenetére
Szia,csak olyan megoldás volt,ami nem ugyan az,mondjuk egy next launcher 3D felrakása,és beállítása ez sense rovására,de elfordul normálisan a kezdőképernyő is! Más apk val nem sikerült rábírnom a telefont arra hogy hiba nélkül elforduljon hogy a sense is menjen! Car mód van,rendesen működik is csak külön el kell indítani dokkoláskor,de erre van app a neve DockAwake (1.8.2) amivel dokkoláskor meg tudod neki mondani milyen app-ot indítson a telefon! Így az autós dokkolás gond nélkül használható mivel az elfordul automatikusan! De az asztali dokkolásnál is megy csak az a baj hogy a hangerőt nem sikerűl beállítani normálisan,csak zenehallgatásnál nem megy a hangerő beállítás,minden egyéb más hangnál jó, video nézésnél is egész jó leszámítva hogy néha berecseg a hangszóró (mx player) Olyan app-ot meg nem találtam ami a hangerő szabályozást a telefonét tartja meg és nem dokkét.
A tökéletes megoldás valószínűleg a root lenne és felrakni a hox dokk mode-ját,ezzel ment 4.1 alatt,de 4.2 sense 5 nél leáll az alkalmazás dokkoláskor sajnos.Üdvözlettel: bivaly
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hálózatokról alaposan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Politika
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Pro Max 128GB iStyle garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest