- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz enginev3.0 #150 üzenetére
Az még nem is lenne baj ha azt vennék ami jobban tetszik. Volt is erről videó, csak nem tudom hirtelen, hogy mi a címe....annyi a lényeg hogy utcán megkérdezték az emberektől hogy melyiket választanák, és majd' mindenki a HTC One mellett döntött.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
daniel909
addikt
válasz enginev3.0 #150 üzenetére
vagy amelyik olcsóbb
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
nagyúr
válasz _IceBird_ #136 üzenetére
Valóban több kuka lenne tele, valószínűleg az eladások közötti többszörös szorzó miatt.
Nem érzem trollkodásnak, ha egy hozzászólásra hasonló stílusban reagálok. Én is a minőséget választottam, pl nekem az amoled kijelző jelenti a minőséget, és tojok a burkolatra, kb. aznap ráhúztam egy fekete szilikon bugyit a pet palackomra, onnantól meg halál mindegy miből van a hátlap mert csak elölről nézem.[ Szerkesztve ]
-
gjohnny
tag
Ha a felső és alsó részen, ahol a hangszórók vannak csökkentettek volna, illetve fent a kijelző felett olyan keskeny lenne a keret, mint oldalt, akkor meglehetett volna a barátságosabb 126 mm magasság, és máris sokkal kompaktabb volna. Nem értem miért nem tudták ezt megcsinálni. Gondolhatták volna, hogy ilyen kis méretkülönbséggel nem sok értelme van. Az nekem nagyon tetszik viszont a htc-kben, hogy nem a készülék legalján vannak a fizikai gombbok, így sokkal jobban kézre áll. A westend media markt-ban ma megnéztem egy s4 minit. Nagyon jó a kijelzője, és nagyon gyors, viszont nagyon hosszúkás az egész, és tényleg nincs valami minőségi hatása egy htc one-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
válasz oceanrush #155 üzenetére
Hát nem tudom, kicsit furi azért a beharangozott belső jobb lett volna...
Az ár: Nem tudom ki milyen árral számol és honnan vannak a számok, de ha a kezdő szolgáltató független árakat nézzük, akkor nem drága.
Azt tessék figyelembe venni, hogy hivatalos helyen (pl: speedshop) a HTC ONE 195000 Ft, S4 180000 Ft ami nagyon nem 8% és igencsak nem kezdőár.
A 133e és a 195e között az én számításaim szerint több mint 30% különbség van.És akkor nem beszélek arról, hogy kb 120-130 körül mennek lassan a sima One-ok. Ha ezt az ár amortizációt hozzá vesszük a One minihez akkor annak is jobb ára lesz.
A szolgáltatós árakat meg nem szabad felhozni mint érv, mert a 2 dolog lsd. Független vs. függő nem egy kategória.
Jah és Galaxy S4 mini: hivatalos helyen 139e.
Tehát nem gondolom, hogy rossz lenne a kezdőár.
Tessék meg lehet kövezni. :-)
U.i.: Incredible S készülékem van, elötte csak samsung volt. Imádtam mindet.
-
Sh4rk
aktív tag
Jah és még valami.
Akik a súlyon és méreten rágódnak:..." ezért vennének galaxy s4 minit"...
Ha a holnapi napon bejelentené a samsung, hogy rendes előlapi hangszóróval jön ki, ami remek hangzást biztosít de egy kicsit nagyobb kell legyen a ház, akkor sokan azt mondanák a méret miatt inkább a kisebbet választanák. Pár miliméterről beszélünk, ugyan már...
Vagy lecseréli a műanyagot aluminiumra. Akkor a súly miatt a műanyagot választanák, mert az könyebb.
Ezek kamu dumák. Vagy nincs nekik egyik sem, vagy magukat akarják igazolni, hogy jól döntöttek a műanyag mellett. A Galaxy S4 tudása lenyűgöző, de nem lehet elvitatni, hogy amióta átálltak erre a műanyagra, azóta a telefonjaik gagyinak hatnak. Az S8500 még alumínium volt...
Elég gáz ha nem tudjuk hitelesen értékelni a kapott dolgokat. Pedig egyszerű.
Az aluminium jobb mint a műanyag. Ez tény. Minőségibb és tartósabb is.
A one ban található kihangosítás "Boom Sound" pedig minden tesztelő szerint a világban a legjobb amit valaha telefontól hallottak. Tehát szerintem ez bevállalható kompromisszum a hangzásért.Ezek tények. Nem ítélkezni akarok egyik felett sem, de ezeket mint hátrány felhozni, hogy ú nagy, meg nehéz.... nem korrekt. Technikai adottságaik miatt ekkorák.
Jelen pillanatban a két legjobb telefon a világon a Galaxy S4 és a HTC One. Mindkettőből készült mini változat. Jelezném egyik sem mini... De mégis.
Kisebbek butábbak a nagyoknál és az hogy kicsi hülyén hangzik
Jah és szeretném, ha a legnagyobb gondom az lenne, hogy melyiket válasszam.
[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
-
nagyúr
Én írtam már kicsit feljebb, miért nem kell többet fémházas telefon. Előző telóm egy wave volt, az az oprendszert leszámítva minden téren (fém házas, tehát a te mércéd szerint is) prémium kategóriás készülék volt. Mégse kell többet fém házas telefon, mert:
- csúszik
- nehéz
- a fenti két okból mindig el akartam ejteni, ezért kapott szilikon tokot, innentől mindegy milyen ház, mert nem látszik (de a fém súlya így is megmarad )
- hideg időben kellemetlen kézbe venni
- párásodik, télen az utcáról a lakásba érve folyik róla a víz
- akkora ütéstől, amitől a pet palack TALÁN megreped, a fém ház BIZTOSAN behorpadEz nem önigazolás, hanem puszta tényeken alapuló tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
oceanrush
senior tag
Ne haragudj meg amiert elrondom az oromod, de kell a francnak femhazas telefon. HTC Sensation XE-m volt regebben, es hat leejtettem alig 20cm-rol, es nagyon csunyan osszekarcolodott... Persze vettem ra uj hatlapot, de sokkal dragabban jottem ki mintha csak sima muanyagbol lett volna. Jobb hangszorokra pedig nincs szuksegem, sosem hallgatok telefonhangszoron zenet/filmet, es sosem telefonalok kihangositva. Az iPhone 5-om amugy meg fembol van, de az se zavarna ha muanyagbol lenne, mert ugyis tokban tartom. Nalam nem mervado hogy fembol vagy muanyagbol van-e a telefon. Szamomra a legfontosabb a szep kijelzo, es szamomra az AMOLED a legszebb. Persze ez a szemelyes velemenyem, nem altalanos igazsag.
-
nagyúr
A legfontosabbat meg elfelejtettem, a fémház leárnyékolja a térerőt, mind gsm, mind wifi szempontjából. Trükközni kell, műanyagkupakok meg egyéb megoldások alá tenni az antennákat, pl az említett wave alján volt a műanyag kupak, és ha messze volt a router, csak úgy vette a jelet, ha fejjel lefelé tartottam a készüléket (nem vicc! ).
-
pit stop
addikt
Ha grammérzékeny vagy akkor nehezebb, de egyébként csodakezed van ha az abból adódó súlykülönbséget észreveszed
Tokkal teljesen egyetértek viszont, iPhone-nál kerül elő sokszor hogy miből van, miközben 10-ből 9 tulaj tokba tartja... Én állandóra sose tartanám tokba telefont, de mindenki különbözik.
Alapból telefont meg nem dobálom - ha meg leesik 50%-kal elejére esik (főleg ha sarkára) akkor pókhálózza képernyőt, így legkisebb gondom lenne, hogy hátlap karcos vagy meglátszik kicsit fémen.Ezeket szintén tényként próbáltam leírni, nekem is Wave-m volt, és most műanyag házas készülékem van
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
nagyúr
válasz pit stop #164 üzenetére
Igazad van, csak azt veszem észre, hogy már megint a padló felé tart, mert jobban húzza a föld.
A puha szilikon tok, ami nekem van azért jó, mert túlélt már nagy eséseket, a sarkára esést is, mert a puha gumi felfogta az energiát, majdnem visszapattant a kezembe. Még a pofára ejtést is jól viseli ebben a teló, mert a gumi visszahajlik kicsit az előlapra. Ezen túl meg nem is csúszik, 45º-os lejtőre simán le tudom tenni, ezt tok nélkül melyik telefonnal lehet megcsinálni? Hiába no, gumi nélkül jobb, de azzal mégiscsak biztonságosabb.[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Szoktam. Ja, a legjobbat nem is mondtam, a kamera mélyebbre kerül a tok felületénél, így szinte sosem lesz ujjlenyomatos, még a kisfiam kezében se. Tok nélkül meg kb egyik mai agyonlapított okostelefont se lehet úgy megfogni, hogy ne érnél a lencséhez, mert kifelé áll a hátlapból.
[ Szerkesztve ]
-
O N E
tag
"A One mini a szomszédos Ausztriában, illetve Németországban 449 eurós, vagyis átszámítva mintegy 138 ezer forintos kártyafüggetlen áron lesz kapható."
-
joey04
titán
-
Behroozo
tag
Ezt is érdemes csekkolni.
-
sxxorp
őstag
Review: [link]
-
horn3t
tag
Van valakinek infoja, hogy a sima One-t mennyért harangozták be bejelentés után mondjuk külföldön, pl: angliában, és végül nálunk mennyi volt a kezdő ára?
ELADÓ-->Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G
-
horn3t
tag
Aham. Köszi.
Így a két ár között van különbség, csak a fél év eltelte miatt már a One ára csak lentebb ment, és ez miatt meggondolandó a választás.Bár nem értem, hogy erős hardverrel, miért nem tudnak kompaktabb telót csinálni. nekem pl pont elég a 4" kijelző.
legalább 2 giga RAM-ot raktak volna bele.....ELADÓ-->Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G
-
cagoth
újonc
Fél éve hogy használom a htc one mini készülékemet, és ki akartam próbálni valami új képernyőzárat, ami kérte hogy telepítsem a magic locker app-ot. Feltelepítettem és valami beállítást kért angolul, ezért átállítottam a nyelvet angolra, hogy meg tudjam csinálni a beállítást.Minden jól működött, csak eltűnt a magyar nyelv a telefonomból.A morelocale2 app nem használ.Kérlek titeket ha van bármi ötletetek hogy csináljam vissza segítsetek.
A telefonon 4.4.2-es Android és 5.5-ös sense felület van.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest